nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.19., kedd)

Napi horoszkóp (03.19., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nehéz döntés előtt állsz, azonban kicsit túlértékeled a helyzetet. Ne gondolkozz annyit, egyszerűen vágj neki az útnak. Azt veszed észre, hogy az elindulás traumája után minden megnyugszik. Ne keress partnereket, hiszen az előtted álló akadályokat egyedül kell legyőznöd.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Bizonytalanságodért és határozatlanságodért környezetedet hibáztatod. Soha nem voltál még ennyire közel a boldogsághoz, de ebben az élethelyzetben még ezt sem akarod észrevenni. Párod problémái sokkal súlyosabbak, mint a tiéd, így igyekezz segítséget adni a megoldáshoz.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Hetek óta csak rossz anyagi helyzetedre tudsz gondolni. A mai nap minden megoldódhat. Nagyobb összeghez juthatsz hozzá, így végre bemehetsz a kiszemelt áruházba. Lehet, hogy kedvesed dühös lesz költekezésedért, de neki is el kell fogadnia, hogy nagy szükséged van egy kis váltásra. Néha a külsőnek is meg kell újulnia!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagy családot szeretnél, de még nem jött el az ideje, hogy megállapodj. Lehet, hogy környezeted minden eszközzel ebbe az irányba akar terelni, de te nem akarsz kötélnek állni. Jó irányba indulsz, valóban korai lenne még egy ilyen döntés. Ne izgulj, vannak olyan pillanatok, melyeket nem lehet elszalasztani!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Legszívesebben mindenbe belevágnál. Határtalan lendülettel állsz neki aktuális feladataidnak. Többen is észreveszik, hogy hirtelen sokkal többet szeretnél véghezvinni, mint amennyire lehetőséged adódik. Csak akkor juthatsz szakmailag is előrébb, ha lépésről lépésre végzed a dolgodat, és nem egy falatra akarsz mindent eltüntetni. Hidd el, hogy ettől még neked is gyomorrontásod lenne.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Többet kell foglalkoznod a lelkeddel. Az utóbbi időben annyi minden kötötte le figyelmedet, hogy észre sem vetted a problémákat. Lehet, hogy te sem akartál minderről tudomást venni. Most már nem tologathatod tovább azt a pillanatot, amikor szembenézel a valódi helyzettel. Ne izgulj, senki sem állítja, hogy egyszerű!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szeretnél újjászületni., és erre ma minden lehetőséged meg is lesz. Foglalkozz egy kicsit többet a külsőddel, mert szükséged van a kényeztetésre. Menj el kozmetikushoz és lepd meg magad egy-két új holmival is. Hidd el, hogy egész új ember áll este a tükör elé.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egyik barátod tőled kér segítséget. Tudod, hogy nagyon nehéz helyzetet teremtesz azzal, hogy néhány dolgot meg is ígérsz neki. Tanuld meg azt, hogy a barátság sok esetben nem egyenlő azzal, hogy egymás életébe nagyon mélyen beleártjuk magunkat. Lehet, hogy most erre van szüksége, de ellenkező esetben te erre vágynál?


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mindenkinek jobbnál jobb ötlete van, hogy hogyan bújhatnál ki a felelősség alól, de egyikkel sem tudsz azonosulni. Lehet, hogy nem tűnik okos dolognak, de te mégsem azonosulsz a többiek véleményével. Hidd el, hogy hosszú távon az eredmények téged igazolnak. Ne is foglalkozz azokkal, aki más véleményt képviselnek.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy értekezletre későn érkezel, így néhány fontos információról lemaradsz. Most ne akarj mindenáron kiállni az igazadért, hiszen nem lehet teljes képed a történtekről. Amikor ennek ellenére mégis megszólalnál, gondold meg kétszer is, hogy mit akarsz mondani. Ha nem a megfelelő hangot ütöd meg, könnyen nagyon sok munkád vész kárba. Nem akarhatsz fölöslegesen rombolni!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon erőtlennek érzed magad, pedig a neheze még hátra van. Amikor ilyen, vagy ehhez hasonló bíztatásokkal találod magad szemben, még reagálni sem tudsz. Szedd össze magad, mert a finisben is nagyon sok területre kell odafigyelned. Ha most hibázol, sokkal többet veszthetsz!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Sokkal kiegyensúlyozottabban ébredsz, mint tegnap. Szerencsére ez az érzés az egész nap folyamán elkísér. Nagyon sok új dologgal kell szembenézned, és nem minden esetben érzed magad profinak az adott kérdésben. Kétségeidet nem kell titkolnod, mert környezeted is sejti a hiányosságaidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top