nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.20., szerda)

Napi horoszkóp (03.20., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Vannak olyan periódusok, amikor az ember egyedül szeretne lenni. Te épp ide érkeztél. Ha ezt környezeted nem akarja tiszteletben tartani, beszélj velük a várható következményekről. Többen megbántódnak, de a saját nyugalmad most sokkal fontosabb annál, mint hogy félreértett szavakon gondolkozz. Legyél kicsit egoistább, rád fér!


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egész nap csöng a telefon. Mintha eddig mindenki arra készült volna, hogy veled beszéljen. Mindenkivel megbeszéled, hogy találkoztok, de figyelj oda a pontos időbeosztásra. Lehet, hogy most mindezen mosolyogsz, de egy-egy lemondott találkozó után nagyon kellemetlenül érezheted magad. Hidd el, hogy mindez csak miattad fontos!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy félreértett üzenet nem hagy nyugodni. Öntudatlanul sérthetsz meg többeket a környezetedben. Az utolsó utáni pillanatban minden esetben ráébredsz balgaságodra, de akkor már túl késő. Figyelj jobban oda, és gondolkozz, mielőtt visszavonhatatlan kijelentéseket tennél!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Munkahelyi gondok nyomasztanak. Annyira el vagy foglalva a saját bajoddal, hogy észre sem veszed a környezetedben történő változásokat. Jobban tennéd, ha nyitottabb szemmel járnál a világban, mert most minden változás rád is vonatkozik. Lehet, hogy ezt még nem érzed a saját bőrödön, de ne ringasd magad illúziókba!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Látogasd meg kedvenc szórakozóhelyedet, mert váratlan találkozásra számíthatsz. Ne izgulj, mert mindez nagyon jó hatással lesz a közérzetedre. Kedvesed el akar kísérni, de te valahogy ódzkodsz a közös programtól. Honnan sejted, hogy a kedves Rák mindent megváltoztathat?


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Főnököd egy olyan munkában kér segítséget, mellyel csak ő foglalkozik. Régi vágyad volt, hogy közelebb kerülj ehhez a problémához, így most örömmel veszed a felkérést. Ha ügyes vagy, most akár komoly feladatokat is megszerezhetsz. Ne legyél nagyon falánk, mert könnyen túlbecsülheted terhelhetőségedet.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Korán kell beérned a munkahelyedre, de valahogy nem tudsz felkelni. Pontosan tudod, hogy minden másodperc, amit heveréssel töltesz, értékes időt jelent majd az irodában. Persze a lustálkodásnak meglesz a böjtje. Csak nagyon későn indulsz haza, és ezért nem tudsz elmenni egy fontos találkozóra. Ki gondolta volna, hogy mi lesz néhány elnyújtott percből!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha valamiben eddig nem tudtál dönteni, akkor ma végre pontot tehetsz az ügy végére. Lehet, hogy többeknek túl hirtelen történik mindez, de ne is foglalkozz a véleményükkel. Senki sem tudhatja pontosan, hogy mi játszódik le a fejedben, de többen is irigykednek az eredményre!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szükséged van kedvesedre még akkor is, ha ezt nagyon nehéz beismerned. Ő is tisztában van azzal, hogy komoly szimbiózis alakult ki kettőtök között. Mindketten nagyon sok energiát fektettetek ebbe a kapcsolatba, így érdemes lenne még egy lehetőséget adni a másiknak. Hidd el, hogy nem fogod megbánni ezt a döntésedet.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma nincs miért fejjel a falnak menni! Minden sikerülhet, amibe csak belevágsz. Nagyon jól érzed magad a bőrödben, és ez az optimizmus kedvesedre is átragad. Nagyon hálás neked, amiért egész nap azon fáradozol, hogy arcára egy kicsi mosolyt varázsolj.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kedvesed végre rászánta magát az utazásra. Igyekszik olyan színben feltüntetni a távozását, amely magában rejti a visszatérést. Azonban téged sem ejtettek a fejed tetejére, és lassan már egy szavának sem hiszel. Igyekszel nyugodt maradni, és mindenhez jó képet vágni. Belülről már lassan elkezdesz búcsúzkodni.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kedvesed ma nagyon közel kerülhet hozzád. Tele van kérdésekkel, de nem akar lerohanni. Lassan, lépésről-lépésre méri fel a lehetőségeket, és utána ül le veled beszélgetni. Igyekezz oldani feszültségét, mert komoly félelmei vannak azzal kapcsolatban, hogy beszélhet-e veled kétségeiről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top