nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.22., péntek)

Napi horoszkóp (03.22., péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A hétvége nagyon sok kellemes percet tartogat, és ezek sora már ma délután elkezdődik. A tavasz visszavonhatatlanul beköszöntött, és te ettől nagyon jól érzed magad. Hívd föl egy barátodat, csavarogjatok, üljetek be egy kávézóba, szóval verjétek el ezt a kellemes délutánt. Ha megtetszik egy ruha, nyugodtan vedd meg, mert most anyagi helyzeted is megengedi ezeket az apró luxusokat.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Úgy viselkedsz egész nap, mint aki képes az ár ellen úszni. Lehet, hogy ez csak egy természetes védekezési mechanizmus, de ezt senki sem így látja. Főnökeidnek az tűnik fel, hogy néhány kérdésben sokkal radikálisabban lépsz fel. Vedd észre, hogy ez nem a legjobb út, mert az agresszióra csak agresszióval válaszolhat környezeted.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Fáradt vagy, de valahogy még mindig újabb és újabb feladatokat vállalsz be. Senki sem kért meg erre, de valahogy mégis így alakulnak a dolgok. Munkatársaid nem akarják megakadályozni azt, hogy mindenért te felelj, de egy idő után már főnököd is figyelmeztet. Még időben vagy, mondj le néhány részfeladatról, mert ellenkező esetben idő közben kell bedobnod a törölközőt!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Úgy viselkedsz, mint egy igazi tyúkanyó. Jogosan bírálhatják munkádat még akkor is, ha ezzel nem szívesen nézel szembe. Persze ennél jobban már csak az bánt, hogy a rád bízott csoport sem kerülheti el a kritikát. Tudod, hogy mindent csak a te utasításodra tettek, így igyekszel megóvni őket a negatív véleményektől.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon korán akartál választ kicsikarni kedvesedből. Már ezerszer elmagyarázta, hogy sokkal több időre van szüksége. Ha máskor is előfordul, hogy ki akarod csikarni a beleegyezését, még kellemetlen meglepetésekkel is találkozhatsz. Legyél kicsit belátóbb, és engedd meg neki, hogy a saját tempójában dolgozza fel kettőtök problémáját.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szeretnél már végre elutazni, de kedvesed ebben nem mutatkozik partnernak. Első felindulásodban még azzal a gondolattal is eljátszol, hogy akkor egyedül indulsz útnak. Ez nem tűnik a legjobb ötletnek, hiszen még soha nem volt ennyire szükséged egy hűséges társra!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egész héten arra vártál, hogy ma este találkozz barátaiddal. Az este nem indul nagyon fényesen, de valahogy minden elrendeződik. Olyan emlékeket kell ismét átélned, amelyek csupa kellemes érzést hívnak életre. Egyik ismerősöd ismét közeledni próbál hozzád, de már fel van készülve az elutasításra.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma valami elromolhat a háztartásodban, vagy egy baráti kapcsolatod fut hirtelen zátonyra. Lehet, hogy te nem így szerettél volna pontot tenni az ügy végére, de már nincs idő visszakozni. Amennyiben szerelőre van szükséged, igyekezz minél előbb hívni egyet, mert ellenkező esetben az egész hétvégéd elromlik.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Legvadabb gondolataid ma igazolódni látszanak. Az egyedüllétben nem az a legrosszabb, hogy senki sem nyitja rád az ajtót, hanem az, hogy néha magadra hagynak önmagaddal. Persze erről nagyon nehéz bárkivel is beszélni, ezért ne lepődj meg, ha furcsálkodva figyelik véleményedet. Észre kell venned, hogy sok formabontó ötleteddel és elképzeléseddel magadra maradsz.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagyon szeretnél mindent elmondani egyik kollégádnak, de a helyzet ezt nem teszi lehetővé. Mindig egy terhes harmadik jelenlétével kell számolnod. Valahogy sehogy sem sikerül kiküszöbölnöd ezt a zavaró harmadikat, így minden mondandód benned marad. Igyekezz alkalmat teremteni a beszélgetésre, még akkor is, ha szabadidődet kell erre feláldoznod.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Pároddal egész más életet éltek, de mindent megtesztek azért, hogy mégis összeegyeztessétek a szabadidőtöket. Még időben igyekeztek tenni ezért a kapcsolatért. Mindenki úgy érzi a környezetetekben, hogy még semmi sem dőlt el és ez az optimizmus rátok is jó hatással van.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ismét a munka dandárjában érzed magad. Egy olyan értekezleten kell részt venned, melyhez semmi kedved sincs. Persze ez azonnal mindenkinek feltűnik, és a véleményeket nem könnyű zsebre rakni. Nagyon nehezen viseled ezeket a kritikákat, pedig jobban tennéd, ha sértődés helyett inkább odafigyelnél a véleményekre. Sokkal többet tanulhatnál a dologból, ha kicsit odafigyelnél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top