nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.24., vasárnap)

Napi horoszkóp (03.24., vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A tegnapi beszélgetés egész nap nem hagy nyugodni. Azt hitted, hogy szeretteidet ismered, és pontos képed van arról is, hogy mire vágynak. A beszélgetés hatására önvizsgálatot tartasz, és rájöhetsz, hogy te is sok kényszernek hajtasz fejet. Ez csak az első lépés, most annak jön el az ideje, hogy ezeket egytől egyig meg is szüntesd!


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Régen voltál moziban vagy kiállításon. A mai napot felhasználhatod arra, hogy kulturális restanciáidat pótold. Úgy érzed, hogy az egész világot a kebledre tudnád ölelni, de ez most nem tűnik a legjobb gondolatnak. Ne tegyél elhamarkodott lépéseket, gesztusokat, mert egy idő után már semmit sem tudsz visszavonni.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Csak beszélsz, beszélsz és beszélsz. Nem foglalkozol azzal, hogy legintimebb magánéletedet ki előtt tárod fel. Ma végre megtanulhatod, hogy a túlzott bizalom milyen buktatókat rejthet magában, de ezért a leckéért nem leszel nagyon hálás!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha úgy érzed, hogy semminek sincs értelme, nagyon gyorsan töröld ki fejedből a negatív gondolatokat! Minden ember életében van egy olyan periódus, amikor minden megkérdőjeleződik. Látod, nem vagy egyedül! Fogadd el, hogy vannak hullámvölgyek, hiszen csak ezek fényében veheted észre (és értékeled) az elért csúcsokat.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az éjszaka nagyon hosszúra sikerült, de megérte. Az egész nap úgy telik el, mint egy igazi álom. Nincsenek terveid az együtt töltött időre, egyszerűen élvezed szerelmed közelségét. Használd ki ezt a napot, mert a kellemes együttlét nagyon sok energiát adhat neked.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Úgy érzed, hogy szükséged van a pihenésre. Nem minden esetben voltál sikeres, így elérkezett az idő a visszavonulásra. Lehet, hogy ezt nagyon nehéz beismerni még saját magadnak is, de akkor is ez az igazság. ha kicsit pihensz, sokkal könnyebb lesz újra kezdeni.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szerencsére már elvetetted azt az elképzelést, hogy csak kívülről kell figyelned a körülötted lévő világot. A nap eseményei ráébresztenek arra, hogy aktív részese vagy az eseményeknek. Amikor ezzel először kell szembesülnöd, nem sok örömet látsz a felismerésben, de idővel megszereted ezt az új szereped. Kedvesed nagyon büszke rád, amiért egyedül jutottál el erre a felismerésre.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Feszült és elégedetlen vagy. Azt veszed észre, hogy csak nagyon kevés dolog sikerül. Igyekezz kicsit objektívebben szemlélni az eseményeket, és akkor azonnal ráébredsz arra, hogy kicsit eltúlzod a történteket. Egy nagyszerű napot zárhatsz, csak tudnod kell értékelni az eredményeidet.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A lakásban minden a feje tetején van, mégsem érzel elég erőt ahhoz, hogy hozzákezdj a rendcsináláshoz. Egyik barátod idő előtt toppan be hozzád, így még a felfordulás közepén talál. Tele van energiával, így egy-kettőre téged is kiráz ebből a tehetetlenségből. Segítségével nagyon gyorsan rendeződik a helyzet.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagyon sok mindenről akarsz beszélni egyik barátoddal, de valahogy az utolsó percben mégis hallgatsz. Nem akarod megbántani, hiszen semmi rosszat nem tett neked. Ha nem mondod el neki azt, ami nyomaszt, nemhogy véded, inkább elárulod. Olyan értesülésekkel rendelkezel, melyekre nagy szüksége van.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon elégedetlen vagy pillanatnyi helyzeteddel, és ezt a véleményedet nem is tartod magadban. Kedvesed igyekszik csitítani, hiszen ő már átlátja mondandód hátulütőjét. Ha nem hallgatsz rá, fölösleges vita robban ki közted és vendéglátótok között. Ma legyél te a megfontoltabb!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Gyönyörű az idő, és te már hetek óta nem sétáltál egy nagyot. Végre mozdulj ki otthonról! A sétád során többen is csatlakoznak hozzád, így csak nagyon későn érsz haza. Szerencsére semmiről sem maradtál le, így most már nyugodtan készülődhetsz a küszöbön lévő bulira. Fergeteges hangulatra számíthatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top