nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.27., szerda)

Napi horoszkóp (03.27., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Úgy ugrasz neki egy feladatnak, hogy csak a következő lépésig látsz előre. Persze tisztában vagy azzal, hogy hová kéne eljutni, de ez egyáltalán nem tűnik olyan könnyű feladatnak. Egyik munkatársad nagyszerű ötlettel áll elő, de nem örülsz hirtelen feltámadt vállalkozó kedvének. Legyél hálás a javaslatáért, és igyekezz minél több részkérdést egyeztetni Vele. Hidd el, hogy a közös munkából nagyon sok előnyre tehettek szert, de csak közösen!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon sokat szeretnél egyszerre markolni és ez többeknek szemet is szúr. Legyél nagylelkű, ne ragaszkodj ahhoz, hogy mindenki előtt először részesülj a javakból. Anyagi ügyeid végre megoldódni látszanak, de azért még ne kiabálj el semmit! Ma sokat tehetsz jövőbeni biztonságod érdekében.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy baráti beszélgetés alkalmával nagyon sokat árulsz el magadból. Ez az első eset, hogy ezelőtt az ember előtt vállalni tudod önmagad és a kétségeidet. Amikor ezt barátod is megjegyzi, egy pillanatig azt sem tudod, hogy miről beszél. Az esti randevú nem úgy sikerül., mint ahogy arra előzőleg számítottál.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egy álom nagy hatással van rád! Egész nap csak régi, lezáratlan ügyeken gondolkozol. Lehet, hogy megérett a helyzet, és végre képes vagy szembenézni ezekkel a fájó emlékekkel? Ha olyan döntés hoztál, melynek komoly következményei lehetnek, ne habozz, vágj bele!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon stresszes környezetben élsz és úgy látszik, hogy ezt egykönnyen nem is tudod lecserélni. Többen is úgy vélekednek, hogy túl komolyan veszed a saját szerepedet, és ezt a véleményüket nem is rejtik véka alá. Ha ez puszta rágalom, akkor most higgadt viselkedéseddel könnyen bebizonyíthatod, hogy nincs igazuk. Ha hitelesen képviseled álláspontodat, megnyugszanak a kedélyek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Anyagi számításaid egytől egyig bejönnek. Most érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy a hirtelen szerzett pénzen mit vegyél, vagy mibe fektesd be. Nagyon jó periódusban vagy, így bármihez is nyúlsz, azonnal pénzt csinálsz belőle. Egyre kevesebb időt fordítasz arra, hogy körülvedd magad barátokkal és ezt egyre jobban meg is érzed. Ideje változtatni, nem?

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Hihetetlen elképzelésed születhet a nap folyamán. Egy régi ötletedet egész új formában kéne megvalósítani ahhoz, hogy egy problémára megoldást találj. Amikor ezt a véleményed többekkel megosztod, csak nagy értetlenségre számíthatsz. Mielőtt ismeretlenül előhoznád ezt a témát, előtte lassan vezesd fel és minden oldalról ismertesd meg a hallgatókkal. Észre fogod venni, hogy a kezdeti ellenállás nagyon gyorsan letörik és érdeklődés veszi át a helyét.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egyedüllétednek csak saját magad vethetsz véget. Soha nem szoktad magad sajnálni, de ma mégis minden az áldozat szerepe felé hajt. Ne engedd, hogy ez a hangulat elhatalmasodjék rajtad, mert akkor semmi jóra sem számíthatsz. Egy megbeszélésen nagyon jól szerepelsz, csak ezt már lassan észre sem veszed. Tanulj meg ismét örülni a sikereknek, mert rád fér a jókedv.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
tehetségesebb vagy, mint a környezetedben lévők és erről többen ma meg is bizonyosodhatnak. Lehet, hogy ennek többen nem örülnek, de most nincsenek abban a helyzetben, hogy ezért meg is büntethessenek. Szüleid nagyon örülnek sikereidnek, de nem értenek egyet magánéleti döntéseiddel. ne engedd, hogy ismét beleszóljanak a mindennapokba, mert az hosszú távon nem jelent jót.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Pihenni szeretnél és erre ma minden lehetőséged adva lesz. Senki sem keres egész nap, így nem kell folyamatosan újabb és újabb problémát megoldani. Persze na csak henyélj, hanem igyekezz néhány olyan ügyet is elintézni, amely nem jár sok utánajárással, de már régen nem volt annyi időd, hogy nyugodtan végiggondold a kérdéseket és megtaláld a megfelelő válaszokat.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon egyedül érzed magad, de szerencsére ez a rossz érzés nagyon gyorsan elmúlik. Egy barátod váratlanul betoppan hozzád. Nagyon régen nem találkoztatok, így könnyen felébredhetnek a régi érzelmek. Attól se riadj meg, ha az este nem úgy végződik, ahogy azt előre tervezted. Néha szükséged van az ilyen kilengésekre is!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy feladat kapcsán olyan emberekkel kell beszélned, akikkel komoly összetűzésbe kerültél a múltban. Igyekezz ezt elfelejteni egy rövid időre, mert az ellenségeskedés nem szül jó vért. Persze úgy se menj neki ezeknek az ütközeteknek, hogy valamennyi tapasztalatodat elfeleded. Jó stratégiával csak nyerhetsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top