nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.29., péntek)

Napi horoszkóp (03.29., péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kedvesed meglepetésére nem vagy vevő és ez azonnal kiül az arcodra. Persze már megszokhatta, hogy kritikai érzéked néha túl mutat azon, ami még elfogadható számára. Igyekezz minél előbb kibékíteni Őt. Csak most rendeztétek kapcsolatotokat, és az nem bírna ki egy újabb mosolyszünetet.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egy lehetetlen felkérésre igent mondasz. Persze utólag te is észreveszed, hogy kelepcébe kerültél. Szerencsére optimizmusod és határtalan küzdeni tudásod átsegít a nehezén. Amikor már elindulsz az úton, már nem is veszed észre a nehézségeket, csak mész. És ebben az esetben ez a lehető legjobb döntés!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Menj el moziba vagy színházba, hiszen régen nem volt alkalmad szórakozni. Egy kellemes társaságban jól telik az idő, így észre sem veszed, hogy már mennyi az idő. Hazaérve Kedvesed nem hagyja szó nélkül, amiért hosszú időre egyedül hagytad. Persze erre Te sem tudsz mit mondani.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Anyagi ügyeid területén komoly változás várható. Tanulmányaid nagy hatással lehetnek előmeneteledre és ennek pénzügyi vonzatai is vannak. Elégedetten térsz haza, és úgy érzed itt az idő, végre ünnepelhettek. Éppen belekezdenétek a vacsorába, amikor váratlan vendég toppan be hozzátok.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Minél korábban szeretnél megszabadulni munkahelyedről, de ez csak nagy nehezen sikerül. Mindenki megtalál még egy kérdéssel, vagy egy azonnali döntést igénylő feladattal. Igyekszel mindenhez jó képet vágni, de a rendezett külső mögül átjön az idegesség és a feszültség. Lazíts, és gondolj arra, hogy holnaptól sokat pihenhetsz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az élet ma téged igazol. Többen is rád sütötték azt, hogy túlzottan óvatos vagy, de ma bebizonyosodott, hogy Neked volt igazad. Lehet, hogy nem örülsz ennek az eredménynek, de mégis jól esik, hogy jól méred föl a dolgokat. Főnököd egy olyan ügyben akar veled beszélni, melyet már elfeledettnek hittél. Ásd elő a papírjaidat, mert szükség lehet rájuk.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Menj el egy buliba, mert egy kedves régi-új ismerőssel találkozhatsz. A váratlan egymásra találás mindkettőtökben nem várt érzelmeket indít el. talán fel sem fogod, hogy egy karnyújtásnyira kerültél a boldogságtól. Hazafelé menet egy régi kérdés nem hagy nyugodni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon könnyűnek érzed magad. Úgy gondolod, hogy a tegnapi huszáros megoldás után most már minden sokkal könnyebben fog menni. Ezt persze szeretnéd valakivel megbeszélni, de most senkit sem találsz, aki egy kis időt tudna rád szentelni. Ne sértődj meg, inkább állj neki a munkának és később keressd fel bizalmasaidat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Tudod, hogy nincs igaza vitapartnerednek, és mégis engedned kell Neki egy értekezleten. Az utóbbi időben nagyon sokat konfrontálódtatok, így most nem mehetsz bele ismét egy ilyen helyzetbe. Nagyon sokat tettél azért, hogy a rólad kialakult kép megváltozzon, így most nem akarsz rosszat tenni saját magadnak.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szeretnéd megmutatni munkatársaidnak, hogy milyen rejtett kincsekkel rendelkezel? Ne tétovázz tovább, a mai nap bőven nyújt olyan helyzeteket, amelyben megmutathatod addig még ismeretlen oldalaidat. Azt azonban senkitől sem várhatod el, hogy mindent elfogadjon, amit csak lát. Egyik barátod napok óta keres telefonon, mert szeretné a hétvégi programot végre lefixálni.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Véleményedet mindig hangsúlyosan képviseled. Ez a lendület nem tetszik mindenkinek és ezt Neked is elmondják. Egy vita hevében annyira elragadtathatod magad, hogy többeket magadra haragíthatsz. Igyekezz visszafogni a lendületet, mert így sok barátodból pillanatok alatt ellenségek válnak.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szüleid kérésére nem tudsz nemet mondani. Lehet, hogy elképzeléseitek nem minden területen fedik egymást, de most egyetértesz elképzeléseikkel. keressd fel őket, hogy minél gyorsabban el tudjátok indítani a közös üzleti befektetést. Jól döntöttél, és erről néhány napon te is bizonyosságot szerzel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top