nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.11., csütörtök)

Napi horoszkóp (04.11., csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kedvesed napok óta nagyon furcsán viselkedik. Sehogy sem tudod elfogadni, hogy egyre többen sürgölődnek körülötte, ezért egyre jobban gyanakszol. Jobban tennéd, ha kicsit több szabadságot adnál Neki, mert így könnyen elege lehet ebből a kapcsolatból. Most csak rajtad áll, hogy merre indultok és hová értek el ebben a kapcsolatban.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Az utóbbi időben már megtanulhattad, hogy egy-egy rosszindulatú mozdulat, vagy félreérthető gesztus duplán hull vissza a fejedre. Lehet, hogy nem akarsz tudomást venni ezekről a törvényszerűségekről, de erre nem sok alkalmad kínálkozik. Egyik munkád kapcsán egyik kollégád segítségre szorul, és csak te tudsz segíteni Neki. Amikor köszönet nélkül tovább megy, már nem is tudsz foglalkozni a dologgal. Ma minden rosszul alakul.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon ügyesen adsz elő olyan dolgokat, melyekhez alapjaiban semmi közöd sincs. Szerencsére senkinek sem derül ki a turpisság. Egyik kollégád olyan kérdéseket tesz fel, melyek megválaszolásához nem rendelkezel elég információval, de egy huszáros mozdulattal kihúzod magad a csávából. Ma minden helyzetben kitűnően szerepelsz, gratulálok.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kollégáid között laza románc kötődött. Egy idő óta már észrevetted közeledésüket, de a többiek csak mostanában kezdik észrevenni az eseményeket. Mindketten nagyon hálásak azért, mert igyekszel csitítani a környezetedet, és nem éltél vissza a látottakkal. Szerencsére nem felejted el, hogy te is voltál már hasonló helyzetben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az ebéd alkalmával sok érdekes hírt hallasz. nem tudod eldönteni, hogy mennyit higgy el a fogadatlan prókátoroknak, de a híreik nagyon megrémítenek. Nem most először gondolkozol el azon, hogy itt van az álláskeresés ideje. Menj haza és gondold végig, hogy mit is szeretnél valójában. Szerencsére egy hétvégi találkozó ebben is segít dönteni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy fontos szakmai változásról te értesülsz először. Komoly dilemma előtt állsz: mond el azoknak, akiket első körben érint a változás, vagy inkább tartsd meg magadnak az információt, de a saját sorsodat lassan a hallott hír hatására átalakítsd. Úgy érzed, hogy most senki előtt sem tárhatod fel Önmagad, hiszen az egyik alternatíva még magad előtt is nehezen vállalható. Ne légy ennyire erkölcsös!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Sok dolog miatt fő a fejed egy időben. Nem tudod, hogy mire nem kéne odafigyelned, hiszen a pillanatnyi helyzetben már képtelen vagy jól dönteni. Este igyekezz kikapcsolódni, mert ellenkező esetben a holnap is hasonló hangulatban telik, pedig erre most semmi szükséged sincs. Egy kellemes mozi, vagy egy izgalmas könyv sokat javíthat kedélyállapotodon.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egyik munkatársad igyekszik mindjobban bevonni a hétköznapjaiba. lehet, hogy az elején még nem zavart ez a tendencia, de mára már másként vélekedsz erről. Ha tudod, minél előbb állítsd le, mielőtt sokkal szorosabbá válik a kettőtök közötti kapcsolat. Hidd el, hogy az ilyen barátságok nagyon könnyen megváltozhatnak és visszaüthetnek.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A munkahelyed fölötti viharfelhők lassan oszlásnak indulnak. Eddig nem csak te figyelted félve az eseményeket. Egy idő óta úgy tűnik, mintha minden visszatért volna a megszokott kerékvágásba. Még magad sem mered elhinni, hogy beköszöntött a bőség időszaka, amikor minden sikerülhet.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagyon későn ébredtél fel, így nem sikerült időben beérned a munkahelyedre. A nehéz kezdés után azonban sokkal jobban alakulnak a dolgok. Egy barátoddal ebédelsz és a kellemes csevegés közben sok fontos dolgot is meg tudtok végre beszélni. Egy lelkes támogatóra bukkanhatsz a nap folyamán, aki minden ötletedet jónak tartja.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy szerelmes éjszaka ígéretével ébredsz. Tisztában vagy azzal, hogy a mai nap komoly fordulópontot jelenthet az életedben. A randevú azonban nem úgy indul, ahogy azt előre tervezted, de aztán rendezőnek az erőviszonyok. Az éjszaka valóban annyira varázslatos lehet, mint ahogy azt előzőleg tervezted.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kedvesed kevés időt tölt veled, viszont arra semmi panaszod sem lehet. Tisztában vagy azzal, hogy mit várhatsz Tőle, így még csak nem is csalódsz a kapcsolatotokban. Egy idő óta úgy érzed, hogy sokkal többet várnál egy kapcsolattól, de ennek a vágyadnak nem mersz szót adni. Lehet, hogy sokkal jobb lenne, ha végre beszélnél az érzéseidről és az elvárásaidról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top