nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (03.31., vasárnap)

Napi horoszkóp (03.31., vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Soha sem voltál az, aki képes túlnőni az érzelmein. A mai események is ezt bizonyítják. Egy vita hevében olyan oldalra állsz, ahol nem szívesen veszik közeledésedet. Lehet, hogy fölöslegesen vagy ennyire lojális az eszméidhez?


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem akarsz senkinek sem rosszat, így egy családi vacsorán mély hallgatásba burkolózol. Persze ez a nagy csönd sokak számára válhat gyanússá. Ha elhatároztad, hogy egyik oldal mellett sem adod le voksodat, akkor találj ki egy hihető mesét, mert úgyis rákérdeznek véleményedre.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma nagyon megtörtnek tűnsz. Talán a tegnapi vitát nem tudod kiheverni? Ha így van, ne restelld felhívni azokat az embereket, akiket véleményed szerint megbánthattál. Hidd el, hogy örülni fognak közeledésednek!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha valaki kilép az életünkből, azt jogunk van meggyászolni. Ne félj attól, hogy most hirtelen nevetségessé válsz, hiszen egy ilyen helyzetben mindenki hasonlóképpen viselkedne. Ha sírnod kell, sírj! Ne foglalkozz olyan véleményekkel, miszerint egy gondolkodó ember értelmesen él, lehet, hogy most jót tesz egy kis önrombolás. Add ki a feszültséget, ez a lényeg.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Van nyomasztó és jóleső fáradtság. Az egész napi gyaloglás, a szabad levegő és a kellemes ebéd után te az utóbbit érzed. Nagyon jókedvű vagy egész nap, és környezetednek is feltűnik. Egész nap kapható vagy, ha valakit meg kell tréfálni, és az öniróniád sem pihen. Mindenki nagyon jól érzi magát a közvetlen környezetedben.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon jól érzed magad. Jó hangulatodban sokat segített az, hogy tegnap végre kiengedhettél egy kicsit. A jókedved csak tovább fokozódik, amikor megszólal a telefon, és a tegnapi kaland van a vonalban. Lehet, hogy ez több, mint egy futó kapcsolat?


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy helyzetben nem akarod megmutatni, hogy melyik oldalon állsz. Azonban nagyon rossz taktikát választasz ahhoz, hogy kicsusszanj a szituációból. Persze mindenki azonnal átlát a szitán, így nem szabadulhatsz a helyzetből. Otthon sincs minden rendben, de ezzel most nem akarsz szembenézni. Úgy érzed, hogy a problémákat csak sorban lehet megoldani, nem akarsz minden problémát egyszerre a nyakadba venni.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma csak pihenni akarsz, és erre minden esélyed megvan. Nem kell kimozdulni a négy fal közül, így nyugodtan kényeztetheted magad. Persze először azt sem tudod, hogy mihez kezdj, mert az egész lakás a feje tetején áll, de lassan mindennel elkészülsz, és még magadra is bőven jut időd. Merülj el egy kád fürdővízben, és utána ülj le a tévé elé, vagy vegyél elő egy jó könyvet.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy nagyszerű ebéd, egy baráti beszélgetés és egy megértő ember nagyon sokat változtat a hangulatodon. Bár egyáltalán nem érzed magad áldozatnak, és tudod, hogy mit kell tenned. A kellő pillanatban érsz haza ahhoz, hogy végre tiszta vizet öntsetek a pohárba. Lehet, hogy az első pillanatokban minden nehezen indul, de egykettőre sikerül közös nevezőre jutnotok.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Tudod, hogy valamit elvárnak tőled, de fogalmad sincs arról, hogy mi is az. Nem akarsz senkitől sem rákérdezni arra, hogy mit ígértél a mai napra, így csak egyre rosszabbul érzed maga. Csak estefelé jut eszedbe mulasztásod, de akkor már nem sok mindent tehetsz a megoldásért.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagy terveid vannak, de nem méred föl, hogy ezeket mikorra lehet teljesíteni. Ma könnyen túllőhetsz a célon, és mindent azonnal akarsz. Ha van türelmed kivárni, hogy minden a maga ütemében történjen, komoly sikerekre számíthatsz. Na, hogy döntesz?


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ma mindenkivel békét köthetsz, akivel az utóbbi időszakban összevesztél. Persze a békét fehér asztal mellett a legkönnyebb megtalálni. Egy kellemes ebéd és egy kellemes beszélgetés most sok gondodra gyógyírt jelenthet. Ma ne költekezz ész nélkül, mert lassan minden tartalékodat feléled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top