nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.01., hétfõ)

Napi horoszkóp (04.01., hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A családi találkozó alól sehogy sem tudod kihúzni magad. Nem szívesen ismered be, hogy zavar a környezeted. Persze többeknek feltűnik, hogy mennyire nem tudsz feloldódni rokonaid gyűrűjében, és erről említést is tesznek. Rosszul érzed magad azért, amiért nem tudtál uralkodni az érzéseiden.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Igyekszel elmenekülni a vendégjárás elől, de erre most nem sok esélyed mutatkozik. Már szánod-bánod, hogy nem fogadtad el egyik barátod javaslatát, és nem mentél el kirándulni. Itt az ideje, hogy a saját igényeidet tartsd szem előtt, és ne foglalkozz a külvilág véleményével. Ha ezt sikerül betartanod, sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szeretteidtől távol töltöd az ünnepeket, de ezt most könnyen viseled. Régebben nem hitted volna el, hogy ez megtörténhet, ezért kicsit rosszul érzed magad. Ne szégyenkezz mindezek miatt! Élvezd azt, hogy olyan emberek társaságában töltheted a napot, akik semmi olyat sem akarnak rád erőltetni, amihez nem fűlik a fogad.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem vágytál arra, hogy idegenek társaságában töltsd a Húsvétot, de most mégis így alakul. Nagyon hideg van odakinn, így még egy könnyű séta idejére sem tudsz változtatni mindezen. Vágj jó képet a programhoz, mert így legalább te nem idegesíted magad a dolgok ilyetén fordulásán.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon későn érsz haza, így az ünnep jelentős részéről lemaradsz. Ne izgulj, semmi jelentős esemény nem történt! A hátralévő rövid időben igyekezz odafigyelni a környezetedre! Ha sikerül, mindenki azt kaphatja tőled, amit valójában akar, megértést és érdeklődést.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A hatalmas trakta komoly támadásokat intéz a gyomrod ellen. Igyekezz visszafogni magad, mert ellenkező esetben nagyon sok mindenről kell a közeljövőben lemondanod. Nem elég, hogy csak fogadkozol, holnaptól valóban menj el egy fitnessterembe, mert szükséged van a rendszeres mozgásra.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Vitás kérdésekben kell döntened. Nem tudod, hogy mikor teszel jót, ha a szívedre hallgatsz, vagy ha inkább érvek alapján ítélsz. Végül sikerül olyan döntést hoznod, melyet mindenki el tud fogadni. Hazafelé menet összetalálkozol egyik gyerekkori barátoddal, és érdekes híreket kapsz közös ismerőseitekről.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Sokkal rosszabbra számítottál, így most már mindennek tudsz örülni. Családod örömmel veszi észre, hogy ma végre lehet veled beszélni, így többen ki is használják ezt a kínálkozó alkalmat. Úgy tűnik, béketűrésed már-már határtalan, de egy ártatlan megjegyzés megteszi hatását. Mindenki szeme láttára kezes bárányból vérengző oroszlánná változol.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Munkahelyi problémáid még most sem hagynak nyugodni. Igyekszel felengedni, de ez valahogy egyre nehezebben sikerül. Családod persze segítségedre siet, de most nem kérsz belőlük. Ahelyett, hogy megsértenéd őket, inkább húzódj félre, mert így talán könnyebben megnyugszol.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma könnyen bakot lőhetsz! Persze ez nem azt jelenti, hogy egy másik Bak szülöttel kerülsz közelebbi kapcsolatba, hanem egy félreérthető mondat miatt lesznek kellemetlen perceid. Csak nagyon későn veszed észre, hogy rossz irányba fordult a beszélgetés, így már nem is tudsz visszakozni.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Úgy viselkedsz, mint aki meg van sértve. Senki sem érti, hogy mi lehet a háttérben, és te sem igyekszel a segítségükre sietni. Szerencsére ez a hangulat nagyon gyorsan elszáll, így senkivel sem kell ma összeveszned. Hazaérve kisebb kellemetlenségre számíthatsz, de ez eltörpül egész napi rosszkedved mellet.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nagyon régen nem töltöttél ennyi időt szeretteid körében, így most valamennyiőtöknek sok örömet tartogat az együttlét. Amikor erről akarsz beszélni a körülötted lévőkkel, nem tudnak hogyan reagálni a hallottakra. Fogadd el, hogy nem mindenki mer szembenézni úgy az érzelmeiddel, ahogy te.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top