nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.02., kedd)

Napi horoszkóp (04.02., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Olyan ügyben érzed magad felelősnek, melyhez semmi közöd sincs. Más hibájából nagyon nehezen tanulsz, de most legalább megpróbálod. A dolgok nem úgy sülnek el, ahogy azt előre tervezted és ez egyre jobban elkedvetlenít. Kedvesed igyekszik lelket önteni beléd, de nincs tisztában azzal, hogy most szinte a lehetetlenre vállalkozik.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egész este egy fontos munkahelyi ügy jár az eszedbe. Sehogy sem tudod kiverni a gondolatokat az agyadból, de ennek a vesszőfutásnak végre meg lesz az eredménye. Az éjszaka még rájössz arra, hogy hogyan oldhatnál meg egy számodra nagyon fontos ügyet. Anyagiak terén nagy javulásra számíthatsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Tele vagy energiával, de valahogy ennek ellenére sem találod a helyed. Mindenki jobbnál jobb tanácsokkal igyekszik ellátni, de szerencsére most nem hallgatsz ezekre a fogadatlan prókátorokra. Lehet, hogy nehezebben jutsz eredményre, de akkor büszke lehetsz arra, amit egyedül értél el. Már most előre gratulálok!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Igyekszel úgy viselkedni, hogy Kedvesed semmit se vegyen észre abból a helyzetből, melybe most kerültél. Ez az erőlködés nagyon sok energiát vesz ki belőled, és ez nagyon meglátszik rajtad. Lehet, hogy a titkolózás sokkal rosszabb helyzetbe sodor, mint az, ha valóban beszélsz a problémádról? Gondolkozz el azon, hogy az őszinteség mikor mit ér meg a számodra.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon harapós kedvedben vagy. Még magadnak sem tudod megmagyarázni, hogy mi a valódi bajod. Mindennel elégedetlen vagy és nem akarsz megértőnek mutatkozni. Hidd el, hogy ebben a helyzetben nem ez a legjobb stratégia, mert te is kerülhetsz még ilyen, vagy hasonló helyzetbe, és akkor majd elkél a segítség.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egyik Kollégáddal összeütközésbe kerülhetsz. Úgy tálalja közös ügyeiteket, hogy azok nem fedik a valóságot. Amikor rászólsz, csak a vállát vonogatja és félreérthető megjegyzéseket ereszt meg feléd. Igyekezz minél távolságtartóbban fogalmazni, mert ellenkező esetben egy komoly ellenfélre számíthatsz. Nem kell, hogy te is az Ő stílusát képviseld.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A háromnapos ünnep alatt nem tudtad magad kipihenni, és ez minden mozdulatodon meglátszik. Úgy mozogsz, mint egy lassított felvétel és ezt többen is a szemedre hánynák. Észreveszed az elítélő pillantásokat, de igyekszel nem foglalkozni a többiek véleményével. Úgy viselkedsz, mint aki teljesen függetleníteni tudja magát a külvilágtól. Sajnos, ebben most nincs igazad.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon rosszul aludtál, mert sehogy sem sikerült túltenni magad a tegnap történteken. Tisztában vagy azzal, hogy most te vagy a hibás, de valahogy mégis nehezedre esik ezt beismerni. Hazaérve egy üzenet vár, amelyre reagálnod kell. Kedvesed szeretne veled beszélni, de attól félsz, hogy most Vele sem akarsz beszélni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Olyan célokat tűztél ki magad elé, melyeket nehezen tudsz elérni. Persze ezt nem akarod belátni, így inkább többekkel összeveszel. Egy idő után azonban kezd eleged lenni a csupa negatív eredményből, így végre elgondolkozol céljaid realitásán. Hidd el, hogy ezt a délutánt még értékelni fogod a jövőben.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Munkatársaid csak késve reagálnak egy kérésedre, így semmivel sem készülsz el időre. Nem tudod, hogy most kihez fordulj, de egy egész napi bosszankodás után mégis megtalálod a megoldást. Lehet, hogy első pillanatban nem ez a megoldás tűnik a legegyszerűbbnek, mégse engedd, hogy a környezeted hatására más irányba indulj el.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy új szerelem, vagy egy komoly kihívás kopogtat ma az ajtódon. A lehetőség felvillanyoz, így nagy lendülettel veted bele magad. Barátaid napok óta nem láttak, így most legalább telefonon szeretnének veled beszélni, hogy kikérjék a véleményed egy fontos ügyben.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Hetek óta azt tervezed, hogy valami komoly dologba fogsz bele. A mai nap alkalmad lesz arra, hogy megtapasztalhasd, milyen nehéz elindulni egy ilyen rögös úton. Kedvesed igyekszi, segítséget adni a vállalkozásodhoz, de nem tudja, hogy mivel lehet valóban a segítségedre. Legyél nagyon hálás a támogatásáért, mert igazán önzetlenül teszi!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top