nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.04., csütörtök)

Napi horoszkóp (04.04., csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Néha rosszul értelmezed az önfeláldozást. Régebben sokkal több időt és figyelmet fordítottál saját céljaid elérésére, de ez az utóbbi időben megváltozott. Mindent megteszel azért, hogy egyik közeli barátod sikereket érjen el. Mindenki úgy értelmezi ezt a gesztust, hogy túlzásba esel, így a többiek örömét is sikerül megkeserítened.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egyik kollégád napok óta egy fontos ügyön dolgozik. Tudod, hogy a te segítségeddel sokkal könnyebben eljutna a végeredményhez, de semmi kedved sincs segíteni. Az utóbbi időszakban többször is összekülönböztetek, és nem tudsz neki mindezért megbocsátani. Légy nagylelkűbb, és most nyiss te felé!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nehezen tudod elfogadni, hogy többeknek egészen más véleményük van néhány, számodra fontos kérdésről. Egyáltalán nem akarsz lakatot tenni a szádra, és ezzel többeket is megbánthatsz. Kedvesed az utolsó percben érkezik, hogy megmentse a helyzetet. Légy hálás a közbelépéséért, mert makacsságoddal több kellemetlen percet is szerezhettél volna.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egyik munkád kapcsán nagyszerű lehetőség közelébe juthatsz. Lehet, hogy az első pillanatban mindez nem tűnik nagyon vonzónak számodra, de most ne ítélj az első benyomásból. Megfontoltságod sokszorosan meghálálja magát! Egyik családtagod nagyon rossz hírt akar veled közölni. Készülj föl mindenre, így semmi sem érhet váratlanul!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sokan félnek tőled, de ebből te csak keveset érzékelsz. Amikor egyik kollégád felhívja erre a figyelmedet, értetlenül állsz a jelenség előtt. Igyekszel mindenkinek mindent megmagyarázni, de nem hisznek neked. Azt hiszik, hogy olyan információk birtokában vagy, amelyek nagyban befolyásolhatják az elkövetkező időszakot. Ha nem vevők a közeledésedre, fölöslegesen akarod lehozni a csillagokat. Hidd el, hogy minden hír csak néhány napig számít annak, és utána ismét visszatér az élet a rendes kerékvágásba.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Környezeted úgy érzi, hogy minden helyzetben kéreted magad. Szedd össze magad, ne akard, hogy a többiek még egy-egy kört fussanak minden munka előtt. Kicsit lazíts, és ne keríts ekkora feneket a dolgoknak. Ha sikerül könnyedebben venni a munkádat, a sikerek is gyakrabban látogatnak el hozzád.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Vacsorameghívásodat már nem tudod visszamondani. Egész nap attól félsz, hogy valamennyi megbeszélés elhúzódik, így mégis le kell mondanod a szórakozásról. Szerencsére minden jól alakul, és még időben ékezel. Partnered egy nagy meglepetést tartogat a számodra, és nagyon kíváncsi a reakciódra. Igyekezz jó képet vágni a dolgokhoz, hiszen nagyon sok munkája fekszik a meglepetésben.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kérdéseidre senki sem tud válaszolni. Úgy érzed, hogy most nem miattad maradnak el a munkák, és ezt fennen hangoztatod is. Ezek után azt nem várhatod, hogy mindenki lelkesen helyeseljen! Ha így viselkedsz néhány régi baklövésed is a felszínre kerülhet, és a nyugalmad így percek alatt elszállat. Valóban ezt akarod?


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon egyedül érzed magad és ez egyik munkatársadnak azonnal szemet szúr. Már vonzódik hozzád egy idő óta, csak te nem akartál tudomást venni a létezéséről. Úgy érzi, hogy most elérkezett a pillanat, végre feltárhatja előtted érzéseit. Ne utasítsd el őt azonnal, hiszen egy nagyszerű lehetőségen lépnél át gondolkodás nélkül.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A tegnapi veszekedés után ma semmibe sem akarsz belemenni. Kedvesed is nagyon csöndesen viselkedik. Egy idő után mindkettőtök számára világossá válik, hogy nem akarjátok egymást megbántani, ezért fújtatok visszavonulót. Lehet, hogy a hallgatás helyett most mégis a megbeszélést kéne választani?


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Sokkal többet tudsz a körülötted lévők magánéletéről, mint amennyi információra valóban szükséged lenne. Egyre többször kerülsz olyan helyzetbe, hogy tőled kérnek segítséget, és te erre nem tudsz nemet mondani. Persze más életébe mindenki bele tud szólni, ezért ne érezd azt, hogy a tanácsaid az egyetlen lehetőséget jelentik beszélgetőpartnerednek.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egyik munkád kapcsán olyan feladatokkal is szembe kell nézned, melyekhez semmi kedved sincs. Hiába igyekszel kikerülni ezt, nem tudod. Első pillanatban megharagszol az egész világra, amiért ilyen nemszeretem munkára kényszerít, de egy idő után beismered, hogy nekik volt igazuk. Nagyon sokat tanulhatsz a részletekből, ezért ne legyél rest, és mindent dolgozz ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top