nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.08., hétfõ)

Napi horoszkóp (04.08., hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Olyan dolgokba fogsz bele, melyekben semmi gyakorlatod sincs. Igyekszel úgy viselkedni, mint aki komoly múlttal rendelkezik, és ez egy ideig sikerül is. Azonban néhány szemfüles kollégád tudomást szerez hiányosságaidról. Ne szégyelld azt, amiben most még nem mondhatod magad profinak, hiszen nagyon gyorsan megszerzed a kívánt szaktudást.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Néha önmagadnak is képviselned kell az érdekeidet. Lehet, hogy ez első hallásra nagyon egyszerűnek tűnik, de a gyakorlati részbe sokszor beletört a bicskád. Este vedd számításba azokat a helyzeteket, amikor a közeljövőben meg kell védened álláspontodat, és tudatosan készülj fel erre a feladatra.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egyik kollégád szeretne hozzád hasonlítani. Igyekszik úgy viselkedni, mint ahogy azt tőled látta. Először nagyon felháborodsz a látottakon, de egy idő után már nevetni is tudsz mindezen. Estefelé menj el egyik barátoddal szórakozni, mert egy várva várt találkozóban lehet részed.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Néha túlzásba viszed a védelmet és az “anyáskodást”. Vedd észre, hogy a környezetedben lévők egyre nehezebben viselik azt, hogy nem adsz számukra több lehetőséget. Ha már képtelen vagy elengedni a pórázt, legalább egy kis teret adj a munkában kollégáidnak. A szűk játéktér és a folyamatos kudarcok csak negatív hangulatot szülnek.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem tudsz magadon uralkodni. Környezetedben többen nem akarják elfogadni, hogy most te értesz legjobban a tárgyalt témához. Igyekszel őket meggyőzni az igazadról, de minden érved süket fülekre talál. Egy idő után képtelen vagy visszafogni magad, és a többiek előtt nekiugrasz a másik önként jelentkezett vezetőnek.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A nagy szavak mindig levettek a lábadról. Ezt a gyengeségedet a mai nap folyamán is gyakorolhatod. Persze legbelül pontosan tisztában vagy azzal, hogy nagy alakításnak vagy tanúja, de valahogy végül minden úgy történik, ahogy azt a környezeted akarja. Amikor egyik barátod fejedre olvassa gyengeségedet, megsértődsz a bántó kritika hallatán.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem kell mindent azonnal megoldanod. Ha úgy érzed, hogy az előtted tornyosuló feladatokat nem tudod megoldani, nyugodtan told át a feladatok egy részét holnapra. Szerencsére nem hajt a tatár, így mindennel időben elkészülhetsz. Amikor egyik kollégád olyan kérdést tesz fel, melyre nem is tudhatod a választ, éktelen haragra gerjedsz. Csak néhány perc után tudsz emberi hangon hozzászólni munkatársadhoz, annyira kihoz a sodrodból.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Úgy érzed, hogy összeesküdött ellened az egész világ, és ezt a véleményed nem is tartod magadban. Délutánra mindenkivel sikerül összeveszned, így kicsit tartasz a holnapi találkozástól. Ha van elég erőd hozzá, hívd föl néhányukat otthon, és igyekezz velük telefonon rendezni a helyzetet. Ha sikerül így cselekedni, a saját nyugalmadat válthatod meg holnapra.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Tanulmányaid most sokkal nagyobb szerepet játszhatnak életedben, mint eddig bármikor. Tudod, hogy sokkal több időt kéne szentelned ennek, de csak nehezen veszed rá magad a tanulásra. Úgy érzed, hogy nagyon sok fontos dolgot szalasztasz el ez idő alatt. Hidd el, hogy a most elszalasztott élmények mind-mind pótolhatók, de a tanulásnak most van itt az ideje.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A benned lévő lendület gyorsan átragad a környezetedre. Örömmel veszed észre, hogy mindenki nagy vehemenciával veti bele magát az újabb feladatba. Legyél azzal tisztában, hogy mit te vagy a mozgatórugó, és nem szállhatsz ki a munkából, ha hirtelen eleged lesz mindenből. Élvezd ezt a korlátlan szabadságot, mert már régóta erre vártál.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy új feladat nagyon sok energiádat emészti fel. Amikor elfogadtad a felkérést, nem hitted, hogy mit is jelent ez számodra. Egyik kollégád nem tud tovább menni a munkájával, amíg nem segítesz neki. Na milyen érzés, amikor valaki nélkülözhetetlenné válik?


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nagyon sok munkád van. Szerencsére megtalálod magad körül azokat, akikre számíthatsz, és ezért nagyon hálás vagy a környezetednek. Az rendben van, hogy megköszönöd a segítségüket, de nagyon ügyelj arra, hogy ne hálálkodj folyamatosan Senki sem kíváncsi arra, amikor futod a köreidet, és mindenért nagyon hálásnak mutatkozol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top