nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.12., péntek)

Napi horoszkóp (04.12., péntek)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai megbeszélésen nagyszerűen szerepelsz. A többiek szinte isszák a szavaidat. Valamennyi kérdést sikerül olyan irányból megvilágítani, hogy a többiek is csak egyet tehetnek, egyetértenek Veled. Nagyon élvezed ezt a fajta népszerűséget és ez többeknek is feltűnik. Hazafelé menet nyugodtan költekezz, hiszen bankszámlád néhány napon belül ismét feltöltődik.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egy tárgyaláson nem tudsz annyira higgadtnak, nyugodtnak mutatkozni., mint ahogy azt elvártad Önmagadtól. Persze ettől egyre bizonytalanabbá váltál, és így nem sikerült kiharcolni a remélt eredményt. Csak magadra lehetsz dühös mindezért, de rossz hangulatodban környezetedet sem kíméled. Minél előbb menj haza, mert most senki sem kíváncsi értelmetlen dühkitöréseidre.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Tanulmányaid egy időre megfeneklettek. Egy vizsgára nem készültél föl eléggé, így semmi sem tudott megmenteni a kellemetlen helyzettől. Amikor bűnbakot igyekszel találni sehogy sem sikerül. Bele kell törődnöd, hogy a mostani kudarc miatt csak magadat okolhatod.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egy ügy kapcsán összeütközésbe kerülsz Kedveseddel. Amikor elkezdtél intézkedni, még fogalmad sem volt arról, hogy valójában milyen érdekeket sérthetsz ténykedéseddel. Amikor végül kiderül, már semmit sem tudsz tenni. Ne csodálkozz, ha ezek után néhány napnyi mosolyszünettel számolhatsz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Semmi kedved felkelni, de mégsem tehetsz mást. Korán menj el egy edzőterembe, hogy még legyen elég időd felkészülni az estére. Csak akkor fogod élvezni az előtted álló éjszakát, ha teljesen elengeded magad és hagyod, hadd sodorjanak a véletlenek. Megérdemled ezt a fajta pihenést!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kollégáidra olyan helyzetben nyitsz rá, amely ezt nem tudnak kimagyarázni. Régóta sejtetted, hogy intim viszony alakult ki közöttük, csak eddig a tények hiányoztak. Mindkettőnek ismered a családját, ezért nagyon félnek attól, hogy mindent kikotyogsz hites párjuk előtt. Nyugtasd meg Őket, hogy nagyon figyelsz arra, hogy a titok valóban csak köztetek maradjon.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon precízen akarsz egy ügy végére járni, és a tények téged igazolnak. Kedveseddel együtt örülsz a sikernek, és végre el mered engedni magad egy rövid időre. Hazafelé menet olyan kérdésen vitatkoztok össze, melyre egyikőtök sem tudja a helyes választ. Mi lenne, ha ma nem foglalkoznátok az ilyen, és ehhez hasonló dolgokkal, így végre csak egymásra figyelhettek.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Szeretnéd Kedvesedet meglepni, de nem tudod pontosan, hogy minek örülne igazán. Félsz valami olyan holmit venni, ami mégsem nyeri el tetszését, így csak nagy sokára döntesz egy kellemes darab mellett. Hazaérve igyekszel ünnepi hangulatot varázsolni a lakásotokba, de az utolsó pillanatban mégis hiba csúszik a számításaidba.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Tele vagy energiával. Ez persze azonnal feltűnik a környezetednek és igyekeznek kihasználni a kínálkozó alkalmat. Szerencsére a megoldáshoz nem csak elég energiával, hanem elég kreativitással is rendelkezel. Kedvesed egy idő óta félve figyeli, hogy milyen sok időt töltesz a munkahelyeden. Szeretne veled sokkal többet találkozni, de most ebben a helyzetben nem akar terhelni kívánságaival.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szüleiddel egyre többször kerülsz összetűzésbe. Nem tudod, hogy hol romlanak el a dolgok, de egy idő óta már a megoldásra sem vagy kíváncsi. Igyekezz változtatni ezen a magatartásodon, mert komoly problémával küzdenek, és már csak Tőled várhatnak segítséget. Az este nagyon csendesen múlik, bár ma nem erre számítottál.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Vigyázz, hogy meddig válogatsz. A mostani helyzetben könnyen két szék közül a padlóra ülhetsz. A kezedben lévő alternatívák közül ma mindenképpen választanod kell, mert ellenkező esetben komoly csalódásra számíthatsz. Igyekezz minél előbb dönteni, mert így megkímélheted magad egy nagy bukástól.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szeretnél végre elutazni, csak még azt nem döntötted el, hogy hová és kivel. Amikor igyekszel kideríteni, hogy környezeted mit szól az új ötlethez, nem lepnek meg a hallottak. Senki sem örül újabb terveidnek és még csak nem is akarnak azzal kábítani, hogy mindenben jól gondolkozol. Fogadd el, hogy számukra egész más a fontos mostanában, és egyre kevesebben vagytok a másik oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top