nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.15., hétfõ)

Napi horoszkóp (04.15., hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Olyan dolgokba ártod Magad, amelyhez semmi közöd sincs. Tisztában vagy azzal, hogy okoskodásoddal sokakat magad ellen hangolhatsz, de nem foglalkozol ezzel az intő jellel. A lendület annyira magával sodor, hogy nem foglalkozol egyik Kollégád érdekeivel. A veszekedés köztetek könnyen elfajulhat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyszerűen indul a heted. Egy új ötleted egy értekezleten zöld utat kap, így most nekiállhatsz a tervezgetésnek. Az örömbe azonban egy cseppnyi üröm vegyül, amikor tudomásodra jut, hogy nem dolgozhatsz egyedül ezen az újításon.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai nap eseményeit még legnagyobb ellenségednek sem kívánod. Semmi sem úgy sikerül, ahogy azt először elképzelted. Kedvesed is olyan kérdéssel állít haza, melyben nem tudtok közös nevezőre jutni. Igyekszel odafigyelni a részletekre, így talán nem mérgesedik el kettőtök között a helyzet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem akarsz olyan dolgokba azonnal beleugrani, melyekről nem sok információd van. Nehezen felejted el néhány év előtti kudarcodat, és ez megfontoltságra int. Amikor egyik kollégád a segítségedre siet, te makacsul visszautasítod a támogatását. Haza érve már tisztában vagy azzal, hogy rosszul cselekedtél, és erről Kedvesed is megerősít.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
agyon fáradtan állsz neki a hétnek, és ez minden mozdulatodat jellemzi. Igyekszel olyan feladatokat találni, amelyek minél kevesebb energiát vonnak el előled. Persze a megértés elvész belőled addigra, amikorra haza nem érsz. Szerencsére barátaid ma lemondtáka látogatást, így kedvedre szapulhatod kedvenc családtagjaidat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Csak egyetlen dologra koncentrálsz, így könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Igyekezz jobban odafigyelni a Téged körülvevő dolgokra! Hidd el, hogy ez az energia-befektetés duplán megtérül. családi perpatvarra érsz haza, és mindenki úgy viselkedik Veled, mintha te tehetnél az egész helyzetről.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A héten nagyon sok munka vár rád. Igyekezz még a nap folyamán összeállítani azt, hogy mire mennyi időt fordítasz, mert így magad számára könnyíted meg a következő napokat. Egy kollégád nem akar tudomást venni leterheltségedről, és egy könnyű, ellenben unalmas és hosszadalmas feladatot akar a nyakadba sózni. Ne vállald el, mert így a saját munkádat veszélyezteted.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Túl gyorsan mondasz véleményt és ezzel többeket is megbánthatsz. Mindenki tisztában van azzal, hogy alapjaiban minden szavad valóságon alapszik, de ezzel nem szívesen néznek szembe. Igyekezz politikusabb eszközökhöz nyúlni, hiszen kimondhatod azt, amit gondolsz, csak nem mindegy, hogy milyen csomagolásba helyezed mondanivalód.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Pillanatnyi helyzetedet tragikusnak éled meg. Nem elég, hogy Kedvesedben csalódnod kell, még egy barátod is rossz híredet kelti. Amikor tudomásodra jut, hogy mi történt, csak tehetetlenül figyeled az eseményeket. Szedd össze Magad, mert még nem minden veszett el!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ne hadakozz a sorsod ellen. Fogadd el, hogy bizonyos kérdésekbe nem szólhatsz bele. Ha gyorsan belenyugszol a megmásíthatatlanba, a nyugalmat vásárolod meg. Kedvesed komoly bajban van, ezért hosszú beszélgetésre számíthatsz.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Bánatodat munkába fojtod, és ezt egyre több barátod olvassa a fejedre. Tisztában vagy azzal, hogy mit választottál, de most nem akarsz szembe nézni a múltaddal. A téged ért sebek nem hagynak nyugodni, így igyekszel nem foglalkozni velük. Szüleid egy ideje félve nézik kínlódásodat, hiszen semmilyen segítséget sem tudnak adni a számodra.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy barátod olyan híreket szállít Neked, melyekhez semmi közöd sincs. Nagyon örülsz annak, amiért ennyi bizalommal fordul irányodba, de nagyon kellemetlen helyzetébe hoz őszinteségével. Egy váratlan találkozás teljesen új megvilágításba helyezi egy régi kapcsolatodat. Kedvesed elutazása most nem okoz számodra rossz kedved, és ezen érdemes lenne elgondolkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top