nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.16., kedd)

Napi horoszkóp (04.16., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Tudod, hogyan kéne tovább menned, de megmakacsolod magad. Lehet, hogy ez egy időre jó stratégiának tűnik, de egy idő után többeknek el kell számolnod az eredménnyel. Most nem teheted meg, hogy tudatosan hátráltatod a csapat munkáját. Igyekezz megbékélni a környezeteddel, mert így a saját munkádat könnyítheted meg.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kedvesed nagyszerű ötletei olyan kátyúból is kisegítenek, amelyet már remélni sem mertél. Nagyon hálás vagy a fáradozásáért, és ezért egy kellemes közös estét tervezel. Mindenképpen egyeztess vele egy időpontot, mert ellenkező esetben nem számít a közös programotokra, és így másként képzeli el az estét.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma bármit teszel, minden terveid szerint történik. Még a legfogósabb kérdésekkel sem tudnak rajtad kifogni. Amikor egy olyan ügyben kell döntened, melyben nem érzed Magad elég felkészültnek, egyik kollégád készséggel kisegít. Gondold át, hogy a jövőben kire számíthatsz a környezetedből, mert most már szükséged lesz a szövetségesekre.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Az otthonod sokkal több törődést igényelne tőled. Igyekezz minél több időt fordítani arra, hogy hajlékodat barátságosabbá varázsold. A befektetett energia még számtalanszor kamatozik, csak idejében kell elkezdened a munkálatokat. Itt az ideje, hogy megkeresd a vízvezetékszerelőt, és a festőt, mert most még le tudod foglalni a szabad időpontjaikat.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Vigyázz, mert az, aki sokszor kiált farkast, egy idő után teljesen hiteltelenné válik. A mai produkciód leginkább arról szól, hogy magadat is meg akarod győzni az erődről és a tettrekészségedről. Régen látszott rajtad ennyire, hogy sebezhető vagy. Igyekezz magad minél előbb összeszedni magad, mert egy komoly tárgyalás vár rád. Most nem engedheted el magad, mert az egyenlő lenne a visszavonulással.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Régóta foglalkozol azzal, hogy új helyre költözz, vagy elcseréld meglévő ingatlanodat. Most ne fogj bele, mert ez az időszak nem alkalmas a váltásra. Pénzügyi forrásaid egy időszakra bedugulhatnak, így még az anyagi fedezet sem biztosított számodra. Ne keseredj el, mert ezt az időszakot gyorsan váltja egy jobb, reményekkel telibb kor.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Úgy látszik, anyagi ügyeid lassan rendeződni látszanak. Persze ennek most nem tudsz örülni, hiszen nem sok alkalmad lesz költekezni. Cseppet se búsulj, hiszen nagyon gyorsan változhatnak ezek a kondíciók. Egyik barátod komoly bajba keveredett, és nem tudja, hogyan mászhat ki a kátyúból. A veled folytatott beszélgetés azonban nagyban segíti őt abban, hogy merre induljon.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Párkapcsolatod komoly fordulóponthoz érkezett. Most vagy a házasság mellett voksolsz, vagy búcsút inthetsz egy reményteli kapcsolatnak. Nem tudod, hogy eléggé felkészültél-e egy komolyabb váltásra, így igyekszel időt nyerni. Ne hidd, hogy ezt kedvesed nem veszi észre!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ötleteidre nagyon sokan vevők a környezetedből. Örülsz ennek a népszerűségnek, de ha nem mozdulsz időben, a nagy lehetőséget elhalásszák az orrod elől. Szüleid anyagi helyzete nem éppen rózsás, így most rád vár, hogy kisegítsd őket. Lehet, hogy sehogy sem szeretnének hozzád fordulni támogatásért, de akkor is legyél akaratos!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egyik munkatársad nem akar döntést hozni a véleményed nélkül. Nagyon jól esik, amiért ennyire bízik hozzáértésedben, és ezt meg is mondod neki. Az elhúzódó munkavacsora után azt sem tudod, hogy mihez kezdj, hiszen kedvesed már órák óta idegesen vár haza. Nem ez az első eset, hogy fittyet hánytál közös programotokra, így nem számíthatsz arra, hogy elnéző lesz.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy félreértés ma nagyon messzire vezethet. Figyelj oda minden részletre, ha el akarod kerülni a kellemetlen szituációkat. Kedvesed kérése az egész napodat lefoglalja. Máskor kétszer is gondold át, ha egy ilyen nagy szívességre mondasz igent.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Úgy érzed magad, mint hal a vízben. Végre olyan feladatot kaptál, melyben igazán lubickolhatsz. Főnökeidnek is feltűnik, hogy az elmúlt hetek szenvedése után hirtelen változott a helyzet. Nagyon örülnek ennek a lelkesedésnek, mert a mostani feladat még számtalan munkát generálhat a közeljövőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top