nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.17., szerda)

Napi horoszkóp (04.17., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egy családtagod nagyon közel kerülhet hozzád. Olyan dolgokról kezdtek el beszélgetni, melyekről nagyon régen hallgattál. Viselkedése nagyon felszabadít, így végre sokkal könnyedebben tudod nézni az előtted álló feladatokat. Mindenkinek feltűnik, hogy mennyivel jobban érzed Magad a bőrödben, és ennek többen nagyon örülnek. Hiába, az őszinteség néha határtalan energiákat mozgósít.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon szerencsének mondhatod magad! Ezt azonban csak akkor tudod nap után kamatoztatni, ha ezt nem csak elhiszed, hanem ennek tudatában cselekszel. Szüleid sürgető telefonjaira egész nap nem tudsz reagálni, ezért a lelkiismeret furdalásod az egekbe szökik. A rossz érzések helyett inkább emeld fel a telefont és tárcsázd szeretteid számát!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Napok óta komoly panaszokkal küzdesz. Végre engeded Magad meggyőzni, így ellátogatsz egy orvoshoz. Nagyon félsz attól, hogy a diagnózis egy régi gyanúdat igazolja. Ne izgulj, semmi vész, csak többet kéne mostanában pihenned!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egy nagy bevásárlás nagyon rosszul is elsülhet. Nem vagy abban biztos, hogy a kiválasztott tárgy elnyeri-e Kedvesed tetszését, de ennek ellenére mégis hazaviszed. Készülj föl arra, hogy nem lesz örömteli a fogadtatás, de ne add föl azonnal a küzdelmet, ez a csata még megnyerhető!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egy jó vacsora, egy kellemes partner és egy feledhető beszélgetés bódít el. Már nagyon régen kerültél olyan helyzetbe, hogy öntudatlanul gondolkozhatsz az élet nagy dolgain. Végre kipihenheted magad egy olyan területen, ahol nem kell eredményeket felmutatni. Vigyázz, mert kedvességedet és “lovagiasságodat” könnyen félreértheti partnered.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Baráti körödben fontos változások szemtanúja lehetsz. Néhány érintett félreértheti a helyzetedet, így könnyen vitába keveredhetsz egy-egy családtagjával. Ne kezdj el vitázni ezen a helyzeten, engedd, hogy az érintett mosson tisztára téged. Kedvesed ügyeiről nem sokszor értesülsz, így a ma érkező hírek teljesen elkeserítenek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szüleid életében nem szívesen ártod bele magad az utóbbi időben. Többször is a tudomásodra hozták, hogy nincs szükségük a segítségedre, de úgy tűnik, hogy ezt sehogy sem szeretnéd észrevenni. Folyamatosan jobbnál jobb ötletekkel állsz elő, de a beszélgetés valahogy mindig vitában végződik. Valóban erre van szükséged? Vedd észre a visszautasítást, és ne avatkozz az életükbe!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Most csak anyagi ügyeiddel vagy elfoglalva. Régen dédelgetett ötleteidet szeretnéd megvalósítani, de nem tudod, hogy hol találsz rá a valódi partnerra. Szerencsre egyik ismerősöd nagyon nyitottan fordul ötleteid felé, így rövidesen elkezdhetitek a közös munkát. Figyelj oda arra, hogy ebből az üzleti kapcsolatból kizárjátok a barátságot, mert az most nem szülhet jó vért.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy komoly problémára már régen keresed a választ. A legváratlanabb helyzetben felötlik menned a megoldás. Magad sem érted, hogy eddig miért nem jutott mindez az eszedbe, és ezért kicsit bosszús vagy. Fölöslegesen pazarolod olyan dolgokra az energiáidat, melyekre most semmi szükség sincs. Vedd észre, hogy most nincs helye az Önvádnak.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egyik rokonod kérdéseire nem tudsz megnyugtató választ adni. Beszélgetőpartnered nagyon elkedvetlenedik bizonytalanságod láttán. Hiába igyekszel meggyőzni arról, hogy a kérése nem teljesíthető, nem hisz Neked. Változtass a stratégián, és más oldalról próbáld meggyőzni az igazadról. A befektetett energia nagyon hamar megtérülhet, ezért ne légy vele fukar!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A mai ebéd alatt nagyon sok információt tudhatsz meg kollégáidtól. Te vagy a legjobban meglepődve azon, hogy a tárgyalt témákról semmit sem tudtál ez idáig. Amikor rákérdezel a dolgok miértjére, senki sem mer válaszolni. Itt az ideje, hogy szembesülj azzal, ami a dolgok hátterében folyik. Nem fogsz örülni annak, amire rábukkansz!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egyik kollégád úgy érzi, hogy az általad közvetített kép követendő a számára. Nem akarja észrevenni, hogy a nyugalmad, és egzisztenciád mögött komoly teljesítmények húzódnak meg. Beszélj Vele ezekről a nehézségekről is, mert csak így biztosítható, hogy kijózanodik kissé. Most nincs szükséged egy olyan emberre, aki valamennyi kijelentésedet gondolkodás nélkül elfogadja és ezt még mások előtt is szívesen vállalja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top