nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.18., csütörtök)

Napi horoszkóp (04.18., csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Olyan kérdésekre kell válaszolnod, melyek nem minden esetben felemelők. Többek előtt fel kell tudnod vállalni, hogy a rád bízott feladatok nem minden esetben zárultak eredménnyel. Eddig erről csak nagyon keveseknek volt fogalma, és úgy tervezted, hogy ezt még sokáig fenn is tartod. A megsemmisítő vallomás azonban jó eredménnyel zárul. A bizalom ismét visszatérhet beléd.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Anyagi ügyekben kell ma sürgősen döntést hoznod., Nem az első pillanat, hogy komolyan kell venned barátaid véleményét, így most sem idegenkedj tőlük. Ha úgy érzed, megfeneklettél, kérd ki a véleményüket. Hidd el, hogy valamennyien sokkal tisztábban látják a helyzetedet, és nagyon jó ötleteik vannak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szükséged van arra, hogy tudásodat akár naponta frissítsd. Nem engedheted meg Magadnak azt a luxust, hogy figyelmen kívül hagyod néhány Kollégád határozott menetelését. Valóban pótolhatatlan vagy egy területen, de ne feledd, hogy az ilyen állapotok gyakran nagyon rövid időszakra szólnak.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egy munkaebédre vagy hivatalos. Nem tudod, hogy hogyan tudnál kibújni a meghívás alól, de semmi ötlet sem jut az eszedbe. Amikor Kedvesed felhív egy programjavaslattal, kapva kapsz az alkalmon, és eltűnsz a színről. Nagyon rosszul döntöttél, mert szakmailag nagyon fontos lenne számodra ez a találkozás.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egyedüllétedért nem csak a környezetedet hibáztathatod. te is lehetnél kedvesebb a körülötted élőkkel, és ezt többen a szemedre is vetik. Persze nagyon nehéz szembenézni azzal, hogy igazuk van, de egy idő után nem tehetsz mást, számot kell vetned az érzéseiddel és az emberi kapcsolataiddal. Elérkezett a nagy igazságok órája, amikor csak magaddal kell szembenézned.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Tisztában vagy azzal, hogy csak annak lehet segíteni, aki ezt akarja. Persze amíg ezt az igazságot elfogadod több emberrel is összeveszel. A többiek úgy érzik, hogy túl követelőzően nyúlsz egy-egy témához. Beszélj az érintettekkel, és magyarázd el, hogy nem a céltalanul akartál magánéletükbe turkálni, hanem azzal a céllal, hogy segíts.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Munkahelyeden többen is észreveszik, hogy a mindennapokban viselt “páncél” kicsit lágyult az utóbbi időben. Persze ez nem jelenti azt, hogy akaraterőd csökkent volna, de az tény, hogy mostanában jobban hagyod magad befolyásolni. Vigyázz arra, hogy az ne befolyásoljon döntéseidben, mert annak komoly következményei lehetnek a jövőben. Hazafelé menet belebotlasz egy iskolatársadba, és vége-hossza nincs beszélgetésbe kezdetek.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Fizikailag nem érzed magad valami jól. Lehet, hogy egy betegség lappang benned? Menj el az orvoshoz, vagy legalább maradj otthon pihenni. Hidd el, hogy nem áll meg az élet nélküled, és csak kolonc lehetsz munkatársaid nyakában, hiszen nem tudsz koncentrálni, így egy-egy megbeszélés sokkal több időt vesz el.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem tehetsz semmit azok ellen, akik bántani akarnak. Igyekezz minél gyorsabban megszabadulni ettől a társaságtól, és így nem ejthetnek rajtad mély sebet. Lehet, hogy sok mindenben igazuk van, de a stílusuk hagy némi kívánnivalót maga után. Hazaérve egy kellemes meglepetés vár.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A küszöbön álló ünnepre még semmit sem szereztél be. Tisztában vagy azzal, hogy nem állíthatsz be a családba üres kézzel, így még ma nyakadba veszed a boltokat. Sok ötleted van, de nagyon hamar rájössz, hogy nem is olyan könnyű választani. Ne izgulj, lehet, hogy sokáig kutatsz, de estére már meglesz az ajándék.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon el vagy keseredve. Már-már úgy tűnik, hogy sehogy sem sikerül kikecmeregni ebből a lelkiállapotból, de egyik ismerősöd a segítségedre siet. Egy jókedvű beszélgetés után egész más színben fogod látni a világot. Ma este végre ráébredsz arra, hogy a környezeted mennyire szeret téged.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nem tudsz elmenni egy számodra nagyon fontos programra. Szerencsére még időben sikerült lemondanod, de a felszabadult helyedre így egy nem szeretett kollégádat delegálta közös főnökötök. Amikor füledbe jut, hogy mi történt, egyáltalán nem tudsz örülni ennek a hírnek. Igyekszel uralkodni az arcvonásaidon, de lassan már azt is eldöntöd, hogy vetélytársadat hogyan fogod ellehetetleníteni kollégáitok előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top