nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.20., szombat)

Napi horoszkóp (04.20., szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kedvesed nagyszerű ötlettel áll elő a hétvégi programotokra nézve. Szeretnél részt venni a tervezett kiránduláson, de valahogy semmi sem úgy sikerül, ahogy azt előre tervezitek. Igyekszel olyan megoldást találni, amely valamennyiőtök számára elfogadható lehet. Bármennyire is kompromisszum késznek mutatkozol, a környezeteddel ma mégsem tudsz közös nevezőre jutni.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kevesen értik, hogy pontosan miről is beszélsz, így nem is lepődsz meg környezeted véleményén. A mai mozi után menjetek el egy cukrászdába, vagy üljetek be vacsorázni egy romantikus étterembe. Most helye van a nagy beszélgetésnek és az önfeltáró vitáknak. Holnap sokkal jobban érzed magad, ha végre megszabadulsz néhány nyomasztó titoktól.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Végre olyan dolgokkal foglalkozhatsz, amire igazán kedved van. Lehet, hogy ezt nagyon nehéz beismerni, de mégis tisztába kell lenned azzal, hogy merre indulj tovább. Most nagyon nehezen tudod elképzelni, hogy egy kellemes hobbiból jól fizető munka váljon, de hagyd kiforrni a dolgokat, és a végén minden úgy sikerül, ahogy azt tervezed.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egy fantasztikus randi előtt állsz. Egyik barátodnak lehetsz hálás a találkozóért, de ne izgulj, mert erről nem is feledkezhetsz meg. Ha úgy érzed, hogy ez a lekötelezettség megbéníthatja a barátságotokat, inkább lépj vissza. Ha ennek ellenére mégis elmész a randira, egy csodálatos este vár rád.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Tehetetlenül szemléled a körülötted folyó eseményeket. Ez a magatartás egyáltalán nem jellemző rád, de egy hír hatására, szinte képtelen vagy megmozdulni. Szerencsére nagyon rövid időn belül összeszeded magad, és egy idő után már te vígasztalod a többi érintettet.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egyik barátod durva tréfát tervez ellened. Még időben tudomásodra jut, hogy milyen helyzetbe akarnak hozni, így még kihátrálhatsz a szituációból. Ne sértődj meg ezen, hiszen egyik résztvevő sem gondolta át a helyzetet a te oldaladról. Légy nagyvonalú, és bocsáss meg nekik. Ha ezt sikerül megtenned a közösen töltött este is sokkal felszabadultabban telhet el.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nehezen kezelsz olyan helyzeteket, amikor a személyes szabadságodat éri támadás. Nem tudod, hogy ebben az esetben mi lenne a megfelelő hozzáállás. A mélyebb beszélgetés helyett azt választod, hogy kifarolj a szituációból. Lehet, hogy mindez pillanatnyi megoldásnak tűnik, de ez a menekülés nem óv meg attól, hogy a közeljövőben találkozz ezzel a problémával.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kedvesed igyekszik olyan meglepetésekkel előrukkolni, aminek mindenképpen örülsz. Lehet, hogy most kicsit mellé fog, mert sehogy sem sikerül mosolyt csalni az arcodra. Ha tehetitek, ezt a napot töltsétek a szabadban, mert mindkettőtöknek szüksége van a jó levegőre és a testmozgásra. Estére azt veszitek észre, hogy a kellemes nap után végre őszintén tudtok egymással beszélni.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem számoltál egyik döntésed hatásával. Első pillanatban megrémülsz attól, hogy milyen komoly utórezgései vannak egy megszólalásodnak, de még visszanézve sem sajnálod, hogy így voksoltál. Megtámadhatatlan érvrendszer mentén alakítottad ki a véleményedet, így minden kérdésre azonnal válaszolsz. Fellépésed mindenkit levesz a válláról.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy felháborító telefon az egész napodat elronthatja. Hiába határozod el, hogy nem foglalkozol a hallottakkal, sehogy sem sikerül betartanod a fogadalmad. Amikor késő délután egy váratlan vendég állít be hozzád, már nem is akard moderálni magad. Egy régi sérelem ismét a felszínre kerül, és ebből éktelen vita robbanhat ki.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kedvesed napokra egyedül hagy. Először nem is tudod, hogy mit kezdj a nyakadba zúduló szabadidővel, de aztán jól elfoglalod magad. Napok óta nem foglalkoztál a házimunkával, így most van mivel töltened az időt. Ha mindennel végeztél, magadra is szánj egy rövid időt, kényeztesd magad, hisz megérdemled.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Még nem tudhatod, hogy mi lesz a tegnapi találkozóból, de reménykedsz. Lehet, hogy most megérzéseid valóban nem visznek félre, és egy komoly kapcsolat bujkál a közvetlen közeledben. Legyél nagyon figyelmes, mert csak akkor érheted el a célodat, ha megragadod a kínálkozó alkalmat, és közel engeded magadhoz a másikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top