nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.22., hétfõ)

Napi horoszkóp (04.22., hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Szeretnél kilépni egy helyzetből, magad mögött hagyni a problémákat, de valahogy sehogy sem tudod erre rávenni Magad. Rosszul érint a kialakult helyzet, pedig nagyon büszke lehetnél magadra. Minden sejteddel menekülni szeretnél, de mégis végigviszed az eredeti feladatodat. Kevesekre jellemző, hogy nem futamodik meg a nehézségek elől!


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egy koncertre látogatsz el az este folyamán. Egyáltalán nem készülsz föl arra, amivel szembe kell nézned. Az este nagyon jól indul, hiszen a szórakozóhelyen néhány nem várt ismerőssel egymásra találtok. Számíts arra, hogy egy eltűnt szerelmed, ma hirtelen felbukkanhat a felszínen. Jobb, ha mindez nem ér készületlenül!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon régen nem voltál olyan helyen, ahol igazán elengedheted magad. Az utóbbi időben minden percedet a munkahelyeden töltötted. Csak mostanra kezded megérteni., hogy emberfeletti teljesítménnyel sem tudod mások munkáját bepótolni. Mi lenne, ha lazítanál, és végre a magánéletedet igyekeznél rendbe hozni.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Hónapok óta gyanakodsz Kedvesedre. A héten végre szembenézhetsz néhány ténnyel is. Készülj föl arra, hogy egyáltalán nem lesz kellemes ez a szembesítés. A történtek után rövid időre egyedül maradsz, de az újabb trónkövetelők már gyülekeznek a környékeden. Hidd el, hogy néha válogatni a legnehezebb.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kedvesed nélkül töltötted a hét végét. Igaz, hogy te javasoltad, hogy külön programotok legyen, de most mégsem tudsz szabadulni néhány kellemetlen gondolattól. Ha ennyire bánt az elmúlt napok történései, akkor ne gondolkozz fölöslegesen, inkább beszélj Vele félelmeidről. Hidd el, hogy a beszélgetés után sokkal nyugodtabban hajtod álomra fejed.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sehogy sem tudsz eleget tenni Kedvesed kérésének. Végül úgy kell kiszállnod a beszélgetésből, hogy nem tudod megnyugtatni partneredet. Hiába akarod Neki elmagyarázni, hogy lehetetlen dolgot vár el Tőled, nem hisz Neked. Egy idő után már nem is akarod Őt meggyőzni az igazadról.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Családi zűrjeid nem érnek véget egyik napról a másikra. Szeretnéd elfelejteni, hogy éppen milyen problémával kell megküzdened, de erre semmi sem ad lehetőséget. Mindennel szembe kell nézned, és a probléma legapróbb részleteivel is Neked kell megküzdeni. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem hívhatsz segítséget, hiszen arra bármikor nagy szükséged lehet.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Meg kell tanulnod, hogy néha nagylelkűnek kell lenned. A mai eset ezt híven bizonyítja. Olyan beszélgetés részese vagy, ahol egyáltalán nem kiegyensúlyozottak az erőviszonyok, és ezt már az első pillanatban felméred. Ellenfeled nem rendelkezik olyan információkkal, amelyek szükségesek lennének számára. Egy régi, félreértett beszélgetés miatt most nem segítesz Neki problémája megoldásában.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ne törődj azokkal, akik azt állítják, hogy túl magasra törsz. Ezek a vélemények csak olyan emberektől származhatnak, akik sokkal sikertelenebbek, mint Te. Lehet, hogy először nagyon rosszul esik ez a jogtalan kritika, de szerencsére még időben észreveszed, hogy a vélemény mögött csak irigység húzódik meg.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem mindenki érti meg, hogy most miért álltál át hirtelen a másik oldala. Eddig minden munkatársad pontosan tudta rólad, hogy hányadán áll Veled, de most valami megváltozott. Persze azzal számolnod kell, hogy egy ilyen váltás nem minden esetben jelent számodra népszerűséget. Persze te ezzel egy cseppet sem törődsz, hiszen csak azt veszed észer, hogy közelebb jutottál áhított célodhoz.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nem tehetsz mást, csak próbáld meg túlélni a mai napot. Senki sem állítja, hogy könnyű döntéseket kell hoznod, de rátermettséged minden ingoványból kisegít. Hazaérve már nem kell kényelmetlen helyzetekkel számolnod, csak egy komoly beszélgetéssel. Kellemes vacsora mellett még a legvéresebb ellenfelek is elcsöndesednek, ezért Neked sem kell semmitől tartanod.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Munkahelyi elismerésednek sem tudsz ma örülni. Attól félsz, hogy a sikerek mögött még mindig meghúzódhat egy-egy buktató. Nyugodj meg, mert most egyetlen aknától sem kell tartanod. Ünnepelj és hagyd, hogy ünnepeljenek. Kedvesed egy meglepetéssel vár haza, így van értelme sietni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top