Horoszkóp

Napi horoszkóp (04.23., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A hétköznapok rutinja teljesen magába szippant. Szeretnél valami olyan dologgal foglalkozni, amely eltér a mindennapi tennivalóktól, de erre most kicsit várnod kell. Kedvesed olyan kérdést tesz fel számodra, amellyel nem csak neked okoz néhány kellemetlen pillanatot. Ha nincs az elhangzottakra válaszod, ne törd fölöslegesen a fejed, nincs értelme.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Úgy érzed, hogy néhány napon belül gyökeres változás állhat be az életedben. Ne keseredj el, ha erre a váltásra még várni kell. Jól érzed, hogy valami készülődik körülötted, de a helyzet nem minden esetben engedi, hogy befolyásolhassa az életedet. Legyél kicsit türelmesebb, hiszen most érdemes várni!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Senki sem akarja befolyásolni a döntésedet, de ezt Te mégsem hiszed el. Úgy érzed, hogy mindenki a te dolgaidba akar beleszólni. Persze az nem baj, ha tisztában vagy azzal, hogy hogyan utasítsd vissza mások tolakodását, de ne ess túlzásokba. Azért ne vessz össze senkivel, mert egyszerűen segíteni akar!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma egy gyermekkori álmodat valósíthatod meg. Persze erre csak akkor lesz lehetőséged, ha észreveszed a kínálkozó alkalmat, és nem mondasz le róla, amikor szembesülhetsz néhány nehézséggel. Egyik rokonod észreveszi, hogy mennyire megváltoztál az utóbbi időszakban, de nem mer rákérdezni a változás okaira. Vajon mitől fél?


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egy munkahelyi kaland néhány kellemes percet szerezhet számodra. Nagyon jól érzed magad, hiszen jó tudni, hogy többek vonzónak tartanak. Légy partner ebben a játékban, de ne lőj túl acélon. Vedd figyelembe, azt, hogy munkatársad éppen szabad és nagyon is komolyan gondolja a közeledésedet.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Titokban abban reménykedsz, hogy egy fontos ügyben minden úgy dől el, ahogy az számodra a legkedvezőbb. Nem mindig kifizetődő, hogy nem veszel részt aktívan a döntésben, mert utána csak sajnálod, amiért így dőlnek el a dolgok. Egyik szomszédod érdekes hírrel vár haza. Nem akarod elhinni, hogy a szóbeszédnek alapja lehet.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Olyan hírek jutnak el hozzád, amelyek alapjaiban változtathatják meg a jövődet. Persze ez nem azt jelenti, hogy holnapra minden megváltozik, de már nem sokáig tarthatod fenn a látszólagos nyugalmat. Ne félj belevágni és elfogadni a váltást, hiszen csak az első időszakot vészeled át nehezen.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai napod nagyon jól telik. Úgy érzed, hogy semmi különlegesre nem számíthatsz a nap folyamán, de valahogy mégis néhány sikert elkönyvelhetsz estig. Szerencsére a váratlan szerencse nem száll a fejedbe. A mai este lenne a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy egy vitás kérdést végre tisztázz egy közeli hozzátartozóddal.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy olyan buliba vagy hivatalos, ahol bármi megtörténhet. A résztvevők és az este hangulata is mind azt sugallja, hogy eljött végre az idő arra, hogy megtaláld valódi érdeklődési körödet. Ebben a keresésben segítségedre siet egy kedves Rák, aki már azt is tudja, hogy merre kéne indulnod, komoly tervei vannak veled!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Kedvesed úgy érzi, hogy hirtelen elárultad Őt és ezzel a kapcsolatotokat is. Egy baráti beszélgetésben valóban nem álltál ki mellette olyan vehemenciával, ahogy azt elvárhatta volna Tőled. Ha most ezt a fejedre olvassa, be kell ismerned, hibáztál. Azonban ne engedd, hogy ezek a rejtett feszültségek rossz irányba befolyásolják kapcsolatotokat.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Bármilyen helyzetbe kerülsz igyekezz arra gondolni, hogy a körülötted lévők becsülnek és szeretnek. Lehet, hogy ez nem a legnagyobb segítség, de most szükséged van a lelki támogatásra. Főnököd olyan munkát akar rád sózni, amihez egyáltalán nem füllik a fogad. Napok óta elhanyagolod barátaidat, így ma töltsd Velük az estét.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nagyon fáradtnak érzed magad, de tudod, hogy mostanában kevés alkalmad van a pihenésre. Ha jól osztod be az erődet, nem kell attól tartanod, hogy végleg kimerülsz. Egyik munkatársadnak feltűnik, hogy nagyon sokat vállalsz, így kéretlenül is a segítségedre siet. Önérzeted csak nagyon nehezen áll rá a segítségre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top