nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.24., szerda)

Napi horoszkóp (04.24., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Olyan dolgokkal kell szembenézned, amelyek senkinek sem okoznak örömet. Az utóbbi időszak sikerei után be kell látnod, hogy egy rövid hullámvölgybe érkeztél. Ne csüggedj, mert kitartásod, és határtalan önbizalmad nagyon könnyen átsegítenek ezeken a napokon. Figyelj oda arra, hogy a számodra fontos munkákat, feladatokat kellő hangsúllyal képviseld.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egy megbeszélés alatt nem teszel lakatot a szádra. Nem mindenki örül annak, hogy a véleményedet egy másik kollégád arcába vágod. Vedd figyelembe azt, hogy nem mindenki viseli annyira jól a kritikát, mint te. Ha kicsit finomabban fogalmazol, szemernyi ellenállásba sem ütközöl!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szüleid nagyon régen nem is hallottak rólad. Úgy érzik, hogy az utóbbi időben teljesen elhanyagoltad őket. Ha így érzik, teljesen igazuk van, mert hosszú hetek óta a telefont sem veszed föl. Egy közelmúltban történt veszekedés árnyától csak nehezen szabadulsz. Legyél kicsit nagyvonalúbb, most nincs szükség arra, hogy haragot tarts a semmiért!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egy munka kapcsán legféltettebb kincseidet is meg kell mutatnod a környezetednek. Könnyen úgy értheted, hogy ettől védtelenné válsz, de bíznod kell a környezetedben. Az új oldalad sokkal több hívet szerez a számodra. Lehet, hogy a végén még a népszerűség lesz a terhedre?


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egy félreértett mondat, egy elvesztett feljegyzés az egész napodat tönkreteszi. A galiba miatt nem érsz oda egy fontos megbeszélésre. A távollétedben olyan döntés születik, amelyet nem tudsz elfogadni. Most azonban már nincs más lehetőséged, bele kell törődni ebbe a veszteségbe. Ha semmiképpen nem tudod megtenni, akkor menj el a főnöködhöz, és igyekezz őt meggyőzni az igazadról.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egyik kollégád túl sokat okoskodik. Ez nem az első alkalom, hogy mindez előfordulhat, és nem csak téged zavar a viselkedése. Egy idő után valamennyiőtök számára nyilvánvalóvá válik, hogy ki milyen álláspontot képvisel, így érdemes közösen leülni a problémás kollégával, és tisztázni a helyzetet. Hidd el, hogy így sok kellemetlen szituációt elkerülhettek.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy jó koncert, vagy egy vidám film méltó befejezése lehet ennek a kellemes napnak. Nagyon elégedett lehetsz magaddal, hiszen egy véresen komoly tárgyalási helyzetet tudtál megfordítani. Senki sem hitte el, hogy ilyenre is képes vagy az általad támogatott ügyért. Most nagyon sok rajongóra tettél szert. A következő napokban élvezd ki újonnan szerzett népszerűséged valamennyi előnyét!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egyedül érzed magad, de már nem sokáig. Hidd el, hogy sokkal gyorsabban rátalálsz az igazira, mint ahogy most hinnéd. Csupán egy dologra figyelj, ne akarj mindent görcsösen. Ha ezt sikerül betartani, a hálód nagyon hamar megtelik, és neked csak válogatni kell. Ha az első “merítés” nem is jár sikerrel, néhány napon belül kifoghatod az aranyhalat.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Munkahelyeden mostanában semmi ösztönző feladattal nem kínálnak meg. Nagyon rosszul érzed magad mindezért, hiszen eddig a sors a tenyerén hordozott. Most nem szabad elcsüggedned, hiszen annak komoly következményei lehetnek. Az erőtlen ember nem bizalomgerjesztő, és senki sem akar rábízni számára fontos dolgokat. Látod, ez már eleve egy vesztes pozíció. Rázd meg magad, és állj fel újra!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Olyan dolgokkal találkozhatsz a nap folyamán, melyek gyökeresen megváltoztathatják életszemléletedet. Ne ijedj meg, most csak pozitív változással kell számolnod. Estére úgy érzed, hogy egy bő termő vidékre érkeztél, és ezt az érzést még jó sokáig semmi sem zavarja meg. Bízz magadban, és így minden sikerülhet!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyívű terveidhez csak nehezen találsz támogatókat. Ne csüggedj, hiszen a felfedezők mellé mindig megjelentek megszállott társak, és ez most sem lesz másképpen. Hazafelé menet nyugodtan ugorj be a kedvenc boltodba, mert anyagi helyzeted napról napra javul. Egyet ígérj meg, hazaérve, semmin sem fogsz csodálkozni!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Hála helyett csak zavart érezel magadban. Mostanában nem szoktál hozzá, hogy valaki önzetlenül a segítségedre siessen. Szerencsére mostanában csak ilyen helyzeteket kell elfogadnod, és nem azzal kell szembenézned, hogy valaki a pozíciódra, vagy a munkádra törne. Egy közeli rokonod kórházba kerülhet, de cseppet se izgulj, közel a gyógyulás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top