nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.27., szombat)

Napi horoszkóp (04.27., szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egyik barátoddal komoly ideológiai vitába keveredhetsz. Vedd észre, hogy mindaz, amiről beszéltek, már nem időszerű. Fogadd el, hogy egy másik oldalon áll, és ne akard mindenképpen megváltoztatni. Kedvesed még időben figyelmeztet arra, hogy kicsit vegyél vissza lehengerlő stílusodból.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egy nagyszerű könyv az egész napodat meghatározza. Annyira beletemetkezel a történetbe, hogy még felkelni sincs kedved. Szerencsére időben észbe kapsz, így ebből vendégeid semmit sem vesznek észre. Úgy érzed, hogy a könyvben végre rábukkantál arra, hogy egy fontos kérdésben hogyan kéne döntened.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai összejövetelre az utolsó percben hívtak meg. Nagyon hosszan hezitáltál azon, hogy ilyen keretek között egyáltalán elfogadd-e a meghívást. Szerencsére a józan ész döntött az túlzott önérzet ellenében. Néha valóban túlérzékenyen viselkedsz, nem gondolod?


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egy családi beszélgetés folyamán mindenbe beleszólsz. Lassan az egész rokonság agyára mész, de még mindenki visszafogja magát. Jobban teszed, ha egy rövid időre lakatot teszel a szádra, mert ellenkező esetben csak kapkodhatod a fejed, és folyamatosan azon gondolkozhatsz, hogyan mássz ki a kellemetlen kelepcéből.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon régen nem látogattál el szüleidhez, ezért ezt a hétvégét velük töltöd. Egy ártatlannak induló beszélgetésből könnyen szóváltás lehet. Többen igyekeznek beleavatkozni a párbeszédbe, így akarják tompítani a helyzetet. Magyarázd el nekik, hogy itt most nem ölre mentek, csupán egy mindkettőtöknek fontos álláspontot akartok tisztázni.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Semmiben nem kell csalódnod a nap folyamán. Ha elhatároztál valamit, akkor abban sikerül a maximumot elérned. Úgy tűnik, hogy most nincs számodra lehetetlen. Nagyon büszke vagy a teljesítményedre, így könnyen elfelejtheted, hogy mindezért többen is dicséretet érdemeltek.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Olyan kérdésben kezdesz el vitatkozni egyik közeli hozzátartozóddal, ami nem is fontos számodra. Egy idő után feltűnik neki, hogy puszta szórakozásból bombázod őt érveiddel. Ne lepődj meg, ha a felismerés után hirtelen rád támad, és kikéri magának ezt a viselkedést. Lásd be, hogy egy nagyon érzékeny pontot találtál, és egyáltalán nem voltál tekintettel az érzéseire.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Tudásod sok esetben megelőzi a környezetedben lévőkét. Lehet, hogy jól értékeled a helyzetet, de bánj csínján ezzel a többletinformációval. Lehet, hogy olyan dolgoknak tulajdonítasz túl nagy jelentőséget, melyeknek valójában semmi értelmük sincs a többiek számára. Ez az idő alkalmas a rémhírkeltésre, így kicsit figyelj jobban oda a dolgokra.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy keresetlen mondat nagyon elkeserít. Szerencsére ez a nyomott hangulat nagyon gyorsan elpárolog, és így sokkal bizakodóbban fordulsz a nap felé. Kedvesed hosszú idő óta ma jelentkezik először, és csupa jó híre van a számodra. Nem kell ma mindent beismerni, a beszélgetést ne keverd össze egy őszinteségi rohammal. Ha túllősz a célon, könnyen mindent elronthatsz.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Fogadd el, hogy nem lehet minden napod csupa lendület és pezsgés. Vannak olyan időszakok, amikor meg kell állni, és így hagyni magadnak egy kis időt a pihenésre. Épp egy ilyen időszakhoz érkeztél el. Adj magadnak időt arra, hogy mindent végiggondolhass, és ne menj ajtóstul a házba. Ha ezt a tanácsot szem előtt tartod, még minden jóra fordulhat.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egész napod azzal telik, hogy otthonodat igyekszel rendbe hozni. Rosszul érezted magad, mert az utóbbi időben vajmi kevés energiát fordítottál környezetedre. Ne aggódj, ma mindent duplán bepótolhatsz! A nagy rendcsinálás közepette azonban ne feledkezz meg az esti randevúról!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ma sok mindenre fel kell készülnöd. Számíthatsz arra, hogy egyik családtagod egy újabb feladattal talál meg, melyhez pillanatnyilag semmi közöd sincs. Másrészről arra is felkészülhetsz, hogy kedvesed az egész napos rohanás után olyan témákat hoz fel, melyekben soha nem is tudtatok megegyezni. Úgy tűnik, hogy most minden összeesküszik ellened, de a tények most megtréfálnak. Igyekezz felfedezni a nap apró örömeit, mert így sokkal elégedettebben térhetsz nyugovóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top