nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.29., hétfõ)

Napi horoszkóp (04.29., hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Úgy érezted, hogy elérkezett a nagy lezárások és újrakezdések ideje. Persze ahhoz, hogy az elképzelésed meg is valósuljon, nagyon sok mindennek meg kell változnia. Kedvesed nem hiszi, hogy a kitűzött célt eléred, de most nem kell foglalkoznod a véleményével. Igyekezz meglepetést okozni neki!


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Munkahelyeden komoly döntés elé állítanak. Nagyon rosszul érzed magad azért, hogy így alakult a helyzet, de nem mondasz nemet a felkérésre. Nagyon nehezen bólintottál rá a felkérésre, mert félted az önállóságodat. Sajnos a jövő csak igazolni fogja fenntartásaidat, de ne csüggedj. Állj a sarkadra, és a helyzet még visszájára is fordulhat.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Úgy érzed, hogy nem tudsz egyedül dönteni egy fontos ügyben. Nyugodtan kérd ki környezeted véleményét, de arra számítanod kell, hogy ezek után sem leszel okosabb. Mindenki egész más nézőpontból vizsgálja a dolgodat, így senki sem a te elképzelésed szerint nyilatkozik. Vagy fogadd el, hogy mások másként is vélekedhetnek, vagy ne végezz “közvélemény-kutatást”!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Olyan hírek kelnek szárnyra, melyeknek nem sok alapjuk van. Igyekszel meggyőzni a környezeted az elhangzottak valótlanságáról, de nagyon nehezen sikerül. Gondolkozz el azon, hogy ki akarhat neked rosszat, és ezért szinte mindenre képes. Hidd el, hogy hamarabb megtalálod a választ, mint ahogy azt gondolnád.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Igyekezz mindig csak annyit ígérni, amennyit biztosan teljesíteni tudsz. Ha ezt nem tartod szem előtt, akkor könnyen az önmagad ásott gödörbe esel. Hidd el, hogy egy-két lekésett határidő után már senkit sem fog érdekelni, hogy mi van a háttérben. Jobban teszel, ha nem teremtesz arra alkalmat, hogy kérdőre vonhassanak.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Úgy érzed, hogy neked kell viselni a világ gondját, de ez a teher ma mégsem esik nehezedre. Környezetedtől nagyon sok támogatást kapsz, hogy mindezt zökkenőmentesen végigcsináld. Lehet, hogy mártírnak érzed magad, de most legalább az eredményben is “gyönyörködhetsz”.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Pénzügyi egyensúlyodba hirtelen komoly problémák léphetnek föl. Tisztában vagy azzal, hogy mennyit költöttél az utóbbi napokban, ezért nem érted a mérleg változását. Beszélj pároddal, hiszen a számládhoz nem csak te férhetsz hozzá. Hidd el, hogy a választ nála találod meg!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A szurkálásnak nincs mindig értelme. Vigyázz, hogy kivel szemben milyen eszközt használsz, mert minden nagyon könnyen a visszájára fordulhat. Ha a méltó ellenféllel találod magad szemközt, a végén még te lepődsz meg. Lehet, hogy még nem késő visszalépni!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Olyan információkkal rendelkezel, amely hatalmat ad a kezedbe. Nem akarsz visszaélni ezzel a kétes előnnyel, de ezt a többiek nem is sejtik. Mindenki igyekszik úgy viselkedni veled, mintha nem tartanának tőled, de érezni a zavart és a félelmet. Nagyon zavar ez a helyzet, de most nem tudod feloldani a környezeted és a közted lévő feszültséget.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Megint túl nagy lépésre szántad rá magad. Mostanában hidegen hagy a fokozatosság, hiszen mindent egyszerre és azonnal akarsz. Többen is arra figyelmeztetnek, hogy ezzel a habitussal komoly problémákkal kell szembenézned. Jól teszed, ha odafigyelsz ezekre a véleményekre.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hirtelenségedből semmi jó sem sülhet ki. Tervezd meg az egész napodat, ne csak kapkodj. Szüleid nagyon későn hívnak meg egy családi összejövetelre, így nem tudsz részt venni a vacsorán. Számolj azzal, hogy a visszautasításnak senki sem fog örülni.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy nagyobb feladat végére tehetsz ma pontot. Az utóbbi időben komoly terhet jelentett számodra ez a feladat, de ma végre felszabadulsz. Ma menj el ünnepelni, vagy vegyél magadnak valamit, hiszen megérdemled a kényeztetést. Egy távoli ismerősöd félreérthetetlen célzásokat tesz a közös jövőtökre, és te nem tudsz nemet mondani közeledésének. Ne húzódzkodj, egy kellemes kalandnak nem szabad hátat fordítani!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top