nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.30., kedd)

Napi horoszkóp (04.30., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egyik családtagod komoly betegségben szenved. Tele vagy energiával, és minden pillanatban azon töröd a fejed, hogy miben lehetnél a segítségére. Nem egyszerű az előtted álló feladat, de határtalan eltökéltséged minden nehézségen átlendít.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egyik kollégád régóta nagyon foglalkoztat. Ma végre elhatároztad magad, hogy igyekszel közelebb kerülni hozzá, ezért elhívod egy moziba. sajnos félreértheti közeledésedet, ezért jobb, ha visszautasításra számítasz. Ha így alakulnak a dolgok, ne izgasd magad, egyszerűen menj tovább!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szerelmed nagyon rossz hírrel állít haza. Már egy ideje sejtettétek, hogy komoly változások várhatók a munkahelyén, de a valóság még titeket is meglep. Nem tudod, hogy hogyan öntsél erőt, hiszen te is kilátástalannak látod a helyzetét. Bármit érzel, azt mások ne lássák. Igyekezz nyugodt maradni, hiszen egy-egy ingerült szó semmin sem segít.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ne félj attól, hogy egy-két eltévedt megjegyzés rossz irányba tereli a megbeszélést. Most minden csak rajtad múlik! Ha képes vagy kézben tartani a beszélgetés fonalát, semmi baj sem történhet. Ne izgulj, inkább engedd el magad, és bátran vállald a véleményed. Most ne higgy baljós megérzéseidnek!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Környezetedben többen úgy látják, hogy aránytalanul sokat nyersz egy-egy ügyön. Úgy érzik, hogy az elvégzett munkád és a juttatások között nincs egyensúly. Lehet, hogy mostanában nem jól adod el magad? Változtass ezen, mert így kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egyik barátod nagyon félreértette egyik megjegyzésedet. Tisztában vagy azzal, hogy te sem fogalmaztál tisztán, de ekkora ellenállásra nem számítottál. Most nem tudod, hogy hirtelen hová kapj, mert még azt sem tudod pontosan, hogy mi volt a baj. Kérdezz meg erről valakit a társaságban, aki szem- és fültanúja volt az eseményeknek.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma végre nem halogathatsz tovább néhány kellemetlen ügyet, be kell fejezned őket. Lehet, hogy egy-két rázósabb telefonbeszélgetés elé is nézel. Ha azt hiszed, hogy ez most képtelen vagy elintézni, nem is fog sikerülni. Higgy abban, hogy képes vagy uralni ezt a helyzetet, és akkor mindent elvégezhetsz.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Tehetségeddel nagyon sokan tisztában vannak, de vannak olyanok is, akik nem. Nagyon rosszul érint, amikor erre egy megbeszélés alkalmával kell rájönnöd. Szerencsére tudsz uralkodni a vonásaidon, így senki sem veszi észre, hogy mi folyik benned legbelül. Este engedj szabad folyást indulataidnak, igyekezz levezetni a felgyülemlett energiát. Menj el futni, vagy látogass el egy közeli edzőterembe.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy probléma kapcsán szeretnéd elmondani a véleményed, de erre senki sem ad alkalmat. Nem tudod, hogy kihez fordulhatsz segítségért, ezért amikor rátalálsz a megfelelő emberre már kedved sincs az egészhez. Egy megbeszélés után többen is meg akarnak nyerni egy-egy érdekes téma kidolgozására, de egyik ötlet sem túl ösztönző számodra. Megteheted, hogy válogass?


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szüleid nem értenek egyet döntéseiddel. Arra készülsz, hogy meggyőződ őket az igazadról, de még időben feladod a próbálkozást. Igazad van! Semmi értelme eleve zárt kapukat döngetned. A családi béke sokszor többet ér, mint egy elnyúló fölösleges vita.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy értekezleten olyan kérdésekkel kell szembe nézned, amelyekről nem sok információd van. Nem tudod, hogy hogyan viszonyulj a témához, nem ismered főnökeid álláspontját. Csöppet se aggódj, mert járatlanságodra senki sem jön rá.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy telefonüzenet az egész napodat megváltoztatja. Úgy érzed, hogy most végre megfelelő ürügyet találtál elutasító magatartásodra. Könnyen félreértheted a helyzetet, hiszen nem lehetsz meggondolatlanul sértődött, hiszen idő közben minden dolog kiderült. Igyekezz legbelül is megbékélni, hiszen nincs szükséged a feszítő indulatokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top