Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.02., csütörtök)

Napi horoszkóp (05.02., csütörtök)



Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Már régóta komoly terveken töröd a fejed. Reméled, hogy elképzeléseidet végül siker koronázza, és erre minden eshetőséged adott. Egyik kollégád szeretne a csapatodhoz tartozni, de bizalmatlanságod miatt nagyon tartózkodóan viselkedik. Legyél kicsit nyitottabb, hiszen most értékes támogatókra bukkanhatsz.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Olyan ügyekben érzed magad felelősnek, amelyhez semmi közöd sem lehet. Utálod, amiért az ügy eddig elhúzódott, hiszen így már nincs lehetőséged visszavonulni. Egyik munkatársad a szemedre veti, hogy nem úgy álltál ki közös feladatotok mellett, mint ahogy azt elvárta volna. Vádjaira egyáltalán nem készültél fel, így most kapkodva keresed a védelmet jelentő érveket.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy régi szerelem képei nem hagynak nyugodni. Úgy érzed, hogy régi kapcsolatod egész másként ért volna véget, ha képes vagy beszélni az érzéseidről. Valóban nagyon bezárultál, de a sajnálkozás miatt inkább tanulj a történtekből. A közeljövőben egy kedves Oroszlánnal kerülhetsz közelebbi kapcsolatba, ha nem felejted el, amit régi kapcsolatodból tanultál.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma menj emberek közé! Napok óta egyedül töltöd az estéidet. Hidd el, hogy a túl hosszú magány nem tesz jót az embernek, még akkor sem, ha maga választja az ilyen elvonulást. Nagyon nehezen tudod megértetni magad a körülötted lévőkkel. Úgy viselkedsz, mintha más szabályok vonatkoznának rád.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sokkal jobban érzed magad, mint néhány napja. Magad is nehezen hiszed el, hogy egy telefon milyen jótékony hatásokkal járhat. Semmi sem esik nehezedre, és ez a környezetednek is feltűnik. Mindenki látja, hogy még a legkevésbé vonzó feladatokat is készségesen látod el. Szerelmednek csak az tűnik föl, hogy ma semmivel sem tud felbosszantani.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egyik barátod komoly bajba kerül. Tőled kér segítséget, amire nem tudsz nemet mondani. Anyagi ügyei egyik napról a másikra radikálisan megváltoztak, és már csak benned reménykedik. Segíts neki, de óvakodj attól, hogy túlzott reményeket ébresztesz benne. Értsd meg vele, hogy a helyzet megoldható, de ehhez sokkal több időre van szükségetek.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Csak akkor vagy tehetetlen, ha képtelen vagy dönteni. Ne engedd, hogy a mérlegelés minden energiádat elvigye. Ha túl sok erőt fordítasz az adott probléma feltérképezésére nem lesz kedved magához a megvalósításhoz. Most senkitől sem várhatsz segítséget, ezért ne légy pazarló a meglévő energiáddal.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mikor fogod már megtanulni, hogy hogyan lehet megnyugtatni a körülötted dühöngő tömeget? Egyik kollégád kijelentése mindenkit felháborított, te úgy érezted, hogy neked kell megoldani a kialakult helyzetet. Nem a legjobb érzékkel nyúltál a problémához, így senki sem hálás a közbenjárásodért. Vonulj vissza, és engedd, hogy a dolog magától forrja ki magát. Néha még jótékonyan is hathat egy kis feszültség.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Tisztában vagy azzal, hogy mire vagy képes, ezért egyáltalán nem foglalkozol a külvilág véleményével. Egyik munkatársadnak ugyanarra a munkára fáj a foga, amire te is lecsaptál. Nagyon rosszul érzed magad, amiért főnököd nem állt melléd, hanem kijelentette: “Győzzön a jobbik!”. Nem tehetsz mást, be kell szállnod a versenybe, különben alul maradsz.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem vagy egy kicsit türelmetlen? Az ötleteidet nem tudod azonnal megvalósítani, ha nem találsz hozzá támogatót. Azzal nem jutsz előrébb, ha erőszakkal igyekszel keresztül vinni az elképzelésedet. Az erőszakos nyomulás helyett inkább válaszd az érvek meggyőző erejét!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma este hivatalos vagy egy összejövetelre. Nagyon sok kollégáddal találkozhatsz, és ez egyáltalán nem dob fel. Az utóbbi időben inkább kifelé áll a szekered rúdja, így nem akarsz sokat foglalkozni a pillanatnyi helyzettel. Ne ringasd magad illúziókba, a helyzet nem teszi lehetővé, hogy ne kerüljön szóba a mindennapi rohanás és rutin. Érdekes dolgokat tudhatsz meg, így ne sajnáld rá az időt.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Munkahelyi konfliktus kellős közepén találod magad. Tisztában vagy azzal, hogy semmi közöd sincs az ügy ijedtén alakulásához, de mégis téged akarnak kikiáltani bűnbaknak. Szerencsére még időben értesülsz az ellened irányuló “összeesküvésről, így időben kibújhatsz a felelősség alól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top