nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05.04., szombat)

Napi horoszkóp (05.04., szombat)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kedvesed olyan programot szervez mindkettőtöknek, melyhez semmi kedved sincs. Úgy tűnik, hogy az utolsó pillanatban meghiúsulnak tervei, de sajnos csalódnod kell. Barátaid figyelmeztetnek, hogy ne vedd komolyan egy közös ismerősötök felajánlását. Ők már többször tapasztalták a saját bőrükön, hogy az ígéretei mögött nem jelenik meg a valóság.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Szeretnéd Kedvesedet meglepni, de nem tudod, hogy hogyan fogj hozzá. Nagy segítséget jelenthet néhány hűséges szövetséges, hiszen Ők segíthetnének előkészíteni a terepet. A nagyobb bevásárlásból hazaérve azt veszed észre, hogy a távolléted alatt valaki járt a lakásban. Ne ijedj meg azonnal, hiszen csak Szerelmedet tisztelheted a váratlan látogatóban. Ne lepődj meg, ha ezek után nem lepődik meg a készülő ajándékon!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szeretnél végre kettesben ünnepelni Kedveseddel. Nagyon sok szervezés után sikerül elérned, hogy minden úgy alakuljon, ahogy azt előre eltervezted. Egyet azonban nem tudsz befolyásolni, Kedvesed érelmeit. Csak reménykedhetsz abban, hogy semmi sem változott köztetek az utóbbi időszakban, de erre a lelked mélyén nem tudsz rábólintani.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Egész nap igyekszel lemosni magadról a tegnap nyomait. Lehet, hogy a történteken nagyon sokan egyszerűen átlépnének, de te ezt nem tudod megtenni. Tisztában vagy azzal, hogy valami olyat tettél, amit másnak soha sem tudnál megbocsátani. Legyél egy kicsit nagyvonalúbb önmagaddal, mert így nehezen jutsz túl a lelkiismereteden.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon nagyvonalúan viselkedsz! Amikor ezt többen a szemedre vetik, nem tudod hová tenni a kritikát. Csak azt kéne belátnod, hogy más értékeivel nem nehéz nagyvonalúan bánni úgy, hogy a te előnyeid és javaid nem sérülnek. Mielőtt beszélsz, először gondolkozz! Meglátod, hogy a megfontolt véleményre mindenki vevő lesz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Már régóta tervezed, hogy összejövetelt szervezel a barátaidnak. Úgy tűnik, hogy nem halogathatod tovább, meg kell szervezned a bulit. A mai nap alkalmasnak látszik arra, hogy meg tedd az előkészületeket. Nagyon sok embert fel kell hívnod, és ne lepődj meg, ha néhányan nem fogadják el a meghívásodat. Nem a személyeddel van a baj, hanem azzal, hogy kicsit későn kezdtél a toborzáshoz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma könnyen vitába keveredhetsz Szüleiddel. Szerencsére Kedvesed az utolsó pillanatba közbe lép, így kisebb véráldozatok nélkül zárul a beszélgetés. Most arra van szükséged, hogy kikapcsolódj, és csak párodra figyelj. Menjetek el egy romantikus étterembe, vagy csak nyissatok ki egy üveg bort és így beszélgessetek. A folytatás már csak rajtatok múlik!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mára tervezett kirándulásra nem mész el. Tudod, hogy olyanok is részt vesznek ezen a túrán, akikkel soha sem jöttél ki, így most csak kerülni szeretnéd a nyílt konfrontációt. Maradj otthon, és igyekezz végre rendet tenni a lakásodban. Nem csak az otthonodra, hanem a saját lelkedre is ráférne egy nagytakarítás!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Rokonaid túl erőszakosan akarnak részt venni az életedben. Nem hajlandóak felfigyelni a finom célzásaidra. Ha eddig nem voltak fogékonyak kéréseid iránt, akkor ne tartsd magad vissza. Beszélj arról, ami miatt rosszul érzed magad.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Tudatosan törekszel arra, hogy mindenkit meghallgass a környezetedből. Nem először ért az a kritika, hogy süket vagy a külvilág problémáira, így most odafigyelsz a részletekre is. Lehet, hogy ez egy kifizetődő foglalatosság, csak kicsit túl sok energiádba kerül. Nem az a megoldás, ha mindenkire ugyan annyi energiát szánsz, hanem ha ki tudod választani a számodra fontosakat, és rájuk jobban odafigyelsz.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Még reggel is csak pirulva tudsz visszagondolni a tegnapi éjszakára. A dolgok nem éppen úgy alakultak, ahogy azt előre tervezted, de most már örülsz a szexi fordulatnak. Tudod, hogy többen nem értenek egyet Veled, de most cseppet sem érdekel néhányak véleménye. Igazad van, a lényeg, hogy a pillanatnyi helyzetből a számodra legkedvezőbb állást hozd ki. Csak megnyugtatlak, most még te állsz nyerésre.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ne mástól várj segítséget, hanem te igyekezz a dolgok élére állni. Ha nem te vezeted az ütközeted számolnod kell azzal, hogy a dolgok nem elképzeléseid szerint alakulnak. Lehet, hogy ennek ellenére nagyon nehezen szánod rá magad a lépésre, de tovább már nem halogathatod a döntésedet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top