nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05.05., vasárnap)

Napi horoszkóp (05.05., vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egy meghívás és egy elmélyült beszélgetés az egész napodat felborítja. Szeretnéd azt hinni, hogy senki sem volt szemtanúja a felszínre törő érzelmi megnyilvánulásodnak, de sajnos nem így alakultak a dolgok. Ne izgulj, nincs min szégyenkezned. Csak az derült ki, hogy Te is emberből vagy.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Szüleid nagyon sokat veszekednek mostanában. Úgy gondolod, hogy képes vagy a válladra venni kettejük gondját, ezért felelőtlen felajánlást teszel. Mielőtt végleg felvállalod az adott ügyet, gondold végig, hogy mikor van elég szabad időd, hogy a vállaltakat teljesítsd. Most nem tehetsz felelőtlen ígéreteket, hiszen családod várja az eredményeket.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma add át magad egy gyönyörű művészi alkotásnak, vagy egy magával ragadó filmnek. Arra van szükséged, hogy ne magadra figyelj, hanem a külvilágra. Úgy érzed, hogy most nem tudsz szembenézni az elmúlt néhány héttel, a benned lévő kérdésekkel. Most aztán kiélheted tanácsadói hajlamaidat!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Szüleid jótékony összeesküvésének lehetsz az áldozata. Napok óta egy tervet forgatnak a fejükben, és most elérkezettnek látják az időt arra, hogy lépjenek. Határozott elképzelésük van arról, hogy hogyan kéne élned az életedet, és úgy hiszik, most végre megtaláltál Neked a megfelelő párt. Ne húzd föl az orrod, hiszen csak a legjobb indulat vezérli Őket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egész nap a négy fal között ülsz, és sehová sem lehet elcsábítani. Mire vársz? Hidd el, hogy a telefon nem fog megszólalni, és ha tovább bűvölöd csak magadnak teszel rosszat. Hagyj fel a várakozással, és inkább menj el egy szórakozóhelyre. Hidd el, hogy az este még az utadba sodródik egy bájos Halak, és az idő Vele sokkal kellemesebben telik, mint ahogy azt reggel gondoltad volna.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kedvesed nem viselkedik veled tisztességesen. Hozzászokott, hogy mindent elfogadsz tőle, ezért egy idő óta visszaél bizalmaddal. Ma azonban nem figyel oda, és így könnyen elszólhatja magát. Ha észreveszed a turpisságot, ne hagyd szó nélkül, mert elérkezett végre az az idő, amikor szembesítheted eddigi tetteivel.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egész héten nem volt időd bevásárolni, így ma útnak indulsz, hogy néhány fontos tárgyat beszerezz. Nagyon későn érsz haza, így lemaradsz egy fontos vendégről. Ne legyenek illúzióid, nehezen tudod majd kiengesztelni azt, aki minden üzenet nélkül távozott. Jobban teszed, ha minél előbb hozzákezdesz ehhez a művelethez!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A tegnap esti telefon után ismét tele vagy kétségekkel. Kedvesed jelentkezését egész nap nem tudod kiverni a fejedből. Tisztában vagy azzal, hogy egy frissen véget ért kapcsolatot milyen nehéz megemészteni, de mégsem érted a reakcióidat. Adj magadnak időt arra, hogy elfogadhasd ezt a szituációt. Türelem!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Már kora reggel felébredsz, úgy tűnik, hogy az előtted álló megpróbáltatások nem hagynak nyugodni. Kedvesed családjával töltött nap rémképe már régóta üldöz. Tisztában vagy azzal, hogy nem bújhatsz ki a látogatás alól, de igyekszel minden mást is beszervezni, hogy minél rövidebb időt kelljen a társaságukban tölteni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Gratulálok! A mára szervezett összejövetel nagyszerűen sikerül, és ebben nem kis szereped volt. Igaz, hogy mindent megmozgattál azért, hogy így alakuljon a délután, de ezért mindenki csak hálás lehet Neked. Nagyon örülsz a jó hangulatú összejövetelnek, hiszen néhány barátodat most egészen más oldalról ismerhetted meg.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Sokkal többet szeretnél tudni egyik barátodról, de folyamatosan bezárt falakba üközöl. Nem tudod, hogy milyen rafinériával kerülhetsz közelebb hozzá, de egész nap ezen töröd a fejedet. Tisztában vagy azzal, hogy sok mindenben hasonlóak vagytok, de a veled született tartózkodásod néha nem engedi, hogy követelőzőbb legyél vele.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Egyik rokonod olyan kérdéseket tesz fel Neked egy családi összejövetel alkalmával, amelyre semmilyen szalonképes válasszal nem rendelkezel. Persze magadnak is nehezen ismered be, hogy a te hozzáállásod keseríti meg a közös hétvége hátralévő részét. Biztos, hogy ezt akartad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top