nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05.08., szerda)

Napi horoszkóp (05.08., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egy félreértett mondat komoly galibát okozhat. A legnagyobb jóindulattal fordulsz elé a kollégád felé, aki hunyó lehet ebben az ügyben. Könnyen lehet, hogy félreérti közeledésedet, és olyan szavak is elhagyják a száját, melyet soha sem gondolt komolyan.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Már régóta sejted, hogy munkahelyeden több titkos kapcsolat is szövődött. Mindenki reméli, hogy tudod tartani a szád, de ma könnyen elszólhatod magad. Ha nem akarod, hogy a fél iroda megorroljon rád, tegyél lakatot a szádra. Egyik rokonod elutazása komoly feltörést jelent számodra.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy csendes beszélgetés nagyon sokat jelent a számodra. Egyik kollégáddal munka után beültök egy kávézóba és végre kiönthetitek a szíveteket. Azonnal észreveszitek, hogy mennyi hasonlóság van közöttetek. Ebből a kapcsolatból még egy mély barátság is szövődhet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Olyan híreket hallasz az egyik rokonodról, amely teljesen elkeserít. Tisztában vagy azzal, hogy nem lehetsz felelős a tetteiért, de céltalansága nagyon elkeserít. Ha teheted, ülj le Vele beszélgetni. Talán nem tűnik komoly tettnek, de a hatás nem marad el!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egyik kollégád szakmailag teljesen ellehetetlenedik. Tisztában van azzal, hogy minden lépése, megmozdulása gyanús lehet a külvilágnak, ezért egyre jobban visszavonul. Szeretnéd kiszakítani őt a választott magányosságából, így egyre több figyelmet fordítsz rá. Szerencsére nagyon jó stratégiát választottál, így előbb-utóbb sikerül Őt ismét visszahozni közétek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Úgy érzed, hogy ma minden jól alakulhat, de ebben nagyon tévedsz. Néhány eseménnyel nem számoltál, és ez keresztbe húzza az eredeti számításaidat. Egyik barátod telefonja a legváratlanabb pillanatban csörren meg, így nem tudsz rendesen beszélni vele a gondjáról. Mindenképpen hívd vissza, mert most nagy szüksége van a támogatásra!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Legszívesebben visszaszívnád az utolsó szavaidat, de már késő. Nagyon belemelegszel egy beszélgetésbe, és olyan dolgokról is ítéletet mondasz, melyhez igazán nem is érthetsz. A környezeted nagyon megdöbben az általad vallott nézeteken, de senki sem reagál. Most aztán lesz mit ledolgoznod!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon régóta vágysz arra, hogy önfeledten költekezhess. Végre elérkezett az az idő, amikor nem kell megnézned egy étteremben, hogy a kiválasztott étel mennyibe kerül, és a butikban sem figyeled a darabok árát. Végre elengedheted magad, és néhány felhőtlen órát tölthetsz el kedvenc boltjaidban.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Menj el végre egy moziba, vagy keress egy jó színházi előadást. Beszélj néhány barátoddal, és gondosan tervezzétek meg az estéteket. Lehet, hogy cseppet sem tűnik könnyű feladatnak, hogy mindenki elégedett legyen a közös programotokkal, de valahogy mégis dűlőre juttok.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Valahogy ma semmi sem sikerül. A családi gondok egy ideje háttérbe szorítják a munkahelyi problémádat. Azonban a tegnapi megbékélés után ma végre belevetheted magad a munkába. Igyekszel mindenhol a legjobban megfelelni, de valahogy nem vagy edzésben. Legyél egy kicsit elnéző Magaddal! Ismét fel kell tudnod venni a tempót, és addig semmi sem jön olyan egyszerűen, mint régen.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A mai napodon minden úgy alakul, ahogy azt előzőleg tervezted. A feledhetetlen hangulatú este után nem tudod, hogy még mi várhat rád, azonban Kedvesed egy újabb meglepetéssel rukkol elő. Először nagyon megrémülsz kérésétől, de idővel a gondolatot is megszereted.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ma van a fogadalmak napja? Lehet, hogy ezt nem tűzted ki célul, mégis úgy tűnik a világ számára. Olyan munkába fogsz bele, amely tele van buktatókkal, és az előrejutás miatt sok mindent meg kell ígérned a környezetednek. Nem is veszed észre, hogy így túlterheled magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top