nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05.13., hétfõ)

Napi horoszkóp (05.13., hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Bármennyire hihetetlennek tűnik is, ma elérkezett a várva várt nap. Nagyon sokat készülődtél és ez a rengeteg energia nem volt hiábavaló. Kedvesed nem sokat vesz észre abból, ami rátok vár, de ez csak jót tesz a te izgatottságodnak. Igyekezz minél nyugodtabban fogadni az eseményeket, hiszen a sorsát senki sem kerülheti el.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon jó hatással vagy a környezetedre. A belőled áradó nyugalom valahogy nagyon ragadósnak tűnik. Aki a közeledbe kerül sokkal gyorsabban feloldódik, és minden sokkal könnyebbnek tűnik a számára. Az esti összejövetelen olyan beszélgetésbe kapcsolódsz be, amely számodra is sok érdekességet tartalmaz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Mi lenne, ha végre felemelnéd a telefont és életjelet adnál magadról? Néhány barátod már nagyon sokat emleget és nem értik, hogy mi az oka a hosszú csöndnek. Lehet, hogy megérnének ennyit? Neked kell döntened, de ellenkező esetben te is nagyon várnád a másik fél jelentkezését, ezért ne várasd Őket tovább!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A tegnapi rossz kedved ma nyomtalanul eltűnt. Olyan híreket kapsz, amelyek az egész napodat bearanyozzák. Nem, is merted remélni, hogy részed lehet egy komoly előrelépésben, és most mindent csak magadnak köszönhetsz. Szüleid nagyon örülnek a sikereidnek, és lopva egy ünnepséget rendeznek tiszteletre.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Túl nagy feladatba vágtad a fejszédet. Első pillanatban teljesen elvarázsolt a kihívás sokszínűsége, és nem vetted észre, hogy mikor kell kilépned a helyzetből., Egyik részed arra szavaz, hogy kiszállj a munkából, míg a másik amellett kardoskodik, hogy tovább csináld a dolgodat. Legbelül azonban tisztában vagy azzal, hogy nem adhatod fel a küzdelmet, csak sokkal lassabb haladásra kell magad ösztönözni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy olyan mederben kell csalódnod, aki eddig mindig tisztességesen viselkedett Veled. Nem érted, hogy hirtelen mi változott meg, de lassan már a választ sem keresed. Még időben csípted fülön ezt a “rejtőzködő ellenséget”, és így nem tudott komolyabb károkat okozni. Kedvesed még időben felnyitotta a szemed, és ezért nagyon hálás lehetsz Neki.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem lehetsz mindig objektív. Néha szembe kell nézned a valódi érzelmeiddel. Lehet, hogy ez a szembesülés komoly fájdalmat okoz, de akkor legalább már tudod, hogy milyen helyzetbe kerültél. Barátaid nagyon féltenek attól, hogy a mesterségesen elfojtott érzelmi kitörések a visszájukra fordulnak.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Bármihez nyúlsz, az pénzé válik a kezedben. Használd ki az alkalmat, mert nem sokáig tart ez a szerencsés korszak. Kedvesed nagyon későn ér haza és távolmaradására nem tud meggyőző indokot találni. Elaltatott féltékenységed így ismét tápot kap.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma könnyen ráakadhatsz a nagy Ő-re. Olyan eseményen kell megjelenned, ahol érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg, de szakmai karrieredet is továbbépítheted. Lehet, hogy túl sokat vársz ettől az alkalomtól, és ezeknek az elvárásoknak semmi és senki sem tud megfelelni?

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma nézz a lábad elé. Ma mindenki csak rohan és senki sem foglalkozik a másikkal. Igyekezz mindenre odafigyelni, mert egy elrévedező pillantás után könnyen egy komoly helyzetben találhatod magad. Azért ne ijedj meg, mert a figyelemmel mindez kiküszöbölhető.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Olyan munkákat is el kell végezned, melyekhez semmi kedved sincs. Igyekezz segítséget kérni a környezetedtől, és meglátod most nem ér csalódás. Egy megbeszélésen olyan kérdést tesznek föl, melynek kapcsán könnyen kiderülhetne a valódi véleményed. Szerencsére nagyon észnél vagy, így nem derül ki, hogy egészen más álláspontot képviselsz. Jól tetted, hogy kihátráltál a kellemetlen helyzetből!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nehezen szabadulsz meg egy közeli éjszaka emlékétől. Már lassan azt sem tudod magadnak megmagyarázni, hogy mi vonzó számodra a régen várt Kedvesben, de mégsem vagy ura a helyzetnek. Valahogy semmi sem működik, de te ennek ellenére mégis ragaszkodsz az álmaidhoz. Mi lenne, ha mindent egy lapra tennél fel, és megpróbálnál változtatni?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top