Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.18., szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon nehezen fogadod el, hogy barátod nem kér a segítségedből. Ő is tisztában van azzal, hogy csak a jó szándék vezérel, de valahogy mostanában mindenről másképpen vélekedtek. Ebben a helyzetben nem tartja elképzelhetőnek, hogy az általad javasolt megoldás Neki is megfelelhetne.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Az esti buli nem úgy sikerül, mint ahogy azt előre eltervezted. Szeretnéd elfelejteni azt, hogy sokkal több múlt rajtad annál, hogy egyszerűen megvondd a vállad? Tisztában vagy azzal, hogy direkt akartál fényt deríteni egy ügyre, melyhez nem lett volna szabad hozzányúlni. Szerencsére az utolsó pillanatban mégis sikerül kicsit oldani a hangulatot, így nem kellett azzal számolnod, hogy a nagy barátságok is felbomlanak a Te hathatós segítségeddel.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ismerőseidnek nagyon nehéz megfelelni, és ezt ma a saját bőrödön tapasztalhatod. A lelkedet is kiteheted, de semmivel sincsenek megelégedve. Ne add fel azonnal, hiszen a többiek nem tehetnek egy ember viselkedéséről. Lehet, hogy ismerősöd kukacosabb a többieknél, de ne engedd, hogy a közös kirándulást egy tollvonással tönkretegye. Ugye nem engeded, hogy ne a józan ész győzzön?


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Szüleid kedvében járni, nem egyszerű dolog. Semmi sem tetszik Neki az első pillanatban és a véleményüket nem is tartják meg maguknak. Két barátod között szenvedélyes kapcsolat szövődik, és erről csak te szerzel tudomást. Nem örülsz ezeknek a fejleményeknek, de rá kell jönnöd, hogy semmit sem tehetsz a változásért.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A családoddal töltöd a délelőttöt. Lehet, hogy egy másik programra számítottál, de mégis közöttük találod Magad. Szerencsére olyan hangulat adódik, amelyben végre szót tudsz váltani néhány régi haragosoddal. Be kell látnotok, hogy nincs értelme tovább vonszolni a vélt, vagy valós sérelmeket. Amit lehet, még időben le kell vetni!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kedvesed hosszabb távollét után végre végleg hazatér. Nagyon megkönnyebbülsz, amikor hírt kapsz a döntéséről. Még az sem keserít el, hogy nem Ő hívott fel, hanem egyik közös barátotok útján szereztél tudomást a várható eseményekről.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem kell mindent azonnal komolyan venni. Úgy teszel, mintha hiszékenységedet most először tennék próbára, de legbelül te is tisztában vagy a valósággal. Egyik barátod a fejedre olvassa a hibáidat, és most arra sincs erőd, hogy visszavágj. Szerencsére az összejövetel ennek ellenére sokkal jobban zárul, mint ahogy azt remélni merted volna.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kedveseddel ma könnyen összetűzésbe kerülhetsz. Úgy érzed, hogy nem tud és nem is akar megérteni. Igyekezz kicsit nyugodtabban viselkedni, és nézd el Neki a pillanatnyi figyelmetlenséget. Komoly problémákkal küszködik, és inkább segítségre szorul, mint folyamatos flusztrálásra.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A tegnapi buli után csak nagyon nehezen tudod magad összeszedni. Tisztában vagy azzal, hogy még a ház körül is nagyon sokat kell tevékenykedned, de semmi sem visz rá, hogy kikelj az ágyból. Szerencsére az utolsó pillanatban megérkezik a felmentő sereg. Kedvesed nagyszerű ötlettel állít be, így nem vár rád más, mint, hogy gyorsan összekészülj, és azonnal elhagyjátok a csatateret. Igazad van, holnap is van nap!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A közelgő vizsgára el kéne kezdened tanulni, nem? Most nem számíthatsz arra, hogy a szerencse, vagy egy odaadó padszomszéd kisegít a bajból. Jobban tenned, ha már most beosztanád a hátralévő időszakot, hogy semmilyen meglepetés ne érhessen.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Semmivel sem szeretnél foglalkozni, mégsem függetlenítheted magad a környezetedtől. Hagyd, hogy kényeztessenek, ne akarj mindent egyedül csinálni. Ha így teszel, még estére is marad annyi energiád, hogy egy csodás estét töltsetek el Kedveseddel kettesben.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A hétvége nem arra való, hogy egyedül ücsörögj a sarokban. Lehet, hogy vágysz a magányra, de ez most mégis rosszat tenne neked. fel a fejjel, inkább mozdulj ki. Ha teheted, minél mozgalmasabbra tervezd ezt a két napot, hogy még gondolkodni se legyen időd. Hidd el, hogy ebben az állapotban teljesen fölösleges!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top