Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.19., vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nem figyelsz elégé oda a környezetedre, és ez többeknek fel is tűnik. Egyik pillanatban legszívesebben lehoznád a csillagokat is az égről, és a következőkben hátat fordítasz a környezetednek. Hidd el, hogy ez a hullámzó kedélyállapot semmi jót sem jelenthet. Mindenkinek előbb-utóbb elege lesz a változékony hangulatból, vigyázz!


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon nehezen veszed rá magad arra, hogy felkelj, és végre kimássz az ágyból. Ma megteheted, hogy nem foglalkozol a külvilággal, de ez nem lesz mindig így. Végre döntened kell, hogy a nyugodt életedet beváltod-e egy hosszú távú társas kapcsolatra. Most úgy érzed, hogy egy papír semmit sem változtatna a kapcsolatotokon, de ebben csak részben van igazad.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Csak messziről figyeled a folyamatosan változó helyzetet. Nem szívesen bocsátkozol bele egy parttalan vitába, és a jövő téged igazol majd. A vacsora már sokkal kellemesebb társaságban telik, és ezért csak magadnak lehetsz hálás. Igazán azonban mégsem lehetsz nyugodt, hiszen a holnapi nap, és a nap kihívásai folyamatosan eszedbe jutnak.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma egyik barátodat könnyen füllentésen kaphatod. Amikor észre veszed, hogy nem tudott tisztességes maradni egy kérdés kapcsán, egyáltalán nem tudsz nyugalmat színlelni. Úgy érzed, hogy minden egyes gesztusa és mondata csupa hazugság volt. Nagyon hevesen reagálsz ezért minden megnyilvánulására. A környezetetekben lévők nem értik, hogy miért nem tudsz sokkal elnézőbben viseltetni az irányába, csak azt felejtik el, hogy Te sokkal többet tudsz, mint Ők.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A tegnapi jóízű beszélgetés Neked is nagyon sokat jelent. Egyik pillanatban legszívesebben az egész világot a szívedre ölelnéd, míg a másikban elbujdosnál, hogy senkise lehessen melletted. Igyekezz lefaragni a szélső értékeket, mert így nem sok munkával tudsz elkészülni. Az a munka, amit hazahoztál hétvégére, e nélkül soha sem készül el. Nyugodj meg és láss neki a feladatnak!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem kellett volna annyit beszélgetni Kedveseddel, ez a baj? Senki sem érti, hogy a tegnapi jó hangulatot hogyan követheti ilyen mély szomorúság. ha most elkezdenéd bizonygatni az igazad, senki sem értene meg, így jobban teszed, ha bele sem kezdesz a történetedbe. Ha teheted, menj el egy moziba egyedül, vagy tegyél egy nagy sétát egy közeli erdőben, vagy parkban. Most van mit kiszellőztetni a fejedből!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon közel a vizsga, amire már ideje lenne elkezdeni készülni. Most nem teheted meg, hogy mindent az utolsó pillanatra hagysz, hiszen ebben a helyzetben olyan helyzetet teremthetsz, amelyet a legjobb szándékkal sem vagy képes uralni. Ha teheted, még a tanulás előtt szedd rendbe a környezetedet., készíts oda egy kis rágcsálni valót és egy üveg ásványvizet. Hidd el, hogy nyugodt és rendezett körülmények között még a tanulás is sokkal könnyebben megy.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Többen igyekeznek beleszólni az életedbe, de szerencsére te résen vagy. Jól teszed, hogy nem adsz alkalmat ismét beavatkozni az életedbe, mert az elmúlt alkalommal is komoly következményei lettek az erőszakosságnak. Ezek mellett inkább szép szóval igyekezz meggyőzni a környezetedet arról, hogy számodra a nyugalom jelenti az egyetlen lehetséges alternatívát.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hiába, most jön a fekete leves. Ami eddig halogattál, most már egyre sürgetőbbé válik. Igyekszel még kicsit húzni az időt, de erre nem sok alkalmad adódik. Hajrá, pattanj ki az ágyból, és minél előbb állj neki a takarításnak


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A tegnapi veszekedés után mindketten békülni akartok. Persze benned van még a tüske, de igyekszel uralkodni érzelmeiden. Legyél résen, mert most csak rajtad áll, hogy elszívjátok-e a békepipát. Kedvesed sokkal rosszabb idegállapotban van, így most nem számíthatsz rá.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy fantasztikus ötlet pattan ki most a fejedből. Környezeted mindig hozzá volt szokva, hogy jobbnál jobb elképzelésekkel lövöldözöd őket, de ez most Őket is készületlenül érte. Merj tőlük segítséget kérni, és ne rémítsen el csodálkozó arcuk. Hidd el, hogy sikerül többeket is feltüzelned, és közösen biztosan meg tudjátok valósítani az elképzeléseidet.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Gyönyörű napra ébredtél. Tisztában vagy azzal, hogy ma valami nagyszerűnek kell történnie. Nem tudod pontosan, hogy mire várhatsz, de a várakozás az egész napodat betölti. Percről percre jobban beleéled magad a nagy meglepetésbe, és a végső csattanó nem is marad el. Ha valaki meghív valahová, mindenképpen mondj igent!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top