Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.20., hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Csak most ébredsz rá, hogy az egész nap a rendelkezésedre áll. Igyekezz minél jobban kihasználni az idődet. Gondold végig, hogy mivel nem sikerült időben végezned, és arra fordíts minél többet. Híd el, hogy nagyon hálás leszel magadnak az előrelátásodért. Ha minden jól sikerül estére egy régen nyomasztó kő gördül le a válladról.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Végre egy olyan hétfő, amikor nem kell rohanni, hanem mindenre hagyhatsz elég időt. Ma nem kell azonnal kipattannod az ágyból, és nem kell tartanod Főnököd telefonjaitól. Pihenj minél többet, és igyekezz a magánéletedre összpontosítani. Kedvesed igyekszik olyan helyzetet teremteni, amikor nem tudsz kibújni egy döntés mögül, de ebben nagyon téved. Találékonyságod, ma ismét mindenkit lenyűgöz.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon elégedett vagy Magaddal. Igaz, hogy minden csak második nekifutásra sikerül, de ez cseppet sem izgat. Igazad van, hiszen csak a végeredmény a fontos, és az pedig most meggyőző. Mindenki mással van elfoglalva, így senki sem örül veled sikereidnek.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem várhatsz el magadtól mindent! Van egy kialakult képed az ideális családról, és úgy érzed, hogy ezt képtelen vagy megvalósítani. Nem kéne ennyire görcsösen ragaszkodnod az elképzeléseidhez, hiszen a valóság valahol mindig egy kicsit eltér az álmoktól. Lazíts és merj így élni!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Legszívesebben mindenki szemébe nevetnél. Szeretteid nem bíztak abban, hogy egy nehéz ügy végére pontot teszel, de ma tanújelét adtad annak, hogy mindenre képes vagy. Olyan célt tűztél ki magad elé, melyet könnyű szerrel elérhettél. Ez a sikerélmény az egész napodat bearanyozza.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon szeretnél kimozdulni otthonról, de Kedvesed nem kapható erre. Nincs értelme veszekedni, inkább egyedül vágj neki a délutánnak. Lehet, hogy egy matiné a moziban, vagy egy kávéházi dőzsölés, és olvasgatás sokkal több energiát ad Neked, mint az otthoni heverészés. Ne félj egyedül elindulni, a dolog sokkal jobban sül el, mint ahogy várnád.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az életben nem minden fekete vagy fehér. Nagyon sokszor kerül valami olyan az utadba, ahol a mellékes színek is fontosak. Barátaid igyekszenek meggyőzni arról, hogy nem szabad szélsőségesen ítélni egy számodra fontos ügyben, mert abban az esetben csak a rövidebbet húzhatod. Hidd el, hogy most érdemes megszívlelni a tanácsukat, nem beszélnek butaságot!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Néha szükség van arra, hogy egy kapcsolatba némi feszültség üsse fel a fejét. Ez persze nem azt jelenti, hogy végtelenségig feszítheted a húrt. Igyekezz megtalálni azt az egészséges középutat, amíg még senki sem érzi úgy, hogy játszanak vele. Most rajtad van a világ szeme, ne veszd el a lehetőséget!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon jó, hogy nem csak a levegőbe beszélsz, hanem a szavaidat tett is követi. Ez egyáltalán nem jellemző a világra, így mindenkit meglepsz ezzel a reakcióddal. Kedvesed minden percben melletted akar lenni, de téged egyre jobban zavar a közelsége. Igyekezz elmagyarázni neki, hogy nem a személyével van problémád, hanem azzal, ahogy egy percre sem hagy magadra.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Úgy érzed, hogy itt az ideje, hogy megvalósítsd magánéleti tervedet. Persze ez sem megy egyik percről a másikra, de szerencsére most tele vagy elhatározással és a kitartásod sem lankad. Ne feledd a megvalósításnak csak kis részét teszi ki az előkészítés, sok múlik a pillanaton is. Adj esélyt a spontaneitásnak.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egy küszöbön álló nagy utazás minden percedet lefoglalja. Szinte nem is tudsz másra gondolni, csak arra, hogy ismét találkozol szerelmeddel. Környezeted finoman igyekszik visszarángatni a földre, de neked semmi kedved hozzá. Tudod, hogy a túlzott álmodozásnak meglehetnek a böjtjei, de most ez sem foglalkoztat.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Újrakezdeni mindig nagyon nehéz és ezzel te is tisztában vagy. Igyekszel mindent úgy csinálni, mintha ez minimális energiát igényelne tőled, de környezeted tisztában vagy azzal, hogy minden mozdulatért megküzdesz. Ne szégyelld, hogy mindenért megküzdesz, a boldogságot nem adják ingyen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top