Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.21., kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon elfáradtál a hosszúra nyúlt hétvégén, de cseppet sem bánod mindezt. Azzal a jó érzéssel vágsz neki a munkás hétköznapoknak, hogy nagyon sok mindent sikerült helyreraknod. Kedvesed egész nap beszélni szeretne Veled, hiszen sok közös dolgot meg kéne már beszélni. Ha munkahelyi váltás előtt állsz, a döntést néhány nappal told el.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A barátságról alkotott elképzeléseidet ideje lenne átalakítani, nem? Úgy érzed, hogy a hozzád legközelebb állók közül néhány emberben ismét csalódnod kellet. Megérz6éseid nem csalnak, de azt ne feledd el, hogy a túlzott elvárásaid vitték ilyen irányba a kapcsolatotokat.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem várhatod el senkitől sem, hogy kitalálja a legféltettebb titkaidat. Senki sem érti, hogy hirtelen mi történt Veled, hiszen eddig nem lehetett lakatot tenni a szádra, most pedig semmi kedved sincs nyilatkozni. Kedvesed igyekszik a kedvedben járni, de valami mindig közbejön. Legyél kicsit elnézőbb, vagy segíts Neki, különben nem sok mindennek örülhetsz.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A tudás sok esetben nem csak abból áll, hogy bizonyos kérdésekre ismered a választ, hanem abból is, hogy jó irányba indulsz. Az ösztöneid nem tévednek. Ma olyan kérdésben kell döntést hoznod, melyben csak egy választási lehetőséged van, de ezt nem akarod tudomásul venni. Ha túl sokat gondolkozol, elszalad a lehetőség! Nincs mire várnod!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nehezen viseled el, hogy kollégáidat méltatlanul bántják. Az utóbbi időben nem nagyon toleráltad azt, ha sokan sokféleképpen igyekeznek irányítani a munkát és ezt ma mindenkinek el is mondod. nem várhatod, hogy ez az elképzelésed osztatlan sikert arat! Vedd figyelembe azt, hogy ilyen ellenkező véleménynek te sem tudnál örülni. Ennek tudatában fogalmazd meg mondanivalódat, legyél nagyon körültekintő és kimért. Most nincs helye az érzelmeknek!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Új kollégáddal jól bevásároltál! Sokkal többet vársz tőle, mint amennyit pillanatnyilag képes elvégezni. Légy egy kicsit türelmesebb, és gondolj arra, hogy az elején neked sem ment minden egyszerűen. Ha ezt belátod, akkor még segíteni is sokkal jobban tudsz Neki.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Komoly megmérettetésre készülsz. Tisztában vagy azzal, hogy csak akkor az esetben nyerhetsz, ha minden eshetőségre felkészülsz. Barátaid nagyon féltenek az esetleges csalódástól, de ezt nem akarják az orrodra kötni. Tisztában vagy azzal, hogy egy rossz döntés komoly veszélyt jelenthet rád, de szerencsére jó irányba indulsz. Nyugi!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Vannak olyan pillanatok, amikor szükséged van a romantikára. Lehet, hogy még magadnak sem szívesen vallod be, hogy mire van valójában szükséged, de most szembe kell nézned a tényekkel. Egy váratlan találkozás, egy elmélyült beszélgetés egészen új irányba mozdíthatja el életedet.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egyik kollégád annyira bevon a magánéletébe, hogy úgy érzed, a problémáit már Neked kell megoldanod. Hiába igyekszel megnyugtatni magad, hogy nincs okod az idegeskedésre, az újabb híradások mégis megérintenek. Igyekezz függetleníteni magad a hallottaktól, és értesd meg Vele, hogy az Ő élete leginkább csak rá tartozik.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Munkatársaid invitálására belecsapsz egy új feladatba. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden percedet az új kihívásnak szenteled, de tisztában vagy vele, hogy a jövőben egyre több idődet veszi el ez a feladat. Szeretnél minél előbb belelátni a problémába, de az idő ere még nem tűnik alkalmasnak. Legyél nagyon türelmes, hiszen itt sok múlik azon is.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A munkahelyi pletykák teljesen hidegen hagynak. Egyszerűen azt sem érted, hogy környezeted miért reagál ilyen hevesen a hallottakra. Úgy érzed, hogy a küszöbön álló váltás semmilyen hatással sem lesz rád, és a unkádra. Jól teszed, hogy nem mész bele ebbe a fölösleges hisztériába, és nem népesíted a pánikolók tömegét.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nagyon egyedül érezd magad, de igyekszel kifelé más képet sugározni. Azt hiszed, hogy ez a helyes magatartás, de a tények nem téged igazolnak. Kiderül, hogy túlzásba viszed a titkolózást, hiszen így senki sem siethet a segítségedre. Valóban ennyire be akarsz zárkózni?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top