Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.22., szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egy megbeszélésen nagyon megzabolázhatatlanul viselkedsz. . Tisztában vagy azzal, hogy véleményeddel sokan nem értenek egyet, és most nem vagy abban a pozícióban, amikor erről megfeledkezhetsz. Szerencsére a nyíltszíni ütközetből sikerül kikerülnöd. Persze ne nagyon bízd el magad, mert sok váratlan helyzetet tartogathat a délután.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma valahogy semmi sem akar sikerülni. Mindenbe belekezdesz, de sem időd, sem energiád nincs arra, hogy végig is vidd az elképzeléseidet. Munkatársaid nem tudják, hogy milyen kalamajkába kerültél, így nem is várhatod tőlük a segítséget. Gondold át, hogy mit szeretnél véghezvinni, és csak ez irányba indulj el. A szétesettségnek még mindig megvolt a böjtje.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Olyan dolgokat is bevállalsz, amihez semmi kedved sincs. Mindenki tisztában van azzal, hogy most túlvállaltad Magad, de nem szívesen ismered be nagylelkűségedet. Jobban tennéd, ha még most visszalépnél, mert ellenkező esetben képtelen leszel megfelelni az elvárásoknak. Ne legyél szégyenlős, inkább indulj neki mielőbb!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kedvesed látóterében feltűnik egy régi kapcsolata. Nagyon zavar a régi-új jövevény, de ezt még magadnak sem szívesen vallod be. Ne hidd azt, hogy bárkit is megtévesztesz ezzel a laza viselkedéssel. Vedd észre, hogy többen is átlátnak a szitán. Beszélj kedveseddel a félelmeidről, mert így sokkal hamarabb megnyugszol.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egyik kollégád nagyon elragadtatja magát egy vita hevében. Nem érted, hogy hogyan juthattatok el eddig, de most nincs arra időd, hogy a dolgok gyökerén gondolkozz. A feladatod az, hogy minél előbb lecsillapítsd a dühöngőt, mert különben nem sok jó vár rátok.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy baráti telefon nagyon megijeszt. Nem tudod, hogy hogyan kéne reagálnod a hallottakra, de igyekszel tartani magad. Tisztában vagy azzal, hogy semmi sem fog hirtelen megváltozni körülötted, de mégis tartasz az ismeretlentől. Hiába, senki sem szereti a hirtelen változást, a váratlan dolgokat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy előrehozott nyaralás gondolata elkísér a nap folyamán. Tisztában vagy azzal, hogy pillanatnyilag nem engedheted meg magadnak ezt a költekezést, de nagyon vágysz a pihenésre. Igyekezz megtalálni azt a megoldást, hogy ne kelljen lemondani az útról, de valahogy mégis beleférjen a büdzsédbe. Nehéz dolog, de megéri.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Néhány sort képtelen vagy kiverni a fejedből. Úgy érzed, hogy a leírt szavak komoly üzenetet hordoznak. Képtelen vagy túljutni ezen, és ez többeknek is feltűnik. Amikor néhány barátodnak megemlíted újdonsült rögeszmédet csak vállvonogatva hallgatnak. Szerencsére valaki olyan érvekkel áll elő, hogy ez végre felébreszt az álmodozásból. Jó reggelt!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Tisztában vagy azzal, hogy egy nagyon kellemetlen beszélgetés előtt állsz, amit sehogy sem tudsz kikerülni. Nagyon nehéz döntések vannak mögötted, melyek sok energiádat kivettek, így nem tudod, hogy hogyan tudod összeszedni magad mára. Szerencsére minden jól alakul, és a beszélgetőpartnered nagyon meg van elégedve a reakcióiddal. Látod, hogy a legnehezebb helyzetben is lehet győzni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy új kapcsolat lehetősége merül fel a színen. Örülsz a lehetőségnek, de a rossz emlékek nagyon megfontolttá tettek. Igyekezz elfelejtkezni arról, hogy milyen hatások értek a múltban, mert csak így tudsz őszintén belemenni egy új helyzetbe.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Igyekezz kicsit jobban odafigyelni azokra, akik igazán fontosak a számodra. Most nem teheted meg, hogy csak magadra összpontosítod, hiszen ezt környezeted nagyon nehezen viseli el. Tisztában vagy azzal, hogy a feladataiddal nem tudsz egyedül megküzdeni. Ne légy önmagad ellensége!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Túl sokat képzel egyik kollégádról és ezt vele is közlöd. Persze azonnal a fejébe száll a dicsőség és ezt már nem tudod a visszájára fordítani. Lehet, hogy idővel valamennyit szelídül ez a helyzet, de az még odébb van. Kedvesed olyan szívességet kér tőled, melyre nem lehet nemet mondani. Hazafelé menet egy régi ismerősbe botlasz, aki nem várt emlékképeket hív elő belőled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top