Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.23., csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ha már megtaláltad az igazit, akkor ez a nap abban lesz a segítségedre, hogy sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz. Ha még csak most keresed a nagy Ő-t az esti bulin várhatod a felbukkanását. Ne táplálj komoly reményeket, mert a túlzott elvárások soha sem mutatnak jó irányba. Legyél nagyon türelmes, hiszen egy nagy lehetőséget hordozhat számodra a mai nap.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma végre legféltettebb álmaidat is megvalósíthatod. Persze ezt az alkalmat ne keverd össze egy Jó tündér megjelenésével. Ha képes vagy elhatározni magad, könnyen célba érhetsz. A munkahelyi siker biztos tudatában talán az esti vitát is könnyebben viseled majd.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy régi terved hirtelen kútba esik. Nem érted, hogy mi jöhetett közben, de most nem vagy abban a helyzetben, hogy megakadályozhasd a megakadályozhatatlant. Törődj bele ebbe a helyzetbe, mert így sokkal könnyebben tudsz új lapot kezdeni.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Olyan kérdéseken gondolkozol, melyben nem neked kell döntést hozni. Igyekezz csak a saját feladatodra koncentrálni, hiszen azzal is sok dolgod akadna. Egyik rokonod igyekszik a közeledbe férkőzni, mert ezzel reméli, hogy segítesz neki. Tisztában vagy azzal, hogy most nagyon rossz periódusba került, de még nem készültél föl arra, hogy te támogasd ebben a helyzetben.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon szeretnéd, ha Kedvesed is ugyanúgy vélekedne néhány dologról. Tisztában vagy azzal, hogy egy kapcsolatot nem szakíthat szét nézetbeli különbség, de most mégis elgondolkozol a folytatáson. Ha úgy érzed, hogy a kiépülő szakadék elmélyül köztetek, inkább vess véget a kapcsolatnak. Annak semmi értelme sincs, hogy fölöslegesen szenvedjetek!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon sokat kell még tanulnod, és ezzel te is tisztában vagy. Többen is a szemedre vetik, hogy olyan dolgokba ütöd az orrodat, melyhez nem sokat értesz. Egyik munkatársad igyekszik ezt kíméletesen közölni veled, de te ma sehogy sem bírod a kritikát. Még a legártatlanabb mondatra is felcsattansz. Ez így nem fog menni!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem elég akarni valakit, azért komolyan tenni is kell. Sokszor ott rontjuk el, hogy nem figyelünk kellőképpen arra a másikra, és ez megbosszulja magát. Senkitől sem várhatod el, hogy folyamatosan adjon, de semmit sem kapjon vissza. Gondold végig, hogy mit akarsz a párodtól, és ha valóban szükséged van rá, akkor tegyél a kapcsolatotokért. Hidd el, hogy a munka nagyon hamar meghozza gyümölcsét!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Túl sok energiát raksz olyan dolgokba, melyektől nem is várhatsz megtérülést. Lehet, hogy ezt senki sem mondja meg Neked, de igyekezz nyitott szemmel járni. Az természetes, hogy mindenki örül, amiért hirtelen megtáltosodsz, de azon ne lepődj meg, ha energiáidat többen is a maguk hasznára akarják fordítani. Legyél észnél!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szeretnél beszélni az egyik barátoddal, de most nem tudod felhívni. Tartsd tisztában a magánéletét, hiszen te is ezt követed meg a külvilágtól. Kedvesed komoly bajba kerül, és azonnal tőled kér segítséget. Sokkal izgatottabb vagy, mint ahogy mutatod, és ez a nyugalom nagyon jó hatással van rá.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Elképzeléseidet sokan nagy örömujjongással fogadják. Szeretnéd azt hinni, hogy ez nemcsak erre a rövid időre szól, hanem egy hosszabb időszak kezdetét jelzi. Érzed, hogy most mindent meg tudsz valósítani, csak a megfelelő embereket kell megtalálnod hozzá. A mai nap alkalmas arra, hogy nekikezdj a kutatásnak.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Túl sokat foglalkozol a múlttal. Igyekezz végre pontot tenni az ügyek végére. Senkinek sem használ, ha folyamatosan csak ezzel foglalkozol. Környezeted is egyre jobban igyekszik kiszakítani a marasztaló gondolataid közül, de úgy reagálsz minden kezdeményezésükre, hogy végül inkább feladják.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nagyon hozzászoktál mostanában ahhoz, hogy egyedül dolgozol, így komoly próbatétel elé kerülsz egy új kolléga képében. Tisztában vagy azzal, hogy csak a legjobb szándék vezérli, de mégsem bízol meg benne őszintén. Ne hidd azt, hogy ez neki nem tűnik fel. Bármennyire is igyekszel kedvesen viselkedni, a bizalmatlanságod kivillan a felöltött jelmez alól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top