Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.24., péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egy rosszkor érkező telefon és egy félreértett beszélgetés néhány kellemetlen perccel “ajándékoz” meg. Kedvesed nem mer hozzád szólni, mert tart attól, hogy egy ártatlan megjegyzésétől hirtelen minden kötél elszakad. Igyekezz valahogy visszafogni magad, mert nem várhatod el a környezetedtől, hogy mindenki úgy viselkedjen, mintha csupa törékeny dolog venne körbe.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Már csak ezt az egy napot kell kibírnod, és utána előtted áll az egész hétvége. Szerencsére minden a kezedre játszik, így egy kellemes nap vár rád. Egy folyosói pletykának túl sok hitelt adsz, így néhány kollégádat is összezavarsz kutakodó kérdéseiddel. Természetes, hogy ki akarod deríteni az igazságot, de most rossz irányba indultál.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon el vagy keseredve a tegnapi kudarc miatt. Ne foglalkozz ezzel a helyzettel, igyekezz vigasztalódni. Most ne törődj azzal, hogy mennyi pénz van a hitelkártyádon, irány a bolt. Vegyél néhány ruhát, és meglátod, hogy mindent sokkal szebbnek fogsz látni. Lehet, hogy egyszerűnek tűnik ez a módszer, de nagyon hatékony.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Semmi sem egyszerűen, mindenért meg kell küzdeni. Ezt az alapigazságot ma a saját bőrödön tapasztalod meg. Egyik rosszindulatú szomszédod mostanában túl sokat foglalkozik veled, és ez ma végre a füledbe jut. Igyekszel uralkodni az érzelmeiden, de ez nehezedre esik.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Itt a hétvége, és végre elérkezett a zajos bulik ideje. Az esték is kezdenek melegedni, így a szabadtéri összejövetel is sikerre van kárhoztatva. Az önfeledt hangulatban talán olyan dolgokra is sor kerül, amelyet más esetben kétszer is meggondolnál. Mondd meg komolyan, most akarsz gondolkozni?


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Tele vagy gátlással, és senki sem tudja, hogy hogyan oldódhatnál fel. Mindenki jobbnál-jobb ötletekkel áll elő, de te süket vagy a felvetéseikre. A gátlások csak akkor oldódnak, ha te is akarod mindezt. Persze ez nem megy az egyik percről a másikra, de valahogy hozzá kell fogni!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szeretnél egy kis szabadságot kapni, de most nem tudod megtenni, hogy hátad mögött hagyod a munkahelyedet. Igyekezz akkor legalább több szabadidőt kicsípni a mindennapi munkából. Hidd el, hogy ezek a lopott órák komoly tartalékokat jelenthetnek a számodra. Igyekezz minél előbb hazaérni, mert egy váratlan ismerősöd felbukkanását várhatod.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Pénzügyeid terén nem sok változás várható. Ettől függetlenül nincs értelme, ne keseredj el. Kedvesed napok óta nem hívott fel, de ma biztosan jelentkezik. Úgy érzed, hogy hirtelen felbukkanása mögött valami tisztázatlan ügy lappang. Szerencsére megérzéseid megcsalnak, és nem kell a háttérben bűnös viszonyokat, vagy hazugságokat keresned.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egy megbeszélés egészen más irányba megy, mint ahogy te tervezted. Lásd be, hogy ma nem voltál ura a helyzetnek. Máskor sokkal jobban fel kell készülnöd egy ilyen ütközetre, ha valódi eredményeket akarsz produkálni. Most ne eressz le, inkább igyekezz felpumpálni magad azzal, hogy szükséged van a plusz energiára. Most minden idegszáladdal a következő lépésre kell koncentrálnod, mert ellenkező esetben komoly problémával kell szembenézned. Hidd el, hogy még semmi sem veszett el, csak az első összecsapásban maradtál alul.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Pénzügyeid jó ütemben haladnak. Lassan elékezik az az idő, amikor az összegyűjtött pénzed becseréled álmai nyaralásáért, vagy belevágsz a lakásfelújításába. Bármelyik döntés előtt is állsz, minden a legjobban alakul ahhoz, hogy ősszel új szemmel vágj neki a munkának.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Gyönyörű napra ébredtél. Minden sejtedben érzed a feltörő energiát. Egy megbeszélésen briliánsan vázolod fel terveidet, így ismét néhány támogatóra tehetsz szert. Kedvesed nagyon vár már haza, hiszen egy csodálatos estét készített elő.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ha valaki nem ismer el, az nem azt jelenti, hogy te nem is vagy tehetséges! Egyszer és mindenkorra fogadd el, hogy az élet minden területén vannak irányzatok, melyekhez tarozni lehet, és azt is mindennapi történet, ha az egyes stílusok ütik egymást. Ne sértődj meg, inkább vedd tudomásul, hogy vannak olyanok is, akik más nézőpontot képviselnek. Hidd el, hogy az egész csak így lehet kerek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top