Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.25., szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A nagy hajtás után végre itt a megérdemelt pihenés ideje. Nagyon sok lehetőséged adódik ara, hogy partnereddel feledhetetlenül töltsétek a szabadidőtöket. Kedvesed nagyszerű programmal áll elő, melyre egyszerűen nem tudsz nemet mondani. Igyekezz ma minél kevesebb időt fordítani a gondolataidra, és engedd, hogy az ösztöneid vezessenek.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A ma esti összejövetel könnyen megdobogtathatja a szíved. Kedvesed komoly döntésre szánta el magát, és ebben Neked is nagy részed van. Még egyikőtök sem tudja, hogy mi sül ki a helyzetből, de még kár is lenne idegeskedni. Élvezd a pillanatot és ezt, hogy valaki ennyire önfeledten szeret Téged.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Tele vagy lelkiismeret furdalással a tegnapi költekezés miatt. Fölöslegesen aggódsz! Néha mindenkinek szüksége van arra, hogy ész nélkül csak magára figyeljen. Hidd el, hogy a hirtelen lecsökkent számla a közeljövőben visszabillen a megszokott szintre. Igyekezz teljes szívvel örülni a zsákmánynak!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma végre el kell menned bevásárolni. Régóta húzod-halasztod, hogy végre eljuss néhány boltba. Valóban nem keveset vállaltál, de végre a végére kéne járni a dolgoknak. Rokonaid kellemetlen helyzetbe hozhatnak, mert a hátad mögött komoly ígéreteket tesznek a nevedbe. Amikor a füledbe jut, mi is történt, igyekszel felelősségre vonni néhányukat, de ez valahogy nem sok sikerrel kecsegtet.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Úgy érzed, hogy visszavonhatatlanul megváltozott valami a kapcsolatotokban. Tisztában vagy azzal, hogy ezért a váltásért te is felelő vagy , de nem tudod befolyásolni az érzéseidet. Kedvesed igyekszik mindenben megfelelni az elvárásaidnak, de te már tisztában vagy azzal, hogy mást szeretnél. Úgy tűnik, hogy lassan elválik az utatok.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szeretnél elutazni a hétvégén, és attól rettegsz, hogy a körülmények meghiúsítják terveidet. Szerencsére semmi sem jön közbe, és te nagy örömmel indulsz neki a kalandnak. Minden nagyon jól sikerül, még egy titokzatos idegen is melléd csapódik. Az idegenből nagyon gyorsan bensőséges barát válik. Nem gyors kicsit ez a tempó?


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Vannak olyan dolgok, melyekre nincs jó pillanat. Ilyen támadt egy megbízhatónak hitt háztartási gépben hiba, vagy egy váratlan beázás. Most nincs időd méltatlankodni, inkább igyekezz minél gyorsabban megoldani a problémát. Kedvesed az utolsó pillanatban érkezik meg hozzád, így még éppen találkoztok indulás előtt. Hát, ennek a párbeszédnek nem sok teteje van!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Tudod, hogy ma elronthatod életed egyik legnagyobb lehetőségét. Ha nagyon flegmán állsz a dolgokhoz, egy olyan embert veszthetsz el, aki sokat jelenthetne Neked a jövőben. Most nem vagy abban a helyzetben, hogy eltékozolhatsz egy emberileg értékes kapcsolatot. Szedd össze magad, és próbálj meg uralkodni magadon, hidd el, hogy megéri.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon nagyvonalúan nyilatkozol egy olyan ügyben, aminek rád vonatkozóan ilyen komoly hatásai vannak. Lehet, hogy valóban így érzel, de ez környezeted számára egyáltalán nem hihető. Az esti összejövetel nem sikerül úgy, ahogy terveztétek. Mindenki sokkal idegesebb a kelleténél, és a feszültség valahogy nem akar oldódni.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Kedvesed lehetetlenül viselkedi egy társaságban. Nem tudod, hogy hogyan viszonyulj a történtekhez, de tisztában vagy azzal, hogy most nem maradhatsz kívülálló. Az utóbbi időben egyre többször érzed úgy, hogy nem értitek meg egymást és ennek ismét ékes tanújelét látod. Tudd, hogy szakítástok nem a társaságra tartozik, ezért visszafogod magad addig, amíg haza nem értek.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma mindenkinek a kedvére tehetsz. Úgy viselkedsz, mint egy rendes gyerek, egy rendes rokon és egy megbízható barát. Minden területen megcsillogtathatod segítőkészségedet. Persze ez az odaforduló magatartás nagyon sok energiádat elveszi. Cseppet se sajnáld, minden újra termelődik, és a beszélgetésekkel te is nagyon sokat nyerhetsz.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A tegnapi dőzsölésnek ma megérezheted a következményeit. Macskajaj és émelygés? Úgy teszel, mintha ezek az ismerős tünetek teljesen vétlenül találtak volna rád. Igyekezz minél gyorsabban összeszedni magad, mert a családod csak rád vár!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top