Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.26., vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Szüleid váratlan látogatása beleszól a napotokba. Mivel néhány dologról le kell mondanotok, így végre egymással foglalkozhattok használjátok ki az időt, menjetek el közösen futni, vagy irány egy jó film, vagy egy kellemes színházi előadás. A nagyszerű nap koronájaként, pedig előttetek áll az egész éjszaka csupa meglepetéssel.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Az örömöt gyakran követi üröm, de most ez valahogy mégis elkerül. Egész nap azon gondolkozol, hogy ennyi jó dolog után most milyen rossz készülődik, de szerencsére csalódnod kell. Egyik munkatársad napok óta beszélni szeretne veled, így mára egy találkozót beszélek meg. Ne lepődj meg, ha hirtelen olyan mélyen találod magad a magánéletében, ahová eddig soha sem kívánkoztál.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szeretnél végre elmenni egy uszodába, vagy kicsit kiszabadulni a természetbe. Nem találsz ehhez a programhoz kísérőket, így egymagad indulsz neki. Az egyedüllét sokkal többet használ, mint ahogy azt először hitted volna. Végre olyan dolgokon is elgondolkozhatsz, melyben a közeljövőben komoly döntést kell hoznod. Hazaérve egy új ember köszön a szembejövőknek, rád fért ez a fajta pihenés!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Gyönyörű az idő, végre mozdulj ki a négy fal közül. Menj el sétálni, vagy vágjatok neki egy hosszabb túrának. Az se zavarjon, ha így nem sikerül minden házimunkával elkészülnöd. Hová sietsz? Hidd el, hogy megvár és holnap is nap lesz!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Soha jobbkor nem jöhetett volna a mai meghívás. Végre egészen másik társaságban találod magad, és nem kell azzal sem foglalkozni, hogy ki mit gondol rólad. A körülötted lévők teljesen le vannak nyűgözve a belőled áradó életerőtől és lendülettől. Nem csoda, ha így gondolkoznak, ma valóban varázslatos vagy!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Úgy érzed magad, mintha ma minden megtörténhetne veled. Nagyon nyitott vagy minden új és váratlan irányába, és ezt sokan észreveszik. Ma ne légy hiszékeny, jobban tennéd, ha hirtelen levetkőzött zárkózottságodat ismét felöltenéd. Hidd el, hogy a lelkileg pőrére vetkőzött test nagyon sok embernek kívánatos felületet ad a bántásra.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Úgy érzed, hogy egyik rokonodban nem tudsz tovább megbízni. Nem ez volt az első alkalom, amikor nagyon átvert, és ezzel most is tisztában vagy. Igyekezett menteni a helyzetet, de nem sok alkalmat adtál számára, hogy menthesse az irháját. Igazad volt, bár egyikkőtöknek sem hiányzott ez a vita. Mindegy, most legalább tisztán látsz!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Semmihez sincs kedved. Még fölkelni sem akaródzik, inkább egész nap az ágyban fetrengenél. Nagyon rosszul érzed magad a tegnapi nap miatt, de így semmit sem tudsz megoldani. Adj magadnak egy kis időt, hogy összeszedd magad, de utána azonnal indulj neki, ma meg kell oldanod a tegnapi galibát.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Egész nap képtelen vagy másra gondolni, csak a munkád köti le minden figyelmedet. Tudod, hogy a holnapi nap sorsfordító lehet egy általad képviselt ügyben. A nehézségek ellenére nem tudsz új stratégiát kialakítani, és ez teljesen lehangol. Kérd ki párod véleményét, mert ugyan lehet, hogy nem szakember, de a józanság most Őt igazolja.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A tegnapi veszekedés nem múlt el nyomtalanul. Nagyon rosszul érzed magad, de tudod, hogy ól döntöttél. Találkozz barátaiddal, ismerőseiddel, hogy minél kevesebbet kelljen önmagaddal foglalkozni. Most minden gondolatod egy irányba mutat, igyekezz másfelé fordulni, mert az emlékezés csak fájdalmat okoz.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Elképzeléseidet ma többen is meg akarják szigonyozni. Ne értsd félre Őket, egyszerűen arról van szó, hogy féltenek. Tartanak attól, hogy a túlzottan beleéled magad az új helyzetedbe, de számításaid nem válnak be. Ne izgulj, minden megoldódik.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Végre el kéne már határoznod azt, hogy kiben bízol meg, és kiben nem. Többen is úgy érzik a környezetedben, hogy olyan emberekre pazarolod a bizalmadat, akik azt nem érdemliki meg. Amikor minderről beszélni akarnak veled, te becsukódsz, mintha meg sem hallanád a kritikát. Biztos, hogy ez a megfelelő reakció?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top