Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.27., hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A fejed fölött olyan döntés születik, mellyel nem tudsz, és nem is akarsz egyetérteni. Mindenki igyekszik eliszkolni a veled való találkozás elől, mert sejtik, hogy haragodban senkivel sem teszel kivételt. Fogd magad vissza, mert annak semmi értelme sincs, hogy olyan emberekkel ütközz össze, akik nem szolgáltak rá erre a bánásmódra.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Mindent szeretnél megváltoztatni. Még magadnak sem tudod megmagyarázni, hogy hirtelen milyen követelőző érzésnek igyekszel megfelelni. Egyszerűen követed a vágyaidat, és nem foglalkozol a külvilág véleményével. Jól tetted, hogy végre függetleníteni tudtad magad azoktól, akik fontosak ugyan a számodra, de ez utóbbi időben túlzottan eluralkodtak a magánéleteden.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon félreértetted barátod válaszát, azonban erre csak túl későn jössz rá. Mindig szeretted volna tudni, hogy milyen lehet egy olyan szereplőnek, akit nem szívesen hívnak fel, vagy találkoznak vele. Persze nem erre gondoltál, de meggondolatlanságod miatt ma könnyen a saját bőrödön tapasztalhatod meg. Nagyon elkeseredsz, de azt soha nem felejtsd el, hogy ahogy belemásztál, ki is mászhatsz a gödörből. Minden csak rajtad múlik.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Minden elvárásnak igyekszel megfelelni, de egy idő után erre te sem vagy képes. Döntsd el, hogy valóban mi felé szeretnél haladni és igyekezz csak erre összpontosítani. Ellenkező esetben annyira összekeveredsz, hogy céljaidat képtelen vagy megvalósítani.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nemsokára a te születésnapod is eljön. Csak ma érzed meg először azt, hogy lassan ismét eltelt egy év. Nem szereted ezeket a dátumokat, és ez az idén sem lesz másként. Határozd el, hogy rendezel-e egy fergeteges bulit, vagy inkább társas magányodban töltöd az ünnepet. Ha döntöttél, azonnal kezdj hozzá az előkészületekhez!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az nem lehet, hogy te minden helyzetből vesztesen gyere ki! Te sem hiheted el, hogy az élet csak téged tréfál meg folyamatosan. Vedd észre, hogy a helyzeted nagyon messze van az elkeserítőtől, és megint sikerült félreértened valami fontosat. Mondd meg, hol megy ennyire félre a dolog?

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Mindenki komoly teljesítményt vár Tőled. Egyre jobban nyomasztanak az elvárások, mert félsz a sikertelenségedtől. Félelmeid alaptalannak bizonyulnak, mert a végén minden jól sül el. Legyél egy kicsit figyelmesebb környezetedhez, mert most nem lehetsz túl ideges arra és azokra, ami és akik körbevesznek.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
te élvezed azt, ahogy az emberekkel bánsz? Senki sem hiszi el, hogy jól érzed magad a bőrödben az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben. Szerencsére még időben észreveszed magad, így néhány kellemetlen szituációt így magad mögött tudhatsz. Ellenkező esetben te sem várnál semmit attól az embertől, aki így viselkedik.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Olyan emberekkel kell megtalálnod a közös hangot, akikkel eddig semmilyen kapcsolatod sem volt. A próbát nagyszerűen kiállod, még magad is büszke lehetsz az elért eredményedre. Egyik barátod olyan kérdés kapcsán kéri ki a véleményedet, melyben otthon lehetsz. Persze erről Neki fogalma sincs, így a tapasztalatlan, de nagyon bölcs szerepét vállalhatod fel.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A küszöbön álló nyaralás minden gondolatodat elfoglalja. Az eufórikus hangulatban még arra sem tudsz figyelni, hogy mi történik a környezetedben. Persze ennek senki sem örül igazán, de fergeteges jó kedved láttán senki sem akar lehűteni. Egy munkahelyi pletyka főszereplője lehetsz, ha nem figyelsz oda arra, hogy mit mondasz.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Egész nap loholsz, így minden lopott percnek örülsz, amikor végre kifújhatod magad. Szerencsére az egész este előtted áll, hogy nyugodtan regenerálódj. Szerencsére senki sem zavarja meg a nyugalmadat. Egy késő esti telefon miatt azonban át kell rendezned a holnapi napod.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Sokan nincsenek azzal tisztában, hogy valójában mit is szeretnél elérni. Mindenkinek van valami sejtése, de hallgatásod nem sokat árul el. Persze így szövetségesekre is nagyon nehéz szert tenni, és ennek a hátrányát a saját bőrödön kell megtapasztalnod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top