Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.28., kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A nap hírei teljesen felvillanyoznak. Úgy érzed, hogy most semmi sem állhat az utadba, és ez az érzés minden mozdulatodból sugárzik. Kedvesed szeretné, ha sokkal szerényebben nyilatkoznál, de nem foglalkozol a véleményével. Egyik közeli munkatársadról hosszabb időre le kell mondanod. Csak most veszed észre, hogy személye nehezen pótolható számodra.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nagyon szexinek érzed magad, és ezt az érzést a külvilág is megerősíti. Az elismerő pillantások kereszttüzéből csak nagyon nehezen menekülsz. Élvezed a népszerűséget, és még az sem rémít meg, hogy a sok változás mögé olykor egészen mást képzelnek. Nem kell beszélned arról, hogy mi késztetett a változásra, hiszen senkinek sem kell beszámolnod a dolgaidról.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kollégáid szerelmi viszonyáról csak te értesülsz. Nem tudod, hogy mihez is kezdj ezzel az információval, de igyekszel diszkrét maradni. Valóban mindent megpróbálsz, de egy ártatlan pillantás és egy-két zavart kérdés sokak számára tisztává teszi a helyzetet. Gondolom, te sem ezt akartad!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kedvesed igyekszik rád erőszakolni a véleményét. Hiába bizonygatod neki, hogy erre semmi szükséged sincs, nem hisz neked. Lehet, hogy nagyon vérszegény érveket találtál? Ha eddig sikertelen voltál, akkor fölösleges még egyszer nekifutnod, inkább válassz más stratégiát. Egy dologgal azonban tisztában kell lenned, az igazság és a helyes út valahol kettőtök között helyezkedik el, és rád vár, hogy erre rátalálj.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egyedül érzed magad, és nem tudod, hogy ezen hogyan tudnál változtatni. Persze az eszedbe sem jut, hogy mindezért leginkább csak magadat okolhatod. Könnyen belecsúszhatsz abba a hibába, hogy rajtad kívül álló okokban keresed a “bűnöst”. Most nagyon tévedsz, hiszen elutasító magatartásod senki számára nem lehet vonzó.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Félreérted egyik kollégádat, így olyan tanácsokat adsz számára, mellyel nem sok mindent tud kezdeni. Nem szívesen ismered be, hogy melléfogtál, de most nem tehetsz mást. Nagyon elégedettek azzal, amit nap, mint nap leteszel az asztalra, és ezt a véleményüket főnökeid meg is osztják veled. Örülj a sikerednek, és élvezd ki minden percét duplán is!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Néha a legbelsőbb elképzeléseket is meg kell valósítani. Ma éppen ilyen helyzetbe kerülsz. Egyik kollégád felvetését nagy örömmel fogadja a vezetősség, de a kivitelezéssel téged bíznak meg. Nem tudod, és nem is akarod, hogy azt higgyék, te mindennel maximálisan egyetértesz. Szerencsére idő előtt kiderül, hogy a terv milyen buktatókat tartalmaz, így nem sokáig kell pepecselned ezzel az ötlettel.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egyik barátod betegségéről csak most szerzel tudomást. Egész nap azon gondolkozol, hogy miben tudsz neki segíteni, de egyedül nem tudsz választ adni erre a kérdésre. Sok ismerősödet felhívod, de senki sem beszél szívesen erről az ügyről. Úgy érzed, hogy sötétben tapogatózol, és sokkal komolyabb bajjal állsz szembe, mint amennyit első pillanatban megtudtál.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Vannak olyan emlékeid, melyeket nem szívesen vállalsz a külvilág előtt. Amikor erre többen rájönnek, nagyon megijedsz. Nincs értelme, hogy hirtelen megharagudj az egész világra, hiszen a titkolózással még a legapróbb eseményből is sikerül komoly problémát varázsolni. Lehet, hogy te dimenzionáltad túl a dolgokat?


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nagyon nyugtalan vagy, de még magadnak sem tudsz beszámolni a valódi okokról. Talán nem minden úgy sikerült, ahogy azt előre tervezted? Nincs értelme annak, hogy a dolgok mélyére áss, inkább igyekezz nagyon gyorsan továbblépni. Az estét töltsd barátaid társaságában, mert ott még a felejtés is gyorsabban megy.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Túl sokat beszélsz olyan dolgokról, melyekhez semmi közöd sincs. Egyik pillanatban úgy tűnik, hogy egy általad képviselt terület jól jön ki egy megbeszélésről, de az utolsó pillanatban minden megváltozik. Kérj egy kis időt, mert így lehetőséged van arra, hogy átgondold a stratégiát, és változtass azon, ami nem tetszik.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Nagyon egyedül érzed magad, pedig sokan vesznek körül. Egy régen látott barátod a napokban jelentkezik azzal, hogy szeretne veled beszélni. Nagyon jól esik az érdeklődése, de nem tudsz neki semmi újat ígérni. Ne hidd azt, hogy egy személyes találkozó ezen nem tud változtatni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top