Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.29., szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Tanácstalan vagy, de ezt senkinek sem akarod az orrára kötni. Úgy érzed, mintha valami bűnös dolgon kaptak volna. Hidd el, hogy ha egyszerűen beismered kétségeidet nem az ellenszenv, hanem az elismerés kapcsán beszélnek rólad. Egy idő után belátod, hogy csak ezt az egy utat választhatod, de ez a felismerés nehezedre esik.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Minden úgy megy, mint a karikacsapás. Tisztában vagy azzal, hogy nagyon sok feladat hárul rád, de nagyszerűen sikerül beosztanod az idődet. Mindenki elégedetten figyeli a dolgaidat, és örömmel veszik észre, hogy a közelmúlt bizonytalanságai megszűnnek. te is örülsz annak az új embernek, aki a múlt romjaiból született újjá.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Hosszú idő után először érzed úgy, hogy a régen elvesztett harmónia ismét rád talál. Kedvesed minden rezdülésedre vevő, pontosan tudja, hogy mire van szükséged. Valahogy így érezheti magát egy-két kiválasztott Ábrahám kebelén. Legyél nagyon tudatos, mert ilyen kiválasztott helyzetben sokáig nem leszel ismét!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem kéne mindent ennyire komolyan venni! Mostanában egyre ritkábban van humorérzéked, és ezt többen is észreveszik. Persze az fel sem tűnik számodra, hogy egyre vaskosabb tréfáknál vagy partner. Kétszer is gondold meg, hogy ezután mihez adod a neved. Hidd el, hogy ellenkező estben a rólad kialakult vélemény koránt sem lesz hízelgő rád nézve.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Anyagi ügyeid nagyon jól alakulnak. Kedvesed nem is sejti, hogy komoly tőkét sikerült összegyűjtened. Elérkezett az idő, hogy végre meglephesd egy nagyobb értékű ajándékkal. Eresztód el a fantáziádat, mert most sok mindent valóra válthatsz. Mit szólsz egy igazi álomutazáshoz?

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy film, vagy egy-egy érzelmes könyv magával ragad. Úgy érzed, hogy elkezeléseiddel ellentétben nem sikerül ilyen kapcsolatot teremtened Kedveseddel. Vedd észre, hogy az álom és a valóság között egy komoly szakadék húzódik, és te most épp ezt mélyíted még jobban el.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szüleid olyan dolgokat akarnak rád erőltetni, melyekkel nem tudsz egyetérteni. Tisztában vagy azzal, hogy Őket csak a legjobb szándék vezérli, de nagyon felháborít, amiért beleszólnak az életedbe. Bár a helyzet indokolná, hogy emelt hangon kérd ki magadnak ezt a viselkedést, de szerencsére te más utat választasz. Észre fogod venni, hogy a tények Téged igazolnak.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Megint olyan dolgokba ártod magad, melyhez nem sok közöd van. Persze amikor észreveszed, hogy tiltott földre tévedtél már nagyon késő van ahhoz, hogy visszavonulót fújj, de mindent megpróbálsz. Egyik ismerősöd nagyobb összegű kölcsönt szeretne tőled kérni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Úgy érzed, hogy legszívesebben kifutnál a világból. Senki sem azt mondja, amit hallani szeretnél és ez nagyon bánt. Védtelennek érzed magad, de ezen csak Te segíthetsz. Az utolsó pillanatban olyan szövetségeseket kapsz magad mellé, akik csak a legjobbat szeretnék Neked.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Hiszel a szerelem első látásban? Jobban tennéd, ha felülbírálnád véleményedet! A mai találkozás mindent megváltoztathat benned. Úgy érzed, hogy végre elérkezett az idő, hogy rászánd mag egy komoly lépésre. Ne várj tovább, vágj bele!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon közel van az a dátum, amikor döntened kel. Egyre rosszabbul érzed magad, hiszen a közelgő határidő egyre jobban lebénít. Határozd el, hogy most néhány napig igyekszel nem töprengeni a helyzeten és így talán új szemszögből láthatod meg a dolgokat. Hidd el, hogy ez nem elvesztegetett idő.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A fájdalom azzal nem csökken, ha más is szenved. A saját problémáidat csak saját magad tudod megoldani. Sok rokoni segítséget kapsz egy anyagi ügy kapcsán, de te csak nagy nehezen fogadod el a támogatást. Te legalább tudod, hogy egyáltalán mit akarsz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top