Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.30., csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Komoly anyagi tranzakciót tervezel. Szeretnéd, ha minden simán menne, de nem vagy biztos az ügy kimenetelében. Eddig soha sem ijedtél meg a saját árnyékodtól, így most sem várható a megtorpanás, de az mindenkinek feltűnik, hogy hirtelen sokkal bizonytalanabbnak tűnsz. Egyik rokonod kérésére nem tudsz igent mondani, és ezért rosszul érzed magad.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egyik ismerősöd félreérti közvetlenségedet és kedvességedet. Nem jellemző rád minden esetben, hogy maximális figyelemmel fordulsz a másik felé, így nem csoda, hogy félreértik a helyzetet. A legrosszabb pillanatban kezdesz el magyarázkodni, így senki sem hisz Neked. Valóban, kicsit gyengére sikerült ez az előadás!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A váratlan helyzetek mindig felvillanyoztak. Most sem lesz ez másként. Nagyszerű problémamegoldó képességedet ma többszörösen is kamatoztathatod. Egyik ismerősöd olyan kérdést tesz fel, melyre csak egy válasz létezik. A nap történései után el kell döntened azt, hogy mit akarsz kezdeni az életeddel. Nem könnyű a válasz!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kollégáid igyekeznek olyan helyzetet teremteni, hogy Neked ki kelljen mutatnod a fogad fehérjét. Szerencsére erre te is időben rájössz, így lehetőséged van kialakítanod a sajátságos stratégiád. Kedvesed igyekszik segíteni Neked, de erre nem sok módja adódik, mert alig találkoztok. Mit akarsz te valójában?

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon visszafogottan nyilatkozol egy fontos ügyben. Főnököd nem érti, hogy eddig megismert temperamentumodat hirtelen hol hagytad, de nem is firtatja a dolgot. Vigyázz, mert ez a magatartás nem sok szimpatizánst gyűjt köréd. Ne felejtsd el, hogy a közeljövőben sokak támogatására szükséged lehet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Igyekszel nagyon önzetlennek tűnni egy munka kapcsán, de egyik munkatársad azonnal kiszúrja ellenkező irányú érzelmeidet. Hiába igyekszel meggyőzni a környezetedet, hogy Téged csak az empátia vezérelt, nem tévesztheted meg a Őket. Ha kiderült a dolog, ne visszakozz tovább, most legalább bátran kinyilváníthatod érzelmeidet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha két alternatívát tár eléd valaki azzal a kéréssel, hogy válaszd ki a megfelelőt, akkor nem az a dolgod, hogy egy harmadikat alkoss. Lehet, hogy erre csak a legjobb szándék vezéreld, de érezd magad annak a személynek a bőrébe. Te sem szeretnéd folyamatosan észrevenni, hogy a másik minden eszközzel el akar lehetetleníteni a környezetünk előtt. Ne lépd túl a “hatáskörödet”!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Tele vagy életkedvvel és szenvedéllyel. Nem kel azonnal egy forrongó párkapcsolatra gondolnod, hiszen a benned lobogó erőket a munkád területén is nagyszerűen hasznosíthatod. Ma alkalmad van arra, hogy igent mondj egy olyan felkérésre, melyre már nagyon régóta számítasz. Ne legyél nagyon szerén, vágj bele!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai megbeszélésen kreativitásod nem ismert határokat. Egy eddig ismeretlen kérdésre nagyszerű alternatívákat vázoltál fel. Persze a kidolgozás nagyon sok buktatót tartalmazhat, de téged ez egy cseppet sem nyomaszt. Szeretnél egy olyan tökéletes megoldást tálalni, amellyel mindenki elégedett. Ne hidd, hogy ez lehetetlen!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szüleid bíztatására olyan üzleti döntésekre adod a fejed, amelyhez semmi dudásod sincs. Vannak olyan helyzetek, amikor a pillanatnyi megérzés elég egy-egy jó döntéshez, de ez a mai nem ilyen. Ha teheted, minél előbb kérd ki szakember véleményét, mert ellenkező esetben kellemetlen tapasztalatokkal kell távoznod!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon szeretnél beszélni egyik barátoddal. Olyan híreket hallasz, melyeket feltétlenül meg akarsz vele osztani. Tudod, hogy ez nagyban megváltoztathatja az életét, de ettől függetlenül nem tarthatod magadnál az információt. Komoly kérdéssel kell szembenézned, megbánthatsz-e valakit azzal, hogy rá nézve rossz hírt közölsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy távoli ismerősöd nagyon fontossá válik a számodra. Mostanában egyre többet találkoztok, de szigorúan a munka keretein belül. A mai megbeszélés személyes fordulatot vesz, így kiderül, hogy sokkal több közös van bennetek, mint ahogy azt hittétek. Ne izgulj, lesz még folytatás!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top