Horoszkóp

Napi horoszkóp (05.31., péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Hazafelé menet csak az a kérdés foglalkoztat, hogy hazaérve mit találsz a lakásban. Napok óta rossz érzés kínoz. Úgy érzed, hogy kedvesed kijátszik a hátad mögött, és kapcsolatotok egy fabatkát sem ér. Valóban sok minden megváltozott az utóbbi időszakban, de azért nem kell azonnal a legrosszabbra gondolnod!


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Anyagi nehézségeid lassan enyhülnek. A benned lévő erő és tenni akarás a pénzügyeidre is átragadnak. Szüleid komoly problémával néznek szembe, de ennek megoldásában nem kérik a segítségedet. Nem is tudod, hogy örülj, vagy inkább szomorkodj a választásukon, mert így te nyugalmat, azonban sok megválaszolatlan kérdést is kaptál.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Tanácstalannak tűnsz, pedig legbelül már minden letisztult benned. Szerencsére ezt senkinek sem kötöd az orrára. Tisztában vagy azzal, hogy a siker érdekében hosszan kell hallgatnod. Jól döntöttél, és nem taktikázod el a nagy lehetőséged. Szerelmed este ér haza, és nagyon meglepődik azon, amit otthon talál.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma semmivel se foglalkozz, amilyen hamar csak teheted, lépj le a munkahelyedről. Az este sok olyan alkalmat tartogat, amikor megmutathatod a legmélyebb énedet. A közönség is kapható lesz arra, amit adni tudsz, és adni akarsz. Az este nagyon jól sikerül, csak holnap reggel lesz fejfájós az ébredés.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Alig várod, hogy végre hazamehess. Nem úgy alakult a nap, mint ahogy azt eredetileg tervezted. Nem sikerült idő előtt pontot tenni egy fontos ügy végére, és ez nagyon felbosszant. Tisztában vagy azzal, hogy nem te vagy a felelős ezért, de nem tudod elfogadni a helyzetet, hiszen a te munkádat is nehezítik.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Olyan híreket adsz tovább, melyeknek nem sok teteje van. Igaz, hogy téged a legjobb szándék vezérelt, és eszedbe sem jutott, hogy hány embernek okozol kellemetlen perceket, de ez most mégsem adhat felmentést. Igyekezz minél előbb kideríteni a valódi igazságot, és azt is oszd meg az értesített körrel. Lehet, hogy kicsit ferdén néznek rád ezek után, de ezt kénytelen vagy vállalni.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Este hivatalos vagy egy ünnepségre, melyről nem hiányozhatsz. Szerencsére a dolog sokkal jobban sül el, mint ahogy várnád. Néhány olyan barátoddal futhatsz össze, akikkel sok elintéznivalód van. Ők is tisztában vannak azzal, hogy most végre kibeszélhetitek magatokat, és boldogan állnak így a program elé. Ragadd meg ezt az alkalmat, hiszen nagyszerű lehetőség előtt állsz!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Úgy érzed, hogy egy nagy változás küszöbére érkeztél. Megérzéseid ma sem csalnak meg, és egy valódi új világban találod magad. Csak akkor tudsz igazi eredményeket felmutatni, ha nem feledkezel meg azokról, akiknek köszönheted ezt a lehetőséget. A hála nem egyenlő az alázattal és ezt neked sem kell elfelejtened.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szerelmesnek érzed magad. Mindig is szerettél különböző érzelmekben feloldódni, és ez most sem lesz másképp. A választottad érzelmei felől semmi kétséged sem lehet, minden ajtó nyitva áll a számodra, de téged valami visszatart. Mitől tartasz? Talán az bánt, hogy ebben a kapcsolatban nem maradhatnál tovább rejtőzködve?


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Munkahelyeden minden nagyon csöndes, de valami nagyon mélyen elkezd mocorogni. Nem hagy hidegen mindaz, amit tapasztalsz, és ezt környezeted tudomására hozod. Csak egy dologgal nem számoltál, hogy a társaságban többeknek megsértheted az érdekeit. Hidd el, hogy ilyen körülmények között a miértekre már senki sem lesz kíváncsi!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyszerű hangulatban vágsz neki a napnak. Szerencsére most még az sem tud elkedvetleníteni, hogy munkahelyi problémáid nem oldódnak meg. Lehet, hogy ez is egy jó stratégia? Lehet, de igyekezz ezt a hányaveti magatartást csak addig magadon viselni, amíg képes vagy szembenézni a problémákkal.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Tele vagy elvárással, aminek csak nehezen tud megfelelni a külvilág. Be kell látnod, hogy még a legnagyobb ellenségeddel is szembenézhetsz a nap folyamán. Ha ezt nem akarod tudomásul venni, akkor tudatosan ne nézz a tükörbe. Szívügyeid terén komoly változás állhat be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top