Horoszkóp

Napi horoszkóp (06.01., szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Egy baráti összejövetelen nagyon harsány vagy. Először mindenki örül, hogy kicsit többet is megmutatsz magadból, de az este előrehaladtával már közel sem ennyire elégedettek azzal, amit látnak. Vedd észre magad időben, mert ellenkező esetben kellemetlen helyzetben találod magad. Kedvesed is igyekszik segítségedre sietni, de önzetlen gesztusát könnyen félreértheted.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egyik rokonod megjegyzése vérig sért. Tisztában vagy azzal, hogy őt csak a legjobb szándék vezérelte, de mégsem tudod elfogadni azt a módot, ahogy eltérő véleményét a tudomásodra hozta. Persze annak semmi értelme, ha csak magadban füstölögsz, hiszen ettől a dolgok nem oldódnak meg gyorsabban. Beszélj még néhány jelenlévővel, hátha kettőtök párharcának más oldalát is megvilágítják.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A tegnap esti egymásra találás újabb bizonyítéka annak, hogy szükségetek van egymásra. Lehet, hogy az utóbbi időben nem minden helyzet bizonyította ezt, de a tegnap történtek után már te is más színben látod a helyzetet. Egy barátod nálad tölti az egész napját, de most még örülsz is annak, hogy az újabb éjszaka előtti várakozást nem egyedül kell végigcsinálnod.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyon szeretnél elmenni egy buliba, de valahogy ma semmi sem akar összejönni. Úgy érzed, mintha az egész világ összeesküdött volna ellened, pedig csak néhány rokonod toppan be váratlanul. Első pillanatban majd a pokolba kívánod őket, de idővel belátod, hogy semmiről sem tehetnek. Csak feledékenységed, és nem látogatóid tapintatlansága sodort ilyen helyzetbe.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egy családi botrány kapcsán úgy nyilatkozol, hogy ezzel többeket is magad ellen hangolsz. Régebbi beszólásaid következményeiből sem tanultál. Úgy viselkedsz, mint aki direkt ugrik bele egy olyan folyóba, amely hemzseg az aligátoroktól. Azért belehalni te sem szeretnél, nem igaz?


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kedvesed nagyszerű programjavaslatára nem tudsz, és nem is akarsz nemet mondani. Élvezed, hogy minden porcikádat igyekszik kényeztetni. Igyekezz te is hasonló képen viselkedni, mert ellenkező esetben könnyen elege lehet ebből a kiegyenlítetlen helyzetből. Most neked is rá kell hajtanod!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy ma hallott hír nagyon elkeserít. Szerencsére még időben eszmélsz, így senki sem veszi észre, hogy a hallottak mit okoztak benned. Nem akarnád, hogy mindenki számára egy nyitott könyvvé váljon a magánéleted, ezért okosan cselekedtél.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egy üzenet túl későn ér el téged. A dolgok nem alakulnak a legjobban, de ez nem lehet ok arra, hogy időnek előtte mindent feladj. Ne feledd, hogy ez csak a kezdet, és idővel még minden rendeződhet. Persze a szerencsétlen indítást csak nagyobb erőbedobással lehet a visszájára fordítani, de semmi sem lehetetlen. Este felé egy váratlan látogatód lesz, de nagy örömet okoz majd a jelenléte.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai nap tele lesz kellemes meglepetéssel. Örülj az előtted álló időszak minden másodpercének, hiszen rászolgáltál a jóra. Kedvesed igyekszik még kellemesebbé tenni a perceket és ezért elismerést vár. Ne bánj fukarul a jó szóval!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Néha szeretnéd elfelejteni, hogy valójában kihez is tartozol, de erre semmi lehetőséged sem adódik. Kedvesed igyekszik megérteni, hogy hirtelen hangulatváltásaid mögött mi húzódik meg, de kérdéseire nem kap választ. Ne lepődj meg, ha ilyen indítás után az egész hétvégét magányosan töltheted. Egy mozi, vagy egy esti séta téged is kijózaníthat, és most éppen erre van a legnagyobb szükséged.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szüleid unszolására végre elfogadsz egy meghívást. Nem számítasz arra, hogy kellemesen telik a napod, de ebben most csalódnod kell. Egy régi nagy szerelmed köszön rád az egyik sarokból, és az este hátralévő részét együtt töltitek. Igyekszel nagyon diszkrét lenni, de kedvesed azonnal észreveszi, hogy valami történt.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Segíteni szeretnél egyik barátodnak, de ő nem kér a segítségedből. Nem tudod, hogy hogyan tudnád kijátszani az éberségét. Fondorlatok helyett inkább győzd meg arról, hogy közbenjárásod csak az ő javát szolgálná. Okos érveléssel könnyen megváltoztatható a véleménye, ne izgulj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top