Horoszkóp

Napi horoszkóp (06.02., vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Tanácstalanságodban a legjobb szövetségeseidet is magad ellen fordítod. Tudod, hogy most minden támogatóra szükséged van, de mégsem tudsz változtatni a viselkedésen. Többen is figyelmeztetnek arra, hogy a stílusváltás nélkül magadra maradsz a problémával. Ha nem vagy meggyőződve az igazukról, legalább ne azonnal utasítsd vissza javaslatukat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma olyan vagy, mint maga a csillagjegyed. Dühödt bikaként támadsz a környezetedre, és erre senki sincs felkészülve. Tudod, hogy sokkal több értelmetlen fájdalmat okozol, mint amennyi választ kapsz a kérdéseidre, de most semmivel sem foglalkozol. Igyekezz arra vigyázni, hogy az értelmetlen pusztítás ne ragadjon túlzottan magával.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A sok munka között nem sok időt szentelsz magadnak. Ezt nem jól teszed! Tanuld meg, hogy ez a fajta takarékoskodás egy idő után könnyen visszájára fordulhat. Lehet, hogy most még semmi sem utal arra, hogy résen kéne lenned, de ne felejtsd el, hogy a valódi problémák egy pillanat alatt születnek.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Az idő arra való, hogy végre elintézd néhány fontos dolgodat. Hetek óta még arra sem tudsz időt szakítani, hogy végre bevásárolj. Ma ennél fontosabb dolgaidra is felkerülhet a pont. Minél előbb kellj fel és irány a bevásárlóközpont. Hazaérve még érdemes lepihenned az esti találka előtt. Ma igazán szép legyél!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sikerül végre kimagyarázni Magad és ez legalább megnyugtat. Nagyon kevés időd jut arra, hogy a holnapi napot előkészítsd, így sokkal hatékonyabban kell dolgoznod. Vonulj el egy csendes sarokba, vagy egyszerűen csak zárd magadra a fürdőszobát, vagy a konyhát egy rövid időre.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egy félreértés nagyon rossz vért szülhet. Egy elhibázott mondatodat többen is készpénznek vették és aszerint cselekedtek. Kedvesed felhívta a figyelmedet erre a veszélyre, de nem sok hitelt adtál aggodalmainak. Szerencsétlenségedre a tények Őt igazolják. Most aztán össze kell magad szedned, és törheted a fejed a jobbnál jobb magyarázatokon.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ne tegyél olyan kijelentéseket, melyeket te sem hiszel el igazán. Régebben már hozzászokhattál ahhoz, hogy egy-két meggondolatlan mondat után milyen lavinát indítottál el. A mai nap alkalmat ad arra, hogy Kedveddel végre csak egymásra figyeljetek, vagy igyekezzetek elkerülni minden olyan alkalmat, amikor megzavarhatják párosotokat.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Olyankora is ugrasz, akik semmi rosszat nem tettek Neked. Igyekszel meggyőzni a külvilágot, hogy valami miatt van okod hibáztatni Őket, de ezt te sem hiheted komolyan. Egy véletlen találkozás az egész napodat felborítja. Vigyázz, mert kehet, hogy ez a villámcsapás nem csak egy napra szól!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Attól nem történnek gyorsabban a dolgok, ha türelmetlen vagy. Mindenki megérti, ha pillanatnyi lelkiállapotodban sokkal nehezebb megálljt parancsolni magadnak, de most mégis erre van szükséged. Ne légy forrófejű, mert az könnyen megbosszulhatja magát. Senki sem szereti, ha valaki csak a saját érdekei szerint mozog.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ma könnyen összekeverheted az érzelmeket. Olyan embereket akarsz számukra nem megfelelő szerepbe helyezni, akik eddig stabil pozícióban voltak az életedben. Senki sem érti, hogy valójában mi is történhetett, és erre te sem akarsz választ adni. Szerencsére estére minden megoldódik, és te is sokkal nyugodtabban hajtod álomra fejedet.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nem tudsz hogyan reagálni a féltékenységi rohamokra. Tisztában vagy azzal, hogy semmi rosszat sem csináltál, de ellenkező esetben te sem örülnél párod flörtölésének. Ha nem beszélsz az érzéseidről, könnyen megeshet, hogy folyamatosan félreértenek.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Olyan dolgokra figyelsz oda, melyeknek semmi értelmük sincs. Odafigyelsz azokra a véleményekre, melyek puszta irigységből születtek, és hitelt adsz számodra elfogadhatatlan emberek véleményének. Mire jó ez? Függetlenítsd magad a lényegtelen tényezőktől, mert ellenkező esetben csak nehezítesz a saját sorsodon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top