Horoszkóp

Napi horoszkóp (06.03., hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A ma kapott rossz hír nem hagy megnyugodni. Úgy érzed, hogy mindenért te vagy a felelős. Nem jellemző rád ez a nagy magadba szállás, amivel nem csak környezetedet, hanem Magadat is megleped. Szeretteid igyekeznek a segítségedre sietni, de valahogy most semmi sem akar összejönni. Az utolsó pillanatban Valaki keresztül húzza a számításaidat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Anyagi ügyeid minden gondolatodat lekötik. Úgy érzed, hogy most ne hagyhatod ki az előtted tornyosuló lehetőséget. Nem tévedsz, csak a meglévő problémán túlra nem akarsz látni. Ne keverd össze a pillanatnyi feladatodat a nagy lehetőséggel. Old meg azt, amivel szembe kell nézned, de ne hidd, hogy ennél jobb nem jöhet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egész nap csak a telefont bámulod. Tisztában vagy azzal, hogy beszélned kell Kedveseddel, de reméled, hogy a beszélgetést Ő kezdeményezi. Mi lenne, ha most nem várnád ki ezt a pillanatot, hanem kezedbe kapnád a kezdeményezést? Hidd el, hogy párod a telefon túlsó végén fellélegzik, hiszen régen nem mutattál már érdeklődést. Örül, hogy tévedett.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kicsit jobban kéne bíznod a környezetedben. A folyamatos bizalmatlanság nem szül jó vért. Engedd meg a többieknek, hogy bizonyíthassák, szükségük van Rád. Kedvesed az utóbbi időben folyamatosan elrontja az együtt töltött időt. Mi történhetett, valami megváltozott?

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sokkal több jelentőséget tulajdonítasz a pénznek, mint amennyit valóban érdemel. Persze ez természetes reakció azok után, amin átmentél. Lehet, hogy te nem egyszerű gazdagságra vágysz, hanem arra a jólétre, amit az anyagi biztonság jelenthet. Erről a külvilágnak semmi tudomása sincs, így furcsálkodva figyelik harácsoló viselkedésedet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kedvesed nagyon rosszul érzi magát. Az utóbbi időben sokat betegeskedett, de te folyamatosan bíztál abban, hogy ez csak egy átmeneti állapot. Keressetek föl egy specialistát, vagy egy újabb szakorvost, mert a megoldás már egy karnyújtásnyira van Tőletek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Munkahelyeden nincs minden rendben. Nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy miért vannak fenntartásaid, de nem tudsz uralkodni az érzéseiden. Több munkatársaddal vitába keveredsz a nap eseményei miatt. Igyekezz minél gyorsabban megbékélni, mert ennek semmi értelme sincs.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Anélkül rombolsz, hogy végiggondolnád a következményeket. Ebben az állapotban olyan embereket is büntetsz, akik semmi rosszat sem tettek Neked. Hiába igyekszel magadat is meggyőzni arról, hogy helyese cselekszel, rá kell jönnöd, hogy ez egy jólfésült álom. Vigyázz, mert a fegyver néha visszafelé is elsülhet.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Csak olyan ügyekkel foglalkozol, melyeknek semmi realitásuk sincs. Kedvesed úgy érzi, hogy lassan teljesen elveszít, ha ez így folytatódik. Egyik barátod siet a segítségedre, aki nagyszerű ötlettel áll elő. Ha most nem a valódi oldallal foglalkozol, akkor egyszerűen búcsút inthetsz ennek a munkának.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Munkahelyeden sok mindennek meg kéne ahhoz változnia, hogy jól érezd magad. Nem tudod függetleníteni magad a mindennapoktól, és ez lassan meglátszik rajtad. Többen is észrevették, hogy az utóbbi időben nem tudsz valamit kiadni a kezed közül anélkül, hogy az anyag tele ne lenne hibával. Ha ennyire rossz itt Neked, miért nem változtatsz?

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Kedvesed ötleteire nem tudsz ellent mondani. Tisztában vagy azzal, hogy a megvalósításhoz nagyon sok pénzre van szükségetek, de most nem törődsz a részletekkel. Ha döntöttetek, akkor igyekezzetek felhajtani egy-két szponzort, hogy ne érhessen benneteket meglepetés. Rátok most igaz lehet az a mondás: aki mer, az nyer!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Olyan híreket hallasz, amely gyökeresen megváltoztathatja az életedet. Igyekezz a dogok pozitív oldalát nézni, így nagyobb az esélye annak, hogy minél előbb ismét bizakodva állsz talpra. Egyik Ismerősöd ötlete felvillanyoz, bár ne engedd, hogy ez a hirtelen felvillanó reménysugár elbizakodottá tegyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top