Horoszkóp

Napi horoszkóp (06.04., kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A tegnap viszontagságaid nehezedre esik kipihenni. Szeretnél úgy tekinteni az egész esetre, mintha semmi lényeges sem történt volna, de ehhez most nem vagy elég nagyvonalú. Kedvesed azt veszi észre, hogy semmi sem tud lekötni, ezért újabb és újabb meglepetésekkel igyekszik jobb kedvre deríteni.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Párod tanulmányain nagyon sok idejét elveszi. Persze ez a helyzet újabb és újabb veszekedésre ad okot. Legyél te a felnőttebb, és ne engedd, hogy ilyen koholt problémák miatt belerántson egy buta vitába. Ha sikerül kihátrálnod a szituációból nem csak energiát spórolsz, hanem nagyon sokat tanulhatsz.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Olyan kollégáiddal is beszélsz, akiket nem sokkra tartasz. Igyekszel nem figyelni a véleményükre, de valahogy ezt most nem sikerül megtenned. Mindenkinek igyekszel megfelelni, és ez nem sokat segít a helyzeteden. Kérd ki egy idősebb támogatód véleményét, és azt vedd alapnak, amit hallasz.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A napod nagyon jól indul. Szerencsére felkészültél mindenre, így senki sem okozhat kellemetlen perceket. Megdicsőülve mész hazafelé, és ebben a lelkiállapotban még azt sem veszed észre, hogy egyik ismerősöd elkerül az utcán. Igyekezz rendezni a kapcsolatotokat, mert most minden rajtad múlhat. Nincs értelme fölöslegesen elveszteni egy barátot!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Valahogy semmi sem akar összejönni. Egy nagyszerű lehetőséget az utolsó másodpercben halásznak el az orrod elől. Igyekszel nagyvonalúnak tűnni, de ezt nem várhatod el magadtól. természetes, hogy utálod a helyzetet, és a sikertelenséget. Főnököd nagyon gyorsan észreveszi, hogy megindult köztetek a kakaskodás, és igyekszik elejét venni a dolgoknak.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nagyon hálás vagy azoknak, akik a legnehezebb helyzetben is támogatnak, és ezt a véleményedet nem is tartod véka alatt. Sokan szívesen lennének a helyedben, hiszen jó érezni, hogy ilyen sok barát vesz körül. Egyik kollégád könnyen félreértheti túlhangoltságodat.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon rosszul érzed magad. Nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mi fáj, de este felé már ideje lenne elmenni orvoshoz. Ha megteheted, akkor vegyél ki néhány nap szabadságot, mert egy kis pihenés nagyon rád férne. Egyik kollégád szeretne többet dolgozni Veled, de te legszívesebben visszautasítanád kezdeményezéseit.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Engedd, hogy kollégáid elmondhassák elképzeléseiket még akkor is, ha meg vagy győződve az igazadról. Lehet, hogy a hallottak Neked is segítségedre lehetnek, semmit sem szabad azonnal kizárni. Egyik ismerősöd találkozni szeretne Veled, mert nagyon sokat vár a beszélgetésetektől. Komoly anyagi nehézségei vannak, és reméli, hogy hozzájuttatod egy jó álláshoz.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kollégáid folyamatosan bűnbakot keresnek. Tisztában vagy azzal, hogy milyen folyamatban kell részt venned, de igyekszel magad függetleníteni Tőlük. Bármennyire is szeretnéd, ez egyre nehezebbé válik. Egyik ismerősödet akkor pillantod meg, amikor az a legkevésbé számít rá. Most tele van félelemmel, hogy illegális kapcsolata kitudódik, és te feltárod a valóságot.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az otthoni hangulat napról napra jobb. A hétvégi vita után valamennyien igyekeztek úgy viselkedni, mintha semmi sem történt volna. Ebben nagy segítséget jelent számodra Kedvesed, aki minden eszközzel jó hangulatot akar varázsolni otthonotokba.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A nap nem a terveid szerint indul. Mindenhonnan elkésel, és ezt többen is a szemedre vetik. Tudod, hogy jobban is odafigyelhetnél az időre, de most minden megjegyzést kritikaként veszel. Ne sértődj meg, inkább cseréld ki az elemet a karórádban. Kedvesed olyan kérdésekkel hív fel, melyre te sem tudsz megnyugtató választ adni.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Régen dédelgetett álmaid sokkal közelebb kerültek hozzád. Talán most még észre sem veszed, hogy miért kéne örülni a közelmúlt eseményeinek, de nyugtasson meg az a tudat, hogy te csak nyerhetsz ebben a csatában. Kedvesed olyan ötlettel áll elő, melyre nem tudsz, és nem is akarsz elutasítóan felelni. Lehet, hogy együtt kezdtek újabb vállalkozásba? Ne vesd el azonnal az ötletet, legalább gondolkodj el a hallottakon, mielőtt döntenél!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top