Horoszkóp

Napi horoszkóp (06.05., szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Képtelen vagy észrevenni, hogy Rajtad kívül más is beleszólhat az életedbe. Ma könnyen elszaladhat Veled a ló, amikor egy számodra fontos kérdésben nyilatkozol. Úgy száguldozol a témában, mint egy fékevesztett csikó, aki képtelen felismerni a határait. Ma semmit sem bánhatsz meg, csak azt, ha gyávának mutatkozol.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Jó, hogy minden helyzetben igyekszel megtalálni azt, hogy számodra a pillanat milyen előnyöket tartogat, de ezt most neked is nehéz lesz megmagyarázni. Amikor észreveszed, hogy valójában hol vagy, már későn lesz. Szükség van az optimizmusodra ahhoz, hogy ebből a helyzetből is pozitívan kerülhess ki.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Olyan vicceket engedsz meg magadnak, amire senki sem vevő. Figyelj oda, hogy miről beszélsz és hogyan, mert akaratlanul is sokakat megbánthatsz. Lehet, hogy nem szívesen nézel szembe a tapintatlanságoddal, de most figyelned kell a kritikára.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Úgy tűnik, mintha félelmeid irányítanának. Talán te sem találsz magyarázatot a történtekre, de mélyen hallgatsz. Attól tartasz, ha többen is tudomást szereznek az eseményekről, akkor mindenki rajtad fog nevetni. Nem veszed túl komolyan a dolgot? Egyik barátod meghívását visszautasítod, pedig legszívesebben találkoznál vele. Te legalább érted azt, hogy mi történik?


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Úgy viselkedsz, mint egy igazi hősszerelmes. Mindennel meg vagy elégedve, amit Kedvesed produkál, és úgy érzed, hogy rátaláltál az igazi társra. Sokat vártál rá, de megérte. Ne engedd, hogy a külvilág megjegyzései miatt lemondj az álmaidról. Fogd fel, hogy egyszerre mindenkinek sehogy sem lehet megfelelni.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Minden kezdet nehéz, mondják a bölcsek, de ennél még vannak komolyabb mérföldkövek. Ilyen a megérkezés. Úgy érzed, hogy a lezárult feladattal visszavonhatatlanul véget ért valami. Szerencsére Főnököd azonnal érzékeli, hogy emészted magad, és egy ösztönző feladatot bíz rád. Ezek után kétszer is meggondolod, hogy ki előtt szomorkodsz, nem?


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem számíthatsz arra, hogy mindig minden esetben kikérik a véleményedet. Az utóbbi időben nagyon elkényeztettek kollégáid azzal, hogy nem döntöttek a te véleményed meghallgatása nélkül. Hozzászoktál ahhoz, hogy bátran mindenbe beleszólhatsz. Nem a bátorsággal van a hiba, hanem azzal, hogy elfelejtettél hallgatni. Igyekezz ismét elsajátítani ezt a tulajdonságot, mert megéri.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Olyan dolgokkal foglalkozol, melyekhez nem sok közöd van., Egyik barátod ötletével nem értesz egyet, pedig az elején együtt kezdtetek dolgozni a problémán. Valami megváltozott időközben, de te nem akarod ezt észrevenni. Minél előbb hagyd magad mögött ezt a nyomasztó légkört, és menj el szórakozni.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nagyon jól telik a napod. Szerencsére csak rövid időt kell munkahelyed töltened, mert egész nap rohangálsz. Ma végre úton-útfélen leállhatsz beszélgetni. Végre annyi emberrel találkozhatsz, amennyivel csak tudsz. Lehet, hogy ez másnak kevés lenne a felszabadultsághoz, de Neked ebben a pillanatban éppen elég.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Olyan helyzetekbe mész bele, melyek már a kezdet kezdetén csalódással kecsegtetnek. Lehet, hogy ha te nem vállalod fel ezeket a feladatokat, akkor a feledés homályába vesznek, de miért vagy ismét mártír. Egyik munkatársad javaslatától hajtva nagyszerű ötlettel állsz elő. Látod, ennek aztán van jövője!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Tapasztalatlanságodra hivatkozol, amikor visszautasítasz egy munkát. Senki sem érti, hogy miért határoztál, így hiszen többen is jelentkeztek, hogy szívesen “betanítanának”. Gondold még egyszer végig mindezt, mert még visszavonhatod a hirtelenjében hozott döntést. Ezzel a munkával csak nyerhetsz, bár nagyon sok energiát igényel tőled ez a győzelem.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ma végre el kell kezdened a nyári pihenés előkészítését. Nagyon ellenségesen viselkedsz egy munkahelyi megbeszélésen, és senki nem érti, hogy hirtelen mi változott. Kedvesed igyekszik minél kevesebb problémát megosztani Veled, mert fél, hogy törékeny hangulatod visszavonhatatlanul elromlik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top