Horoszkóp

Napi horoszkóp (06.06., csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon boldog vagy, és ezt az érzést senki sem tudja elvenni Tőled. Minden úgy megy, mint a karikacsapás. Az eredményeid nem csak a közvetlen környezetedet, hanem néhány távolabbi pártfogódat is meggyőzi. Na, mi lesz, végre elérkezett a várva várt változás?


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nehezen viseled el, ha környezeted igazságtalanul viselkedi Veled. Soha sem szeretted, ha valaki csupán jól felfogott érzelmei szerint cselekszik, kizárva az érzelmeit. Rád nem jellemző ez a gondolkodás, és erre ma sem cáfolsz rá. A viharos véleménykülönbség még komoly következményekkel járhat.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Munkahelyeden szeretnék kihasználni azt, hogy szívesen képviseled akár a környezetedet is. Szerencsére szereplési vágyad most találkozott főnököd elképzeléseivel, így mindenki nagyon elégedett lehet a végeredménnyel. Szeretnél minél előbb elindulni haza, de ezt sehogy sem sikerül megoldanod, mert amikor elhagynád az irodát, hirtelen megszólal a telefon.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Úgy viselkedsz, mint egy igazi rák. Ahelyett, hogy megindulnál, folyamatosan hátrálsz. Hiába akarod bebizonyítani az embereknek, hogy ez is egyfajta tempó, ezt senki sem veszi be. Mi lenne, ha megfordulnál, és inkább előre indulnál. Abból semmi jó sem sülhet ki, ha félsz a lehetőségektől.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Mostanában nem sok időd jutott a sportolásra. Ha teheted, a mai napon mindenképpen szoríts egy kevés időt arra, hogy meglátogasd a tornatermet. A felgyülemlett energiákat, és a flusztráló feszültséget legkönnyebben mozgással vezetheted le, nyomás. Hazaérve egy telefonüzenet vár, amely hallatán azonnal nekiállsz készülődni. Jó szórakozást az estére.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Vannak olyan döntések, melyek nem minden esetben esnek jól. Ma is egy ilyen helyzettel kell szembenézned. Egyik barátod vádjaira nem tudsz úgy visszavágni, hogy te kerülj ki győztesen. Mindent szeretnél megpróbálni, hogy megfordítsd a helyzetet, de elszalasztottad a pillanatot. Máskor korábban ébredj fel!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Hiába, vannak olyan napok, amikor képtelen vagy másra gondolni. Úgy tűnik, hogy minden pillanatban egy romantikus éjszakán járnak a gondolataid. Vonzó képek, de itt lenne az ideje annak, hogy megtaláld azt a partnert, akivel szívesen végigélnéd mindezt. A nyár sok alkalmat teremt a találkozásra, az ismerkedésre, egyet se hagyj ki!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Anyagi ügyeid rendbetétele minden idődet leköti. Úgy érzed, hogy semmi értelme sincs annak, hogy meglátogasd egyik rokonodat, akivel az utóbbi időben nem találjátok a közös hangot. Lehet, hogy ez volt a jellemző kapcsolatotokra, de most nem engedheted el ezt a szálat. Nagyon nagy szükséged van rá, és Neki is rád.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A házimunkával a pokolba lehet kergetni. Igyekszel mindent megtenni, de azt már senki sem várhatja tőled, hogy még mosolyogj is a dologhoz. Életed egyik sorsdöntő eseménye előtt állsz. Kedvesed hosszú idő tán végre hazajön, és kiderülhet, hogy még mindig van-e köztetek valami.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Sokat szeretnél adni, ami csak nagyon nehezen valósítható meg. Mi lenne, ha első lépésként kicsit többet nyújtanál, és csak fokozatosan növelnéd azt adagot? Hidd el, hogy az egyszerre ránk zúduló szeretetet is nagyon nehéz elviselni. A fokozatosságból még soha sem volt probléma, próbáld meg!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Menj el egy múzeumba, vagy látogass meg ez mozit. Rászolgáltál a pihenésre és a kikapcsolódásra. Egy őrült nap van mögötted, amikor szinte minden lehetetlen dolog megtörténhetett. Ne gondolj arra, hogy mit hol rontottál el, inkább csak magadra koncentrálj. Előtted áll még a holnapi nap, amikor sok minden torrigálhatsz.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Olyan dolgok után vágyódsz, melyhez semmi közöd sincs. Persze ez nem azt jelenti, hogy soha sem kerülhetsz a vágyott dolgok közelébe. Ha jól helyezkedsz, minden megtörténhet. Szüleid telefonja az egész napodat megváltoztatja. Nehezen tudsz ismét nemet mondani egyik kollégádnak, aki olyan feladatot akar rád bízni, melyhez semmi közöd sincs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top