Horoszkóp

Napi horoszkóp (06.07., péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kicsit vegyél vissza a lendületből, mert erre senki sem kíváncsi. Többen megijednek attól, ahogy néhány dolog mellett érvelsz. Lehet, hogy teljesen “veszélytelen vagy”, de ezt most senki sem látja. Add meg mindenkinek azt a szabadságot, amellyel te is szívesen élsz, hiszen így sokkal könnyebb eljuttok a közös nevezőre.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem minden a tehetség, néha szorgalomra is szükség lehet. Már napok óta ezt szajkózod, de munkatársaid csak ma figyelnek föl a véleményedre. Hidd el, Lehet, hogy először túl keménynek tűnsz, de egy idő után Neked adnak igazat. Az este Kedveseddel nem alakul olyan fényesen, mint ahogy azt előre tervezted.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Úgy érzed, hogy ma felébredni sem lett volna szabad. Lehet, hogy most minden esemény ezt erősíti benned, de ne engedd, hogy ez elhatalmasodjon rajtad. Te is felelős vagy azért, hogy hogyan töltöd az időd, nem csak a környezeted sodor. Rázd meg magad, és minél előbb állj talpra. Estére már más színben láthatod a világot.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kedvesed nagyon féltékeny rád. Már régebben is feltűnt Neked, hogy sikereidre mennyire érzékenyen reagál, de tovább már nem tudta leplezni valós érzéseit. Első pillanatban úgy érzelmed, hogy elárult, de amikor hideg fejjel vagy képes vizsgálni a dolgokat, rájössz, hogy inkább hálásnak kéne lenned azért, hogy az igazság nincs tovább elrejtve.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Végre kitisztult az ég munkahelyed egén. Régóta vártál arra, hogy elvonuljanak a viharfelhők, de megérte a türelem. Kedvesed kétségbeesetten keres. Úgy gondolja, hogy pillanatnyi problémáján csak te segíthetsz. Hívd föl, mert édes lesz a köszönet!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Már csak néhány nap és számodra valóban beköszönt a szabadság. Minden idegszáladdal igyekszel egy tökéletes programot összeállítani. Kiszűröd az összes előre látható zavaró körülményt, de még így sem érzed magad biztonságban. Biztos, hogy egy ilyen nyaralásra vágysz, ahol nincs helye a spontán ötleteknek?


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egy elhúzódó beszélgetés miatt úgy érzed magad, mintha minden ízedben kicsavartak volna. egész nap csak úgy lődörögsz, mint egy álmos légy. Ebben az állapotban még arra sem vagy alkalmas, hogy bármibe belekezdj. Minél előbb kösd föl az útilaput, és irány egy nyugodt zúg, ahol kipihenheted magad.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma mindenkit szívesen a kebledre ölelnél. Mindenkinek feltűnik ez a hirtelen váltás, de örülnek, hogy most végre minden elcsöndesedik. Egyik kollégád félreérthetetlen kísérletet tesz azért, hogy a közeledbe férkőzzön. Hiába is titkolod, látszik, hogy örülsz ennek a fejleménynek.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai események hatására életed új irányba fordulhat. Nyugi, csak semmi pánik. Csak akkor tudsz jó döntéseket hozni, ha igyekszel higgadtan viselkedni. Ha elbizonytalanodnál valamiben, azonnal kérd ki egy számodra fontos személy véleményét.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Megbeszélés megbeszélés hátán. Az egész napod be van táblázva, de téged ez cseppet sem zavar. Tele vagy energiával, és így hozzáállásodat semmi sem ronthatja el. Egy elvadult pletyka azonban kellemetlen perceket okozhat számodra.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Tanulmányaid komoly erőfeszítést követelnek tőled. Persze ennek fejében valamit fel kell áldoznod. Mindig rossz szájízt okoz, ha valamiről le kell mondanunk, de legyél azzal tisztában, hogy itt most csak egy rövid időszakra vonod meg magadtól a szórakozást!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Mindig is szerettél tetszeni másoknak, de még ma is meglepődsz, ha ezt észre is veszed a környezeteden. Mi ez az álszerénység? Sokkal értékesebbnek tartod azt a lelki tartalékot, amivel rendelkezel, de a külcsínt sem kéne lebecsülnöd. Álszerénység helyett legyél nagyon büszke, mert sokan elégedettek azzal is, amit látnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top